Jak nastavit nejsilnější loď na boj ?

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem _-........-_, 10/5/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. socient

socient Komisař fóra

to malo patrit do inej témy čo sa týka boja tak urcite dobry je aj Jadeit ( +30% bonus k amuletom ), ale ten sa dal zatiaľ získať iba z Bokorovho pohára v marci (Agassou)

2. Canabis-cz

Canabis-cz Aktivní autor

Díky moc za odpovědi a vysvětlení, už je to jasné.

3. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj Geralt64,

ano rychlost 1269 by se líbila i mě ;)

Ahoj socient,

vše je o nejlepší bojové loďi, pro začátečníka to není, ale pomůže to všem kteří sledují fórum, nadávek tu už bylo dost taktéž trestů za ně, proč se nebavit trochu na úrovni a s dodržováním slušnosti k sobě.

pokud jde o drahokam Jadeite, je to též na přemýšlení, pokud budu mít ve Voodoo opevnění posílení amuletů zkrácen čas doznívání k tomu hodně amuletů legby, boostery které je možné získat při akcích a k tomu všemu přidám speciální drahokam, tak je boj s jednotlivcem opravdu hodně zajímavý a jeto zase o číslech a časech.

normálně amulet legba dává 50.000 bodů
    při opevnění 35 % 67.500 bodů
    při tomto drahokamu by měl dalších 30 % 82.500 bodů
    booster 10 % 87.500 bodů

snížení "cooldown" amuletů

základní pokud se nepletu je 10 sekund
    při opevnění 30% se sníží na 7 sekund
    při boosteru (Reaktivační kouzlo) dalších x %

kdybych počítal pouze s 10 % tak je to 87.500 bodů každých 6 sekund a k tomu ještě prvotních 25.000 triton při boosteru 31.250 bodů

výstižné přirovnání "těžko ho zabít" (při úběru do 38 000 průměr - nemožné, bez použití amuletů)

pěkný den

4. Geralt64

Geralt64 Velvyslanec fóra

Video pěkný. Jen upřesnění: kamen na rychlejší opravu je speciální a není tedy v obranném slotu.

5. ☢Arrow☢

☢Arrow☢ Hrabě fóra

nic proti Geralt64 ale kámen na rychlejší opravu určitě není speciální je to Azurit a je modrej
    Osobně ho mám na 17 stupni a v kombinaci s nástrojema na opravu je rychlost opravy neuvěřitelná

6. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj Piráti,

ano, drahokam na rychlost opravy (Azurit) je v obraném slotu (modrý), Geralt64 se mýlí, plán metaforhózy byl tento drahokam vylepšit až na 20 stupeň = 40 % k rychlosti opravy. V současné době se prověřuje, jestli rychlost opravy pracuje správně, protože jak píše Arrow a další spoluhráč výše, rychlost je opravdu nyní neuvěřitelná. Výpočet nepíšu, protože není v současné době reálný. Pokud obdržím tyto informace, budu Vás zde informovat.

pěkný den

7. Geralt64

Moje chyba, omlouvám se, špatně jsem se podíval :oops: (a přitom ho sám mám na "opravovacím" designu nasazenej)

8. bárkus86

bárkus86 Obyvatel fóra

no jo i mistr tesař se někdy utne

9. Geralt64

Včera jsem vyzkoušel vyměnit u obranných drahokamů lazurit (měl jsem +80k HP) za sodalit (vyhnutí se zásahu, zatím mám jen 9%, časem vylepším). Jsem se změnou velmi spokojen, doporučuji minimálně vyzkoušet, když ne rovnou používat (pro ty, kteří ještě nepoužívají). Já už si tam vyhnutí se zásahu nechám. Výborné proti přesile, kde HP bylo hned pryč. Tímto se u nás na GE3 omlouvám všem, kteří mi říkali ať si to změním a mně se pořád zdálo to HP lepší. Měli pravdu.

jєssιєjaмєs_čяc tohle ocenil(a).
  10. Adm_Blade

Adm_Blade Magnát fóra

Gery, aký máš základ po zmene?

