Kompenzace za glitzy

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem !!Tσяs!!☆CZ☆, 18/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. !!Tσяs!!☆CZ☆

!!Tσяs!!☆CZ☆ Zelenáč fóra

Nazdárek,chtěl jsem se zeptat jak nám BP vykompenzuje ty dny co nebyly glitzy??? Za něco si platíme takže by to mělo fungovat a pokud to nejde měla by zákonitě přijít kompenzace....

2. bárkus86

bárkus86 Obyvatel fóra

joko odmenu snizi mnozstvi perel v glitzech o polovinu

Remiel tohle ocenil(a).
  3. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj Tσяs!!☆CZ☆,

problém byl nahlášen o případné kompenzaci budete zde informování, rozhodnutí je pouze na provozovateli hry.

pěkný den

4. !!Tσяs!!☆CZ☆

!!Tσяs!!☆CZ☆ Zelenáč fóra

No takže to zase jenom tak vyšumí do ztracena...takže ty dva dny mi prostě jenom tak zmiznou co mám zdvojnásobovač a nemohl jsem nic sebrat,protože jim to nešlo... :)

ЌŔǚΜρΐΐК tohle ocenil(a).
  5. Patrik.*Sk*.

Patrik.*Sk*. Perspektivní autor

samozrejme že sa to stratí, a čo ge3 a hrozivá temná armáda? stale nič

6. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj Patrik.*Sk*., teď nechápu co myslíš?

7. Patrik.*Sk*.

no že nejaka kompenzácia že sa strati, tak ako aj to že na ge3 ešte stale nenahradili tu akciu čo vtedy nevyšla

8. Geralt64

Geralt64 Velvyslanec fóra

Myslí to tak Poseidone, že kdysi dávno probíhala na všech serverech akce Temná armáda. Na všech, kromě GE3. A bylo tenkrát uvedeno, že na GE3 proběhne v jiném termínu. Samozřejmě už nikdy neproběhla. Ale je to už hodně dávno. Bylo to tuším v době, kdy došlo k úplnému předělání hlavní stránky, což se na GE3 dělo jako na jednom z prvních serverů, ne-li jako vůbec na prvním.

9. okovy-cz

okovy-cz Pisálek fóra

Mám dotaz jestli se opraví přeskakování z mapy na mapu nebo se to zahraje do autu jako z přehazováním mazlíku.

10. Patrik.*Sk*.

ake preskakovanie? ja napriklad nemam žiadny problem, iba na začiatku mi sekol bezpečnostný prístav ale po f5 už nič

11. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Bez delší reakce zamykám.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.