Je možné mít zvýšené dělové poškození na 394 dnů?

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem -XLABS-, 26/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -XLABS-

-XLABS- Zelenáč fóra

Ahoj našel jsem na netu screen kde je vidět že má někdo zvýšené dělové poškození na 394 dnů což mi přijde trošku nereálný aby za celou tu dobu mu ani jednou nepadlo na konci mapy HP pokud to někdo umí dobře vysvětlit budu rád :)

jak se dá sehnat na tak dlouho slonovinová paluba?

2. lukas-reper1

lukas-reper1 Osvícený autor

je to koli tomu ze hp pada + - menej casto u koho jak ale hlavne pada iba na 15 dni a dmg na 45 dni to je ten rozdiel ja tiez nemam hp z raka ale dmg ano

3. -XLABS-

-XLABS- Zelenáč fóra

aha a co ta slonovina?

4. davidkriz1

davidkriz1 Vycházející hvězda fóra

Ahoj,
    spoustu lidí dělá svitky velmi často, udělají jich několik denně, takže není problém mít DMG na 3 roky dopředu.
    Slonovinová paluba je stálá, nemůžeš o ni přijít, proto se tam ukazuje nekonečno.

5. Patrik.*Sk*.

Patrik.*Sk*. Perspektivní autor

6. †—Đrake®—†

†—Đrake®—† Analytik fóra

Ono to aj nemusi bit pravda . každemu to neukazuje dobre v Bosteroch. Mne tam tie čisla skaču každym kliknutim ine , raz 100dni druhy raz 600 dni , Stači aby si nemal aktualizovany prehliadač a už ti neukazuje dobre

7. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Bez delší reakce zamykám.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.