In-game plachty

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem alkyboy22, 2/4/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. alkyboy22

alkyboy22 Pisálek fóra

Zdravim,
    chcel by som sa opytať ako si mam zrušiť automaticke obnovovanie resp. zadavanie plachiet na lod po tom ako ma zostrelia. Je jedno či npc alebo hrači. Mam na palube zakupenych 21 plachiet za perly. Keď sa to po starom nastavovalo na stranke po zostreleni lode mi na palubu nepribudli nove plachty pokiaľ som si ich nedal osobne na web stranke. Teraz po každom zostreleni mi po oprave (ak sa znova vratim na more) automaticky nahodi nove plachty. Ak som použil plachty za perly tak tie (až pokiaľ nemam zničenych všetkych 21 kusov) alebo za zlato ak ich mam nasadene. Neviem ako iny hraci, ale ja vidim aj lepšie využitie perál ako na opravu plachiet. Už som sa na to pytal aj in-game, ale nedostal som žiadnu rozumnu odpoveď. Jedine načo sa ma opytali bolo, či nemam na palube opravara, ktory mi automaticky plachty pridava na lod po zostreleni. Pozeral som si schopnosti opravara a pokiaľ som si to spravne prečital ma opravovať zničene plachty po zostreleni zadarmo automaticky a nie nahadzovať nove plachty namiesto poškodenych. Veľmi by ste ma potešili ak by som od Vas dostal rozumnu a uplnu odpoveď ako si mam zrušiť automaticke zadavanie plachiet na palubu lode po zostreleni. Už ma nebavi minať 1050peral na opravu všetkych poškodenych plachiet ani na rychlo rušit novo zadane plachty na lodi in-game a cakat ci to stihnem skôr ako ma zostreli NPC alebo nejaky hrac. Hľadal som si podobny problem na forach ale nič som nenašiel. Ak tu podobna rada už je prosim o zadanie linku nech si to môžem naštudovať a adekvatne nastaviť. PS oprava som na posledy mal na palube v roku 2014 a aspoň podľa toho čo som pozeral vo svojej posadke momentalne žiadnym nedisponujem.
    Ďakujem za serioznu odpoveď.
    s pozdravom
    Alkyboy22

2. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj alkyboy22, pakliže nemáš balíček prémiových výhod opraví ti plachty za perly viz jeho popis na foru. Opraví ti plachty co jsi měl na lodi a potopení se ti zničili a opět ti je nasadí zpět. Případně deaktivace je možná na mapě moře v inventáři což je ikona zbrojmistra vedle opravy. Stejně jako si zde musíš vypínat dělostřelce taktéž si zde můžeš vypínat plachtaře.

3. alkyboy22

alkyboy22 Pisálek fóra

http://postimg.org/image/3ywerd8l9/
    Zdravim Poseidon,
    myslim ze sme sa nepochopili resp. neviem najst tebou odporucane nastavenie - vypnutie plachtara. Nemam momentalne aktivny premium ucet a potreboval by som "deaktivovat" plachtara. Aj ked podla mojho inventara ho nemam na palube. Na obrazku mam znicenych 9 ks plachiet a nahodene nove 3 plachty. Ak by ma teraz niekto zostrelil tak sa mi zvysi pocet znicenych plachiet na 12, ale po prichode na mapu mi automaticky naskocia nove plachty na palubu. Ak sa nahodou ocitnem pri npc alebo pri ostrove s delami som hned zniceny a pocet znicenych perlovych plachiet sa mi zvysi na 15. No pri opätovnom vstupe na mapu mora budem mat znovu 3 ks plachiet na palube. Lebo mi ich dava automaticky. Pri starom systeme ako som spomenul vyssie toto nerobilo a plachty som si pridal na palubu vecsinou po oprave lode aspon na 50% prave kvoli tomu aby som neprichadzal o perly za opravu plachiet. Potrebujem poradit ako zrusim toto automaticke nahadzovanie plachiet na palubu. Ako mozes vidiet na ikone inventar nemam plachtara a mam zruseny automaticky nakup municie.
    Diky za radu.
    s pozdravom alkyboy22

4. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj alkyboy22, ale rozumněli jsme si. Ale dle tebou daného screanu to vypadá, že opraváře plachet nevlastníš. Na loď ti nevidím abych mohl potvrdit tuto možnost má pouze podpora. Nicméně jediná možnost v tomto případě je napsat na podporu a požádat o kontrolu herního účtu. Zkoušel jsem situaci na jedné lodičce též bez baličku prémiových výhod loď měla 3 ks vratiplachty nechal jsem se utopit. Plachty se v pořádku zničily a zůstali ve skladu. Poté jsem se zkusil nechat sundat ještě jednou a plachty stále zůstaly ve skladu zničení bez odečtu jakéhokoliv zlata či perel za opravu. Pouze 1 000 zlata za opravu lodi.

5. alkyboy22

alkyboy22 Pisálek fóra

Vďaka za odpoveď skusim sa obratit na podporu.
    temu mozes uzavriet.
    s pozdravom
    alkyboy22

6. Mirek

Mirek Titán fóra

zodpovězené, zamykám

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.