Konfigurace lodi

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem Slůňe_CZ, 10/2/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Slůňe_CZ

Slůňe_CZ Pilný autor

Ahoj komunito mám na vás prosbičku jaká děla a sestavení lodě je nejlepší na war? snažím se to nějak vytříbit ale stale mi to nejde děkuji za rady

2. Kaminek

Kaminek Zelenáč fóra

Základ: Lodička kameny: poškození dělama, šance na zásah, šance na vyhnutí a prevence.
    Mazlíček: Šance na zásah, vyhnutí se zásahu, Místo žeber dej tvrzené trámy (Víc HP), Děla ideálně Kladiva stupně 3-5 nebo ideálně Děla zkázonos stupně 2.

3. Tom

Tom Magnát fóra

V podstatě souhlasím s Kaminek ale žebra na lvl 3 - 4 jsou dle mne na boj lepší pokud máš ze svitků a s ostatního boostry na HP.
    Pak dále v opevnění mít hotové sloty na šanci na zásah plus vyhnutí zásahu případně na kritický zásah, slot na bonus na elitní munici.
    Dále talenty podobné věci jako u opevnění plus sloty rozšíření na děla- trámy.
    Nově také trofeje je tam dost užitečných bonusů pro boj.

Základ - kameny , děla (Kladiva 4,5lvl, Zkázonos) čím víc děl , tím lépe
    opevnění , talenty
    trofeje ( jsou ted i nové ostatně i ty staré asi ještě většina hráčů nemá otevřené , splněné tak to ještě bude chtít nějaký čas). :)

Možná jsem na něco zapomněl tak určitě mne někdo doplní :)

4. Slůňe_CZ

Slůňe_CZ Pilný autor

A nejsou devastatory lepší skrze kritik? zkazonosu mam zatím jen něco okolo 300 a s toho asi 90 na 0

5. Kaminek

Kaminek Zelenáč fóra

Pokud nahodím 1x Žebro stupně 4 zabere mi to 25 slotů pro rozšíření a přidá mi to jen 18 tisíc bodů života, pokud místo toho nahodím tvrzené trámy 25x přidá mi to mnohem více bodů života za mne na 100% Tvrzené trámy. Jelikož Prevence je jenom na NPC nikoliv na hráče. :)

6. _-mdmd72-_

_-mdmd72-_ Pisálek fóra

Rebra maju prevenciu aj proti hračom cca8-10k klesne dmg ak mas rebra samozrejme zaleži od toho ake ma nepriateľ dela. Ale na boj za mna určite tramy + kombinacia kladiva a skazonose/nositele bolesti. Samozrejme aj full skazonoše su fajn ak to vies vyuzit a mas dost financii si ich kupit:D.

7. BlackOuts

BlackOuts Vážený autor

Tramy su lepšie na boj už len kvoli tomu že HP skor opraviš 900 000 HP ako cca 400 000 vodo štit. Kamen na lodi bud Prevencia alebo HP to zaleži komu čo lepšie pasuje. A dela najidealnejšie su asi skazonoš momentalne na 2stupni , ale to len v pripade že do hry vrazime kopec eur. Mna bi však zaujimalo čo je lepšie -Devastatory 3a4 stupna alebo voodo dela na 5 stupni? kedže ja mam dela taky mišung zo všetkeho niečo.

8. Tom

Tom Magnát fóra

Je to asi věc názoru já mám radši ty žebra už kvůli ostrovům berou mi nepatrně. A určitě jsou lepší devastátory jak voodoo děla.

9. BlackOuts

BlackOuts Vážený autor

devastatory su lepšie ale či aj na 3stupni v porovnani s vodo5 to neviem kedže vodo5 maju aj bonus 25% okultne škody

10. Tom

Tom Magnát fóra

Ano ale to by jsi musel střílet voodoo úderem nebo prostě voodoo municí a u devastátorů na 3st. máš už hned +90 poškození elitní municí.
    Na takové poškození se i s knězem u voodoo nedostaneš. Jen jedinou výhodu mají když jsou na 5st. , že získáváš více BB když jich máš plnou lod.

11. BlackOuts

BlackOuts Vážený autor

Kedže v truhlach je malo ladovej municie a municiu nekupujem v platobke tak strielam vetšinou vodo municiov.ta je v tržnici za perly. Ano ma hned +90 ale vodo na 5 dava +60 a rychlost nabijania o sekundu rychlejšie , to je tak jak skazonoš na 1stupni . Neinvestujem do hry moc a preto mam dela s každeho po troche a podla mna je lepšia volba vodo5 ako devastator 3. :) Ale ako hovorim je to len moj nazor , možno niekomu to vyhovuje inač

Tom tohle ocenil(a).
  12. Tom

Tom Magnát fóra

Souhlasím , každý si postaví lod tak jak mu to vyhovuje.
    Ale jen malinký propočet při 400 dělech.
    400(děl) x 75(bonus munice) + 90(bonus děl) = +/- 66 000 na salvu (bez ostatních vylepšení a boostrů). Devastátor 3st.
    400 x 75 + 60 = +/- 54 000 na salvu Voodoo dělo 5st. Rozdíl minimálně 12000 ve střele. což je dost dle mě :)

Ale jak píšeš rychlost střelby je také důležitá hlavně pro ten boj.

13. BlackOuts

BlackOuts Vážený autor

Ved to . ked ma super HP plus Vodo štit 1,2mega čo už vetšina hračov ma + amulety tam je rychlost strelby rozhodujuca . nehovorim kombinacia kladiva na 5 a devastatory na 4-5 to je už ina kava . Ale ten kdo to nema tak musi robit kombinacie a najst čo mu najlepšie vyhovuje.

14. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Bez delší reakce zamykám.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.