Hodnosť

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem _MACHO_, 24/11/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. _MACHO_

_MACHO_ Pisálek fóra

chcem sa spítat ci je v plane vratit hodnost do normalneho stavu alebo sa nato kasle...

2. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj _MACHO_, problém je hlášený a doufám, že dojde k jeho opravě, ale vše záleží na centrále.

3. _MACHO_

_MACHO_ Pisálek fóra

dik ale uz nemam slov normalne robia si co chcu a nedaju ziadni oznam nic ako moj ucet to je a robia sa nanom zmeny sktorymi som nespokojny nech vipnu servery nech racej nefunguje hra alebo co ked nevedia drzat chod hry a opravovat chyby co napachaju

už viem kera bije dostal som nadhernu odpoved lebo riesim tu hodnost napisal som na chat ze s podpori mi oznamili ze ani oni nevedia kedy to bude a toto je ako sila
    EDIT

Naposledy upraveno moderátorem: 24/11/15
  4. AdmSity

AdmSity Osvícený autor

no.. v skutočnosti to nie je tvoj účet ale BP.. a ty ho máš v podstate len v "prenájme"..

5. _MACHO_

_MACHO_ Pisálek fóra

už ozaj neviem ako komunikovat z CM podporou ani nikim ako slusne sa spitam odpoved neni nikto nic nevie nikto to neriesi co sa to tu deje ako hram hru pitam sa ohladom problemu na informacie ktore bi mali bit v niakom ozname ci co ja nvm ako a ban dostanem ako ok berem to uz tak ze sa tu ohladom toho chodi len okolo horucej kase admin mozes to asi zamknut nic sa nedozviem nikoho nic netrapi a odpoved nedostanem ...

6. ٴٴٴٴĴįŗķą

ٴٴٴٴĴįŗķą Perspektivní autor

Asi dostali zase příkaz že to je jen pro anglické forum tak ty maš smulu. Zvykni si že česká podpora tu není od toho aby ti sehnala nejaké informace.

kywa tohle ocenil(a).
  7. _MACHO_

_MACHO_ Pisálek fóra

ako si ma potesil hah

z Hodnosť 17 Pirátský barón na Hodnosť 6 Nabíjač diel :D

8. Adm_Blade

Adm_Blade Magnát fóra

Zdravím,

ako sa už dávno ukázalo, tak prevádzkovatelia hry najprv urobia zmenu, až potom k nej podajú vyhlásenie (ak ho vlastne podajú) ...

Znovu mám dojem, že konali skôr ako mysleli, a tieto hodnosti by podľa všetkého mali ostať na MEGA SERVEROCH, po spojení v jeden celok.
    Prví hráči na serveroch budú mať svoje hodnosti, a ostatným sa to pravdepodobne rozdelilo podľa % počtu.
    Možno sa mýlim, ale toto je asi jediná možnosť, ktorá mi prišla logická, pretože ak to zas nejaký programátor pokazil, je to poľutovania hodné.

S pozdravom

_MACHO_ tohle ocenil(a).
  9. _MACHO_

_MACHO_ Pisálek fóra

konecne niekto komu to neni lahostajne

10. Natalia0812

Natalia0812 Pisálek fóra

To akoze clovek tam da kopu penazi aby si zveladil lodku ale vlastne nezveladuje lodku sebe ale BP?? to myslis vazne??

11. Poseidon

Ahoj Ĵįŗķą, nech si tu prosím zbytečné narážky. Na CZ/SK herní forum tě nikdo nenutí chodit. Chyby jsou hlášeny a to kdy dojde k jejich opravě neví žádný z teamů. Kdyby to některý věděl tak by to určitě zveřejnil.
    Ahoj _MACHO_, dodržuj prosím pravidla. Pokud jsi nespokojen s banem obrať se na podporu, která má právo tyto bany kontrolovat.
    Ahoj Natalia0812, doporučují si přečíst VOP, které jsi odsouhlasila pro možnost hraní. Ono kdyby si to každý přečetl stejně jako pravidla poté by se méně divil.
    Ahoj Adm_Blade, bohužel zatím nevíme, nicméně je to hlášené jako chyba je to i dosti pravděpodobné, že to bude chyba, jelikož už předtím byl hlášený problém se síní slávy a i na moři měl každý jinou hodnost než mu opravdu příslušela, tudíž se dá předpokládat, že dochází k opravám. Ovšem může to být bohužel i změna ve hře.

