Kľuče

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem gastan111-sk-wfa, 13/11/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. gastan111-sk-wfa

gastan111-sk-wfa Zelenáč fóra

Zaujímalo by ma prečo mi zmizli kľúče?

2. K!m!reY_CZ_

K!m!reY_CZ_ Aktivní autor

zajímalo by mě proč nejde na moře?? 49% init mapmouse control nebo 49% init global actions control a tím to hasne

3. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj gastan111-sk-wfa, díval ses v novém přehledu na moři v Moje loď. Pakliže by jsi je zde opravdu neměl, tak jedině kontaktovat podporu. Ale zatím jsi asi první, kdo by je tam nenašel, pouze je hledali lidé v původní nabídce zbrojmistra, kde již nejsou.
    Ahoj K!m!reY_CZ_, dostal ses již na moře? Během dnešního dne probíhal už alespoň 1 restart z důvodu zavádění oprav chyb vzniklých se zavedením 4 milníku tak asi zrovna v tom okamžiku ses snažil nalogovat.

4. gastan111-sk-wfa

gastan111-sk-wfa Zelenáč fóra

• Zbytečná citace
    Ďakujem mám to tam.

Naposledy upraveno moderátorem: 14/11/14
  5. Poseidon

Ahoj gastan111-sk-wfa, to jsem rád pro příště se prosím vyvaruj zbytečné citaci viz pravidla.

6. LadyJane.cz

LadyJane.cz Perspektivní autor

proč nejdou dražit a kupovat klíče??????

7. Poseidon

Ahoj LadyJane.cz, jak vidím, alespoň u nás na serveru se klíče normálně draží. Co se týče nákupu po zavedení milníku 4 nejdou kupovat klíče přes mapu moře, ale musíš je zakoupit v tržiště elitní položky, či obchodník vybavení.

8. *M*i*l*o*ň*CZ

*M*i*l*o*ň*CZ Zelenáč fóra

Zaujimalo by ma kedy klúče zamenia či ešte tento mesiac alebo až buduci rok...

9. Poseidon

Ahoj *M*i*l*o*ň*CZ, výměna klíčů má proběhnout po skončení akce, není specifikováno kdy, ale nyní si myslím, že je přednější vyřešit hlavně problémy, které vznikly se zavedením milníku číslo 4.

10. .Čaroděj.

.Čaroděj. Zelenáč fóra

2014-11-14 11:16:11
    Koupil jsi 5 x Akční klíč na černém trhu.
    -5'000 Perly
    koupil jsem klice a klice nikde co bude dal?

11. AdmSity

AdmSity Osvícený autor

čarodej mal by si ich mať v sklade v lodi na morskej mape.. už to neukazuje v tej kolonke na lište

12. Poseidon

Ahoj .Čaroděj., zde ti na loď nevidíme, ale většina uživatelů se je podařilo v nově zpracovaném přehledu lodi na mořské mapě najít.

13. .Čaroděj.

.Čaroděj. Zelenáč fóra

Diky nasel jsem to ale nevim co branilo podpore mi to napsat.

14. Poseidon

Ahoj .Čaroděj., bohužel do tvé komunikace s podporou zde nevidíme a jedná se čistě o tvojí soukromou věc, která na herní forum nepatří. Hlavní je, že se klíče našly. Ono stačí číst oficiální oznámení a věděl bys to hned i bez komunikace s podporou.
    Problém vyřešen zamykám.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.