Kotlík z ruby - nepripisuje odmeny

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem ~Biscuit~(CG!), 11/10/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ~Biscuit~(CG!)

~Biscuit~(CG!) Aktivní autor

Ahoj,

Neviem či ste si niekto všimli, ale v kotli z ruby je chyba a to že nepripisuje odmeny (pláty / pušný prach / črepinový dážd). Osobne nie že by mi to nejako vadilo, ale ak to nič nepripisuje nech to dajú odtiaľ preč. :) Človek vyhodí 100 perál aby defacto nič nezískal, to už radšej nech to odoberú a dajú tam väčšiu pravdepodobnosť na brnenie / pištole / šable aby z toho človek aspoň niečo málo mal. :)

Pekný deň

2. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj ~Biscuit~(CG!), zkoušel jsi obnovit mapu moře? Nyní jsem prohazoval a prach jsem dostal, na mořské mapě jsem ho do obnovení nedostal. Ale když jsem se podíval do Loděnice - moje loď - extra tak tam jsem si ověřil, že se mi připočetl. A po F5 i na mořské mapě.

3. ~Biscuit~(CG!)

Ani F5 ani logout ani potopenie. Nič sa mi nepripísalo na mori, ale ako píšeš v položke EXTRA to mám pripočítané. Počkám do zajtra do reštartu a potom sa ozvem :) Zatiaľ dík

4. ~Biscuit~(CG!)

Všetko v poriadku, po reštarte sa všetko vyriešilo, ďakujem a môžete zatvoriiť

5. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj ~Biscuit~(CG!), to jsem rád. Vyřešeno zamykám.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.