Hra

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem BlackOuts, 28/2/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. BlackOuts

BlackOuts Vážený autor

čaute vie mi niekto poradit, neviem či to maju aj iny hrači takyto problem alebo je to len u mna. Behom hry mi začne obraz sa rozmazavat. Vie niekto čim to može bit? https://www.screencast.com/t/FnGcB7N3ZHXM.

2. PecikCze

PecikCze Rádoby autor

taky se mi to občas stane je to tím že to tvé PC nezvládá a nebo to nezvládá tvůj internet, ale spíše to PC

3. BlackOuts

BlackOuts Vážený autor

Mal som stare PC a nerobilo mi to. Teraz hravam na notebooku rok starom a robi mi to skoro každy den. Je dost možne že je to kombinacia slabeho internetu a aj sa mi sem tam prehrieva notebook. Internet mam fakt dost slaby lebo byvam na malej dedine dost vzdialenej od mesta a ten signal neni aš tak moc dobry hlavne vo večernych hodinach ked je celkovo pretaženy, a aj doma sme napojeny na wifi aj 3naraz a ja som akurat v najvzdialenejšej miestnosti od Wifi

4. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj BlackOuts, toto se stává občas i mně. Problém je podle mě opravdu jak tu psal PecikCze, že to zrovna nezvládá PC. Většinou se mi to stává v případě, kdy několik dní dávám PC jen uspat a mám na něm rozjetých mnoho věcí.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.