Kompenzace za výpadky

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem 89-JUMPER-89, 12/7/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
?

Kompenzace za výpadky?

1. Ano

97.0%
  2. Ne

3.0%
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. 89-JUMPER-89

89-JUMPER-89 Zelenáč fóra

Zdravím,

poslední dobou si všímám, že po restartech vypadává hra. Když jsem koukal na CZ forku tohle ještě není, ale na TR apod. už ano..

Určitě nejsem jediný koho to znepokojuje a celkem to vadí, hlavně když po restartu je nejvíce lodí a tudíž se nejlépe vydělává - tyhle výpadky mě/nás dosti brzdí.

Doufám, že se BP předvede a snad konečně něco udělá :)

Děkuji za pozornost :)
    "Nováček Fora" JUMPER

Diáci, SomSexyChlap a homolacz tohle ocenili.
  2. Rob.Halford

Rob.Halford Aktivní autor

ahoj to už nejede od půl 4 ráno , myslel jsem si , že je chyba u mně , ale jak vidím je to u provozovatele. Kompenzace by byla na místě ,na všem běží čas : boostery, mojovka, dar atd. a člověk nemůže hrát .

3. 89-JUMPER-89

Boostery sem zapomněl dodat :)
    Ale, aby se to uskutečnilo, chtělo by to zde mít dostatek hlasů, aby BP mělo důvod něco udělat.

4. BlackOuts

BlackOuts Vážený autor

tiež sa skušam prihlasit už ale hodinu a nič a už ma to riadne štve

5. ***tom**UEK

***tom**UEK Vycházející hvězda fóra

taky mi to nejde lost conection :))

6. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj všem, bohužel došlo k nějakým potížím. Doufám, že dojde co nejdříve k jejich odstranění.

7. DarkAngels-CZ

DarkAngels-CZ Obyvatel fóra

:D:D:D...jj Poseidone,došlo,ale pouze k jedné,leč o to větší chybě..hru koupila BP :(

8. MAXTONS

MAXTONS Velmistr fóra

tohle je online bezplatna hra tak jakou kompenzaci budte radi ze to chvilku nejede a bezte ven vsak akce skoncila uz nemusite farmit :)

9. kinkaid68.cz-Jižan

kinkaid68.cz-Jižan Pisálek fóra

..a stále nejde a nejde:(

10. kinkaid68.cz-Jižan

hahaha prej bezplatná , takhle jsem se už dlouho po ránu nezasmál:))

11. DarkAngels-CZ

DarkAngels-CZ Obyvatel fóra

jj Maxtons je vztyčný důstojník z řad BP nasazený tajně mezi mužstvo aby utužoval morálku :D:D:D..bezplatná:D:D:D

12. Rob.Halford

Rob.Halford Aktivní autor

já nezpochybňuji ,že je toto bezplatná hra , konec konců , vše pořádný je jen za reál , ale jde mi o to ,že když nakoupím a mám boostery ,tak mi běží čas i když nehraju ,když je nakoupím a nebufu hrát svojí vinou ,v pořádku ,ale toto je chyba PROVOZOVATELE . A když už jsme u toto ,tak z 90% na to ,že padá server a jsou problémy mají NELEDALNI PROGRAMY ,nevím proč se BP s tím tak mazlí , bez ohledu kolik jsi sem dal ,končíš - toto by bylo dodržovaní jejich VOP as ne takhle, v podstatě si platí boteři beztrestnost ,což je špatný ,proto by byla na místě nějaká kompenzace ,pro poctivý .

Naposledy upraveno: 12/7/16
  13. LukoCZ

LukoCZ Pisálek fóra

Člověk vstane po dlouhé době brzo ráno a ani si nemůže zahrát :-D

14. SomSexyChlap

SomSexyChlap Zelenáč fóra

niektori ludia budu aj hnede na ulici chvalit :D hlavne ze sa rano o 7 uz prihlasuje na lodicku :D

15. Cz-asassins-Cz

Cz-asassins-Cz Rádoby autor

Jáááj ono to pořád nejde? :(

16. kinkaid68.cz-Jižan

je pěkný že mi naskočila už i mapa ale bez lodi je to k ničemu a čas běží...:(

17. Janik77SVK

Janik77SVK Zelenáč fóra

a nejde a nejde, a najhorsie je to ze tu nie je ziadne stanovisko kompetentnych preco to nejde:(

18. kinkaid68.cz-Jižan

njn je to jak v tom vtipu o porouchaným autobuse vezoucí (mo)mentalně zaostalé..

19. .WWW.

.WWW. Aktivní autor

Já nevím, co se vám na tom nelíbí, od BP nedostanete nic. Provozovatel bere hráče jako pacienty (závisláky) , kteří budou hrát ať se děje co se děje a na stěžování si už dávno zvykli. Spousta hráčů to již hraje jen se setrvačnosti, investovali do toho spoustu času (možná i peněz) a tak to nechtějí opustit. A noví hráči nepřibývají. Většina, když po cca 3 měsících zjistí jak to funguje tak skončí. Dřív bylo na jednom serveru tolik hráčů jako je dneska na spojené mega serveru. :D:D:D

20. 89-JUMPER-89

Ono s tou kompenzací souvisí více věcí - a je to hlavně k GE6 - kdy v průběhů prvních arén - byl DMG až příliš malej(do míče) kdy hráči fotbalkou dávali 2300-8000 - to jsou tisíce promrhané munice na úkol - v další aréně to již opravili a dmg se pohyboval okolo 30 000-40 000. Tak jak to správně mělo být.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.