Hlavní stránka

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem Geralt64, 5/8/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Geralt64

Geralt64 Velvyslanec fóra

Po včerejším restartu se mi na hlavní stránce projevuje mnoho chyb. Uvádím ty, na které si teď vzpomenu, kdo máte nějaké jiné, tak mě doplňte:
    - už 3x jsem si přečetl novou zprávu od jiného člena cechu a stále se mi zobrazuje jako nepřečtená a mám stále jednu nepřečtenou zprávu
    - problémy mám s krmením mazlíka, že je nakrmený mi ukazuje i když čas krmení už vypršel. Před chvílí jsem chtěl mazlíka nakrmit na další hodinu a nepodařilo se mi to. Vyberu krmení, odkliknu "Ano" u dotazu, jestli chci krmení opravdu aktivovat, ale krmení aktivní není (teď se mi to asi na 10tý pokus podařilo)
    - v dražbách se mi podaří přihodit až na několikátý pokus. Když se mi to konečně podaří, tak zlato se mi odečte teprve až z tržiště odejdu
    - velké problémy mám i se špiclem. Otevřu ho, zadám nick, kliknu na "hledat" a zobrazí se mi "Ještě jste nepoložil žádnou otázku". I několikrát po sobě.
    Na víc si teď nevzpomenu. Prosím o předání na centrálu k opravě.

2. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj Geralt64,

díky za upozornění, předáme dále.

pěkný den

3. Geralt64

Teď jsem si opět, už asi po páté, přečetl výše zmíněnou zprávu z pošty a konečně mám 0 nových zpráv. Jen nevím, jestli už je to opravené nebo je potřeba zprávu přečíst 5x :p

4. -tomaslm193-

-tomaslm193- Vycházející hvězda fóra

Doplním, nefunguje ani vyhľadanie hráčov cechu na akej mape sa plavia.
    Čoskoro všetky veci z hlavnej stránky presunú na more a určite to len zbrzdí hru, to je len môj názor, pripadá mi to ako by to chceli spraviť ako piratestorm.

5. Geralt64

Vyhledávání, na kterých mapách se plaví hráči jednoho cechu nefunguje už hodně dlouho.
    Zprávy, krmení mazlíka a špicl už mi funguje normálně. Jen to tržiště ještě blbne.

6. O2tu

O2tu Stálice fóra

už nejde ani nalogovat na hru

7. ℝմdla

ℝմdla Rádoby autor

Taky nefunguje když dám Kajuta - Můj profil tak mi to tam ukazuje nějaký Error

8. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj piráti, nemá smysl tu zakládat X témat pro stejný problém. Ano problém předávalo dle informací i oddělení podpory, taktéž i další země. Více nemůžeme udělat.

9. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Bez delší reakce zamykám.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.