12. Natalia0812

Natalia0812 Pisálek fóra

• Zbytečná citace
    Tak preco dostal aj ban na forum a nemal moznost si ani precitat co si mu odpisal ?? aj na chat aj na forum len preto ze sa zaujima o problem v hre a odpovedou je len samy ban

13. Poseidon

Ahoj Natalia0812, ban mu dal systém na základě udělených bodů. Ale vyvedu tě z omylu. Odpověď si samozřejmě může přečíst pouze nemůže přispívat v tuto chvíli. Pravidla musíme dodržovat všichni a tobě si dovolím poradit aby sis také přečetla tato pravidla a dodržovala je.

14. Natalia0812

Natalia0812 Pisálek fóra

• Zbytečná citace
    ok tak vo VOP je napisane ze nemozu hrat osoby mladsie ako 18 rokov ako je to mozne ze su tu aj mladsi hraci?? a o porusovani pravidiel sa tu mozeme rozpravat strasne dlho kolky ich tu porusuju a stale su bez naznaku porusenia pravidiel.. a hrac ktory si povie svoj nazor uz dostane ban vsade jedine aky ban nema je permanentny.. kde je spravodlivost ?

15. Poseidon

Ahoj Natalia0812, názor říct může já také nesouhlasím se vším co BP dělá, ale vše se musí být dle pravidel. Bohužel tebe na ně člověk upozorní v dobrém a ty je i tak dále porušuješ to je také těžké. Pravidla.
    Pokud jde o věk 18 let možná to chce číst celé VOP:
    1.1.2 K užívání jsou oprávněny osoby, které buď v okamžiku přihlášení k užívání dovršily 18. let věku nebo jejichž zákonní zástupci souhlasili s užíváním. Herní pravidla jednotlivých her mohou stanovovat, že osoby pod hranicí určitého věku nejsou oprávněny k užívání i přes souhlas jejich zákonných zástupců.
    1.1.3 Registrací k užívání her nebo služeb uživatel výslovně potvrzuje (i) že je plnoletou a svéprávnou osobu, případně (ii) že má souhlas svého zákonného zástupce, je-li osobou mladistvou.
    atd.

16. *jakor40

*jakor40 Vážený autor

Ahojte, k těm hodnostem, když jsem před tou řádkou lety začal, tak hodnosti které jsou teď , byly i v té době.., pak systém každému navýšil hodnosti.. a dopadlo to tak že hodně lidí mělo stříbrnou placku.. a ještě mnohem víc třeba bronzovou, a ty menší hodnosti prostě vymizeli..a změnilo se to i v "dnešní hodnost".. no pak se před pár měsíci příhlásím... a z moji stříbrné placky je najednou zlatá.. a měl jsem ji i stále v té síni slávy.. a teď najednou se zase snížili.. můj názor je že to tak je lepší a začíní to sedět i v těch procentech co jsou ve FAQ.. myslím si že je to i hezčí vidět více hodností než stále ty stejné dokola.. a víc nás to nutí protu lepši hodnost něco dělat..teda pro ty poctivé ( ty s těma programama fakt nepočítám:)) ), jsem zastáncem toho, aby to takhle zůstalo.. ale aspoň ať to opraví v síni slávy tam mám stále střibrnou placku :))...

kywa tohle ocenil(a).
  17. MAXTONS

MAXTONS Velmistr fóra

spravne me je uplne jedno kdo ma jakou placku ale taky me udivuje ze kdyz to navysili tak si nikdo nestezoval at s tim nekdo neco udela ale jamile maji mensi tak tu rvou jak je to hrozne a ze to neni co by meli mit takze at to klidne zustane ja budu furt korys :)

18. †—Đrake®—†

†—Đrake®—† Analytik fóra

mneje to tiež uplne jedno jaka je placka. teraz su neni aspon všetky rovnake;)

19. *==danger==*

*==danger==* Pilný autor

hoj vespolek, celkem mi je to taky šumák , co mám před nickem , ale mohl by se někdo kompetentní k tomu vyjádřit ,jestli to je vázáno na boter ligu , nebo na sloučený servery ,ať to je tak nebo tak ,potom nechápu ,proč je boter liga rozdělená na servery ,když se bere jako celek, tak to potom vše slučte do kupy a udělejte vše jako celek ,ať nevznikají dohady , takhle je to mlácení prázdné slámy a je veškerá debata o ničem , SEA začíná být poslední dobou hodně zamlžený , měl by manegment Bp hrát fér se všemi co jím přispívají na platy . Měli by tu hru trochu zatraktivnit než vymýšlet jak obrat hráče o finance

20. Podľa mňa sú hodnosti nastavené už ako majú byť po zlúčení serverov

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.