11. AdmSity

AdmSity Osvícený autor

zaujímavé je že ten opravovací drahokam funguje dvojako... ak ho máš na úrovni menšej alebo rovnej 12(24%+) tak zvyšuje opravu tj napr opravuješ 1000 za sekundu a budeš s ním opravovať 1240 za sekundu.. ale pri viac ako 25% zvyšuje rýchlosť opravy.. takže s ním budeš opravovať stále 1000 ale každých cca 0,74 sekundy.. je to v podstate to isté ale ...
    [QUOTE="...

Ja nepatrím medzi hráčov čo vyhľadávajú podobné situácie, preferujem v špeciálnom slote kameň na rýchlosť (dokopy 753), pri 28 talentoch, nakŕmenom Jotnarovi zlatým krmivov + 14% kameň v deff. slote, opevnení http://prntscr.com/74ea5y od silnejších hráčov max 37k v kritiku s horiacou ľadovkou.[/QUOTE]

hm tak to máš celkom dobér že len 37 k s ľadovkou :D mne sa bežne stáva aj keď mám úplne všetko na zníženie škôd (okrem špeciálneho drahokamu 5% a tých superplatní) tak mi hráči dávajú aj 40 k svetelnou :D neviem ako ale už to neriešim vôbec.. niekomu to zníženie škôd funguje lepšie ako iným (hráčom dávam s 257 60 na 5 ke a 20 voodoo delami cca 11 k výbušnou/svetelnou a max 16-18 k lamačom/konfetou :D )

Naposledy upraveno: 14/5/15
  12. Geralt64

Adm_Blade - vzhledem k tomu, že mám momentálně ještě na pár dní Naleštěný hlavně, tudíž mám nasazenýho Tubboka (viz #12), mám HP 562500 (se zlatým krmením) a štít 225000. Po skončení Naleštěných hlavní nasadím Posla smrti a už budu mít "jen" 537500 :p:p:p

13. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj Piráti,

k příspěvku #16

ve vložené tabulce je chyba, platí hodnota na našem fóru, v hořícím stavu je max. základní rychlost 710.

pěkný den

14. Skyline12

Skyline12 Zelenáč fóra

Takže když to vezmu kolem a kolem .. laicky řečeno.. tyhle počty jsou jakoby nejideálnější nastavení lodi .. a pro ty co neplatí a nekupuju voodoo.... tak by se dalo nahradit onen počet voodoo děl 60librákama na lvl 5 ne ? :)

15. jєssιєjaмєs_čяc

jєssιєjaмєs_čяc Stálice fóra

Já si myslím že jestli to s nabíjením funguje, je dobré mít všechny voodoo děla (kněze) + pár ohnivých ( to bude znamenat, že za celý boj budete mít o jednu střelu víc, pokud chcete hrát proti hráčům :) a nejlepší varianta je ještě mít full bouře -> drahé, ale s průměrnou délkou boje vystřelíš cca 5-6x víc :D kladivo bych nechal na střílení eventů :)
    Opevko je jasný
    K drahokamům: ofenzivní víte.. speciální si vyberte, a def: určitě prevence poškození (sám mám 15%).. pak buď HP, nebo pokud je váš protivník hloupý tak snížení šance (sám mám 10,5% - na warech kde oponent střílí s dostřelovýma knížkama libovka) + mazlíček želva 15% snížení + krmivo 15% prevence + booster 5% snížení šance zásahu.. ale záleží na tom kolik máte HP ze svitků ;)

16. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj Skyline12,

ano pro neplatící hráče je pro boj nejlepší 60/5 librové dělo, ale srovnávat je těžké a upřesním, nyní po změně už není zaokrouhlování na desetinu vteřiny, ale přesnější setinové, už neplatí to v citaci "2,7 ale 2,79".

pěkný den

17. MAXTONS

MAXTONS Velmistr fóra

ja mam u full 60/5 cas 2,74

18. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj MAXTONS,

na účet Ti nevidím, ale na něco jsi zapomněl, já osobně mám různá děla, a čas 2,74 mám když mám nasazené 10 x "Kladivo" ;) při 60/5 mám 2,7 ale je to detail (1 rána za 5 minut).

pěkný den

19. *Paralen*

*Paralen* Pisálek fóra

Nijak

20. Tihounek83

Tihounek83 Pisálek fóra

takových diskuzí více, sice mě bude trvat hodně dlouho než se dostanu s výbavou lodě na urovně které popisujete, ale aspon vím na které věci se zaměřit.. ;-)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.