kraken

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem Ŧקε†яik36czŦ, 2/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ŧקε†яik36czŦ

Ŧקε†яik36czŦ Znalec fóra

Čauky,chtěl bych se zeptat kdy budu možnost jít na mapu krakena,je to taky nějaká chyba,nebo jen záměr BP.Dlouho jsem na tohle téma nevyděl vyjádření.Opět to nechame uležet??

Ŧ-šincekCZ-1-UEK tohle ocenil(a).
  2. Adm_Blade

Adm_Blade Magnát fóra

Hlavné je, že máme možnosť brúsiť drahokamy... To sú ich priority.

3. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj "Ŧקε†яik36czŦ,

je to čistě v kompetenci administrátorů hry, priority oprav zde na československém fóru neovlivníme, pokud jde o Krakena, pochybuju že by se někdo do této mapy hrnul, první dny při spuštění, kdy mapa fungovala správně to nebyl žádný med a pokud by někdo chtěl zpět Krakena s použití bugu, který byl více než jeden rok funkční, tak to snad ani nemůže myslet vážně.

opravdu bych si teď přál, aby byl zprovozněn a napsal jsi mi sem každé 2 hodiny jak jsi dostal 5 000 perel, protože při plné funkčnosti ho dříve dutou nesestřelíš a o moc více perel nedostaneš.

pěkný den

HEYBELIADA.OUT tohle ocenil(a).
  4. ٴٴٴٴĴįŗķą

ٴٴٴٴĴįŗķą Perspektivní autor

Souhlasim s Mirkem. Supor napad . Vypnete vsecko kde se dostane méně jak 5,000 perel za dve hodiny,aby tam hrači neztráceli čas. Nechte jen platebku ,jednu mapu 1/1 a muzeme hrat.. a nebude nikdo obtezovat z věcma co nefungujou ,nebo co neumí udělat Big Point bez bugů .. Ŧקε†яik36czŦ a ty si prestaň vymýšlet ,takovy co do všeho vrtaj tu nepotřebujem,nakonec by si mohl chtít aby ta hra fungovala.. neblázni ..

5. Ŧ-šincekCZ-1-UEK

Ŧ-šincekCZ-1-UEK Perspektivní autor

no a jirko neni to pravda?? tahleta hra jde do háje kdyby místo těch akcí to radši opravili!

6. ٴٴٴٴĴįŗķą

ٴٴٴٴĴįŗķą Perspektivní autor

Kamarade,však já s váma souhlasím,to byla ironie. Promin ,asi jsem to spatne napsal :)

7. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj ٴٴٴٴĴįŗķą,

nikdy jsem nikoho nepřesvědčoval o tom jak se dá poměrně rychle, poctivě vydělávat, spíše každý den koukám na hráče jak ztrácí čas, ale je to každého věc.

Ironii moc nemusím, proto napíšu svou zkušenost s Krakenem první den, kdy byl spuštěn, pro někoho možná pro lepší pochopení.

Celkové HP 120 000 000 HP, bylo nás potřebných 20, ale pouze 5 lodí silných, při sestřílení na 108 000 000 HP se Kraken poprvé potopil a bylo třeba potopit 20 x Kraken Tentácle slabé lodě opravovali celou dobu, než silní sestřelili všech 20. Přibližně po 10 minutách se Kraken vynořil na druhé straně mapy, ale intenzita jeho palby se stále zvětšovala a hlavně se vždy vynoří o 5 000 000 HP opraven, poprvé tedy s 113 000 000, při posledních vynořeních cca. 10-20 M HP hráč s 500 K HP vydrží v jeho blízkosti cca. 2 minuty. Tenkrát jsme ho stříleli kolem 4 hodin a stálo mě to další 2 hodiny na dutou a dostal zhruba 10 000 perel, ale abych nezapoměl ješte je potom 40 mas na moři některé s kraken municí (5000 ks) a jedno s Kraken designem, slabá loď s DMG 4000 na ránu dostane za ty 4 hodiny polovinu. Kraken je pro silné lodě, nejlépe všech 20.

omlouvám se za upřímnost

pěknou hru

davidkriz1 tohle ocenil(a).
  8. Ŧקε†яik36czŦ

Ŧקε†яik36czŦ Znalec fóra

Čauky,takže budu reagovat(ne citovat)na odpovědi na muj dotaz.Opět jsem se slušně ptal na chybu ve hře.Pokud to nechtějí BP opravit,tak až se to napíše rovnou.Mirku,ty jako S-Moderator tak by jsi neměl hanit nějaký výtvor BP.To by jsi taky mohl psát při každé spuštěné akci při prvním dnu-hráči vykašlete se na to,stejně to nejede a jste stejně strátni-.Takže bych příště ocenil,že ty který tuhle hru hraje déle než já a má více znalosti,aby jsi spíše odpověděl jako takoví hráč a né mě od něčeho odrazoval.Děkuji.

9. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj Ŧקε†яik36czŦ, tady nejde o žádné odrazování. Ale ty by jsi chtěl "nadlidský úkon". Mapa krakena je opětovně hlášena jako nefunkční. Ale bohužel nám nikdo neřekl zatím zdali bude opravená tehdy a tehdy a nebo dojde k jejímu úplnému zrušení. Pakliže bychom tuto informaci oficiálně měli, není pro nás problém tuto otázku konkrétně zodpovědět a udělali bychom to mile rádi. A zavádět tu nějaké spekulace co bude s jednotlivými chybami opravdu nemá smysl to snad sám uznáš.
    Základní otázka zodpovězena zamykám.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.