Kombinace děl

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem xixao69, 23/4/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. xixao69

xixao69 Pisálek fóra

Zdravím borci,

zajímalo by mě od vás zkušených a znalých, jaké kombinace děl používáte nebo doporučujete.
    To znamená jestli např. ze 400 slotů zbraní máte 100x Zkázonos, 100x Devastátor atp. a jaký máte při této kombinaci DMG. Sám bych byl za tyto příklady rád, protože sám jsem teď ve fázi, kdy nevím jakou účinnou kombinaci zvolit a jaká děla tedy pořídit.
    Děkuji.

2. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

určitě si nejdřív prostuduj na foru jaké bonusy která děla mají. U některých je bonus pokud jsou samostatná, některá se dají kombinovat. Také záleží na tom jestli chceš střílet NPC nebo hráče a kromě děl má na dmg vliv ještě velká spousta věcí. Není tak jednoduché poradit jaká kombinace děl je nejlepší. NAvíc Tyto vychytávky pokud jsou opravdu dobré si většinou hráči drží v tajnosti :D.

3. xixao69

xixao69 Pisálek fóra

Tohle všechno mam prostudované i další možné bonusy, které na to mají vliv. Teď se mi jedná čistě o kombinaci těch děl.
    Je mi jasné, že mi asi málokdo napíše přesný počet (i když jak je uvedeno - na DMG má vliv nespočet dalších věcí, takže o celé “výrobní” tajemství nežádám), ale alespoň jak to nakombinovat.
    Například podle mě třeba děla Zkázonos jsou naprosto k ničemu, pokud nemá hráč pouze tato děla, aby dosáhl bonusu a jako nakombinované dělo mu nedá ani moc kritik nebo tak. Opravte mě, pokud se mýlím, ale třeba můj názor je kombinace Ohnivá bouře pro kratší interval střelby, Devastátor pro kritik a Kladiva pro větší DMG..?

4. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Osobně už se tu ptalo hodně hráčů ale většinou si toto hráči tají. Ale třebas budeš mít štěstí. Nicméně bych počítal s tím, že je tu dost platících co ti řekne zkázonose ale celou loď.

5. jєssιєjaмєs_čяc

jєssιєjaмєs_čяc Stálice fóra

nejlepší kombinace je zkázonos 3/4 a kladivo 1/4 nebo obráceně, to už si nepamatuju :D teda záleží jestli chceš střílet NPC nebo hráče

6. congy71

congy71 Vycházející hvězda fóra

sto percent najlepsie dela je zkázonos a to je jedno na akom stupni :) takze co najviac skazonosov

xixao69 a matfons tohle ocenili.
  7. xixao69

xixao69 Pisálek fóra

Zkázonos se vyplatí ale pouze tehdy, kdy jiná děla, než právě je, nemáš na palubě. Ale v kombinaci s jinými děly ztrácí svůj užitek a jsou úplně obyčejná.
    Mě by spíš zajímaly kombinace děl. Ruku na srdce, když se v platební oblasti objeví Zkázonos, tak jsou třeba jen po 15 kusech a za vyšší cenu. V pohárů taktéž není nijak závratný počet. A jak již bylo psáno, těmito děly oplývají hlavně ti, co nemají hluboko do kapsy. Byl bych reálnějši vůči ostatním.

8. xixao69

xixao69 Pisálek fóra

Doporučuji si pročíst diskuzi ohledně tohoto problému zde

9. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Bez delší reakce zamykám.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.