Hodnost - opět

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem Baronek-Ten-skutečný, 10/4/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Baronek-Ten-skutečný

Baronek-Ten-skutečný Pisálek fóra

Už už to vypadalo, že hodnosti fungujou, ale kdepak. Před splněním pztky na 15 lvl jsem měl 99 925 bodů, po splnění 18 955..
    To se v číně počítá nějak jinak, anebo co se to stalo?

2. tynuska93

tynuska93 Zelenáč fóra

Me se stalo to stejne u pz na 16 lvl ale druhy den uz to bylo spravne.Urcite je to tim ze se hodnost vypocitava jen jednou denne.Po splneni pz body spadnou a druhy den uz to pocita s novym lvl.

3. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj Baronek-Ten-skutečný, přesně tak jak píše tynuska93, situace byla již hlášena v době zavedení nových levelů, kdy byl tento problém hlášen na centrálu.

4. Baronek-Ten-skutečný

Zvláštní, je den po té a body jsou pořád někde dole..

5. Baronek-Ten-skutečný

Poseidone, tak jak to teda je? Podle toho, co psala tynuska93, tak další den už ten výpočet měl normálně fungovat, ale ani pár dní po pztce tomu tak není.

6. ☢Arrow☢

☢Arrow☢ Hrabě fóra

nic normalne nefunguje, cely je to s nastupem nových lvl rozhazeny, nevim proc tady neustale resite a zakladate temata na stupidni hodnost ktera je v cele hre naprosto k nicemu

Naposledy upraveno: 12/4/16
  7. Poseidon

Ahoj Baronek-Ten-skutečný, ano většině se to srovná. Nicméně jak jsem psal je to hlášené.

8. Baronek-Ten-skutečný

Poseidone, díky za objasnění :)
    Arrowe, pro mě je hodnost důležitá. Sice jen ze sentimentálního hlediska, ale důležitá ;)

9. Renna-cz

Renna-cz Pisálek fóra

Prosím vzhledem k tomu , že hodnosti nefungují a fungovat zřejmě nebudou, mohla by být možnost je vypnout ?

10. Poseidon

Ahoj Renna-cz, hodnosti určitě fungovat budou. Nicméně hodnosti před lodí si není možné vypnout.

11. Geralt64

Geralt64 Velvyslanec fóra

Jeden den mám v "Moje síň slávy" u mé hodnosti 13 699 273 bodů a druhý den mám jen 13 529 370. Jak mi můžou body mizet? Nemůžu přece mít jeden den míň bodů než předchozí den.

12. lukynko123

lukynko123 Pisálek fóra

geralte ale muzes nevidis ze jo ? :D

hugosamo tohle ocenil(a).
  13. Orbis67PA[SK]

Orbis67PA[SK] Rádoby autor

hodnost je posledne co ma trapi ...radše keby bolo premko v truhlach :):):)

14. Poseidon

Ahoj Orbis67PA[SK], to tam je sice už ne bohužel měsíc, ale stále je.

15. TINKA15

TINKA15 Rádoby autor

Čau,no stále mi to nějak nesedí.Hrají na Mega servru2-muj příklad,mám
    Level:
    15
    Zkušenost:
    2024209722
    Elitní body
    1332879197
    Liga:
    Liga Barakud
    Hodnost
    Kandidát na piráta,já z GE..(nebudu jmenovat) mám takovou hodnost,ale z ostatních dvou servru GE mají bronzové i stříbrné placky,i když jsou co se týče hodnostních bodu na tom huře než já.Samozřejmě,že mi každý(a to hlavně ti co mají ty sříbrné placky) napíši,že se na hodnost nehraje,ale před sloučením servru jsem měla stříbrnou placku,myslím si,že je to špatně počítano.Pokud bych se koukla na ty dva zbývajíci servry,tak ti stříbrní či bronzoví mají určitě mín hodnostních bodu než já.

16. Poseidon

Ahoj TINKA15, hodnosti jsou závislé na několika aspektech a stačí pár dnů nehrát a můžeš spadnout pomalu "na dno" měl jsem to samé záleží na tom jak hrají ostatní, kolik je na daném megaserveru hráčů atd. Je toho opravdu dost.

17. kandoll

kandoll Rádoby autor

hodnosti nejdou. hraju každej den a nic se tam nemnění...

18. BŁAZON...!.[SVK]™

BŁAZON...!.[SVK]™ Pisálek fóra

Hodnosť funguje ale ty zrejme neodstrieľaš toľko aby si nejaký posun videl :D

19. ΛΖLΛB

ΛΖLΛB Stálice fóra

Ono jim to ne všude funguje někde prostě žádnou hodnost nemáš takže ani nemůžeš ani žádný posun vidět :).

Jsi: Žádná hodnost :):):)

20. Pokiaľ spravíš lvl tak pár dní trvá kým sa dá hodnosť do poriadku, pokiaľ natrafíš na reštart (nemyslím pravidelný) tak sa hodnosť dá do normálnu ale na GE1 všetko klape ako má

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.