Jak začít?

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem XxX_Čolek, 2/9/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj [-Bender-],

každý má svojí pravdu, nechci Tě přesvědčovat, (psal jsem 9000 u své lodi u začátečnické to bude možná těch 2900, jak píšeš místo 1600 jen s rozdílem 1,5 x rychleji tudíš 4500 t.j 3x rychleji za sejnou dobu a téměř 2x méně munice). Když už jsi to koupil na malou lo´d zkus jednoho tiamata s 30 librákama a to samé s 50 librákama, rád se něco dozvím ;).

nikdy jsem se netajil s cenou lodě, už jsem to sem psal několikrát a můžu to klidně zopakovat full loď stála před 4 lety 42M perel dnes je to cca. 70M perel ze 30 librákama tě to bude stát 10 let hraní s 50 librákama 4 roky, ale to už bude full loď stát 100M perel.

pouze můj názor ....

pěkný den

2. [-Bender-]

[-Bender-] Aktivní autor

Viem veľmi dobre aký je rozdiel medzi 30 a 50 lib :). S mojou veľkou som začal v januári 2015 ale tam som mal 200 admirálskych 18 elitu nejaké opevnenia na 5 a dutou to išlo 4500 ( vrátil som sa k hre po 2 rokoch, nekúpil som ju ). Teraz to na malej lodi šetrí muníciu ale aby bola pre mňa atraktívna čo sa hrania týka to nehrozí. Nieje tam rampa, žiadne rozumné kamene, talenty, keby som mal teraz začínať od 0 tak by som seafight zatvoril hneď ako by som si zistil info čo všetko treba na začiatok robiť / alebo kúpiť.

3. DarkAngels-CZ

DarkAngels-CZ Obyvatel fóra

bavíte se o ničem..i kdyby narval do lodi 1000ce ojro a nepřistoupí na to,že musí podvádět,tj používat programky na sběr a na svitky a teď toliko oblíbený x děl na lodi,tak si s ním bude buger dělat co chce na mapě..takže tj důvod proč píšu ať se na to vyprdne

4. Norfytko

Norfytko Rádoby autor

rozohrávať sa ti neoplatí stačí že nie si v nejakej aliancíi, len teraz som dostal od hráča kritik za 83k tak neviem či to ma zmysel vôbec hrať keď balancia v hre a čo vôbec rozprávam ta tu bola prvé 2 - 4 roky ale už není a nebude. Vtedy bol medzi platičom a neplatičom rozdiel minimálny a teraz ? fúúú škoda slov.

5. DarkAngels-CZ

DarkAngels-CZ Obyvatel fóra

neodpustím si..obadva budou platit,ale jeden bude poctivý..a ten kdo podvádí tady u BP bere bank :(

6. Mirek

Mirek Titán fóra

bez další reakce - zamykám

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.