Zpetná vazba Jak se Vám líbila akce: Strašidelná Nautica

Diskuze na fóru 'Nápady a návrhy' zahájená uživatelem Poseidon, 7/11/25 v(e) 11:01 AM.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
?

Jak se Vám líbila akce: Strašidelná Nautica

Tato anketa bude uzavřena 13/11/25 v(e) 11:11 AM.
  1. 1

4 hlasy(ů)
    19.0%
  2. 2

3 hlasy(ů)
    14.3%
  3. 3

0 hlasy(ů)
    0.0%
  4. 4

1 hlasy(ů)
    4.8%
  5. 5

1 hlasy(ů)
    4.8%
  6. 6

3 hlasy(ů)
    14.3%
  7. 7

1 hlasy(ů)
    4.8%
  8. 8

4 hlasy(ů)
    19.0%
  9. 9

2 hlasy(ů)
    9.5%
  10. 10

2 hlasy(ů)
    9.5%
  1. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Jak se Vám akce líbila?

Můžete ji ohodnotit body od 1 do 10 kdy 1 bod je nejméně a 10 bodů je nejvyšší hodnocení akce.
    Výsledky Vašeho hodnocení budou po každé akci poslány spolu s dalším hodnocením akce hernímu týmu.

V příspěvcích pod anketou také můžete zanechat stručné celkové hodnocení akce.

2. Niterói

Niterói Rádoby autor

Dal jsem šest ,jinak akce moc dobrá naštvalo mě ,že do celkového hodnocení dáváte mini-hru ten zpropadený labyrint ,který jsem ani jednou neudělal a skupinovou mapu , na kterou vůbec nechodím ,většinou jsem se na ni nedostal a vím o dost lidech ,který ji taky nehrajou

3. Bufonek1481

Bufonek1481 Aktivní autor

jinak co se akce týče po restartu se píše že akční předmět jde získat z daného npc bohužel stále nefunguje tak snad tento další restart je za účelem opravy tohoto

4. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

Niterói taky nemám rádaskupinové mapy, protože je tam moc vychcánků nebo těch co si jen honí ego a na některých serverech je problém se tam vůbec dostat, pokud není mapa zajímavá třeba na odměny. Poslala jsem před časem už nějaké návrhy jak aspon docílit toho aby se na mapu dostal každý kdo tam chce, ale dávat je do dokončení je záměr a rušit se nejspíš nebude. Stejně jako nedávno přidali do některých dokončení zničit hráče, což je třeba problém na hybridu a PvE serveru, ale ani to se rušit nebude.
    je na každém hhráči jaké má priority a co chce akci objetovat.

Bufonek1481 kolik NPC jsi sundal? Ten předmět nemusí mít vysokou šanci na zisk, je možný, že je jich potřeba sundat víc.

5. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Bufonek1481 Zkus úkol zrušit a znovu přijmout. Získat již opravdu jde. Ale další úkol je hned 5x Krabí klepeta. A příště prosím do akce a ne zpětné vazby.

6. zbyeek

zbyeek Pisálek fóra

za mě skvělá akce dal jsem 9 protože je vždy co zlepšovat, ale jinak dost výdělečná, ve vracích blesky 3, super :) hlavně bylo fajn, že Strýček Jack nedával perly a koruny...

Naposledy upraveno: 9/11/25 v(e) 4:35 AM