Chyby Kapitáni

Diskuze na fóru 'Technické problémy' zahájená uživatelem juraj888, 6/10/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. juraj888

juraj888 Perspektivní autor

Ahojte chcem vás upozorniť na chybu ktorá vám vie dosť znepríjemniť hru vzhľadom na to že vylepšovať svojich kapitánov nie je lacná záležitosť ...

Dnes sa mi stalo toto
    V snahe doplniť talent silnejšiemu kapitánovi som prišiel o všetkých slabších kapitánov aj s ich talentami takto :
    Na cieľového kapítána sa po posilnení síce talent preniesol no vizuálne sa neznázornil neukázal jednoducho ostalo tam prázne políčko a tak nevediac že slot na talent už je dávno obsadený posilňoval som ho kým som všetko neminul s hnevom som okno zatvoril a keď som ho neskôr otvoril všimol som si že tento kapitán má talent ktorý som sa snažil presunúť úplne na začiatku :) teda posilňoval som ho milión krát zbytočne a vyhodil x kapitánov aj s ich talentami do ľuftu

Ak teda niekto v blízkej budúcnosti plánuje upgrade odporúčam po každom pokuse okno s kapitánmi zatvoriť a znova otvoriť pre sto percentnú kontrolu aby sa vám nestalo to čo dnes mne.
    Pekný dník prajem :p
    ASIR

2. Canabis-cz

Canabis-cz Aktivní autor

mám stejnou zkušenost. bohužel.

juraj888 tohle ocenil(a).
  3. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ano toto již někdo hlásil dříve. Problém je, že se jedná o náhodnou chybu, která se z několika testování centrále neprojevila a tudíž nemá co opravit. Bohužel je to nešvar u všech problémů, které jsou náhodné a nepodaří se přijít na 100% způsob reprodukce aby mohli situaci opravit.
    Bohužel relog je v podstatě vždy doporučovaný pro kontrolu v mnoha ohledech, je to blbé, ale je to tak.