hlavní stránka

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem tinka.t, 1/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. tinka.t

tinka.t Pisálek fóra

Dobrý den,nějak se mi žvejkla hlavní stránka,ukazuje mi to jen samé hlouposti,mám to tak jen já,nebo je to u více hráču??

2. Geralt64

Geralt64 Velvyslanec fóra

V Mozille to nějak blbne, mám to taky, v Exploreru to funguje normálně.

3. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj všem, současný problém týkající se hlavní stránky byl již předán dále na centrálu s žádostí o řešení. Prosím vyčkejte.

4. Malarky

Malarky Zelenáč fóra

taky se divim co se mi při přihlasčení oběvuje : Útočníci na webu seafight-14.level3.bpcdn.net se mohou pokusit podvodem získat vaše informace (například hesla, zprávy nebo platební karty).

5. O2tu

O2tu Stálice fóra

Na nasledovných stránkach hrozí útok s neoprávneným získavaním údajov

Útočníci na webe seafight-14.level3.bpcdn.net sa vás môžu pokúsiť oklamať a ukradnúť vám vaše údaje (napríklad heslá, správy alebo kreditné karty).
    super a odpoved z podpori sledovat forum ozaj kompetentna odpved kto mi nahradí pripadne skody ?????

6. Poseidon

Ahoj O2tu, není zde zapotřebí kopírovat několikráte stejnou hlášku. Problém byl ihned předán dále na centrálu a čekáme na jeho řešení.

7. O2tu

O2tu Stálice fóra

Ahoj ja som to tu len doplnil a hneva ma len ta odpoved ako mam sledovat forum ked tu hrozí problem a tiket uzavru to nieje podla mna spravny prístup

8. ivkaa(svk)

ivkaa(svk) Pisálek fóra

toto není možny.:(((

9. Poseidon

Ahoj O2tu, pokud se ti jedná o nějakou odpověď od podpory tak jednak tyto odpovědi sem nepatří. Co vím, problém byl předáván dále na podporu a bohužel v tomto případě s tím opravdu ani podpora moc neudělá. Já osobně čekám na oficiální vyjádření a na herní fórum tě poslala správně. Jelikož případné oficiální vyjádření ať už o opravě a další informace budou umístěny na herní fórum.

10. Malarky

Malarky Zelenáč fóra

správně to není pokud se jedná skutecně o podvod tak mi co tímto případně přijdem o loď co si šlechtíme i několik let pak asi ostrouháme

11. Poseidon

Ahoj Malarky, jedná se informativní hlášku nastavenou jedním z prohlížečů spousta dalších prohlížečů takovou hlášku nevypisuje. Informace o účtech jsou uloženy takže tropit tu poplachy o případném přijití o loď je zbytečné.

12. †—Đrake®—†

†—Đrake®—† Analytik fóra

Tak nam to pekne začal rok 2015.

ivkaa(svk) tohle ocenil(a).
  13. -OTRAVA-

-OTRAVA- Pisálek fóra

• Vulgarita
    konec hry utok hakerov sme EDIT

neskutocna hra toto je :)

Naposledy upraveno moderátorem: 1/1/15
  14. Poseidon

Ahoj -OTRAVA-, konec hry to rozhodně není. Na problému se pracuje a nedoporučujeme se z důvodu bezpečnosti přihlašovat a odesílat tak vaše přihlašovací údaje. Nicméně tebe prosím vyvaruj se prosím zbytečným doublepostingům a vulgaritám viz pravidla.

15. cornwell

cornwell Pisálek fóra

Ahoj Poseidon, Tvé doporučení se nepřihlašovat by mělo být prvořadým opatřením BP. Po zadání adresy by měla být stránka nedostupná s odkazem na fórum. Teda aspoň do vyřešení problému. Ale jak sám vidíš, tak BP je to jedno. Teď vyjadřuji pouze svůj názor.

16. Poseidon

Ahoj cornwell, těžko něco hráčům zakážeš. Je spousta hráčů co jim to je jedno a i přes varování prohlížeče se přihlašují dále a hledají cestu jak se přihlásit.

17. cornwell

cornwell Pisálek fóra

Proto bych do vyřešení problému pozastavil servery. Už jen kvůli důvěryhodnosti BP. Ale pokud to je BP jedno. Nebo na druhou stranu je to hráčům jedno.
    A jinak je zmiňovaná stránka vůbec oficiální stránkou BP a nebo je to hláška díky shodné části názvu.

18. czktmichal.redbull

czktmichal.redbull Rádoby autor

Poseidon... nesouhlasím s tebou.... některým se jde přihlásit normálně aniž by jim to něco ukazovalo tak proč by se pak neměli přihlašovat... někomu to jde aniž by se něco ukázalo jako ostatním.

19. -OTRAVA-

-OTRAVA- Pisálek fóra

ta ja uz sa prihlasil ta dakujem pekne ked mi ukradnu ucet

20. cornwell

cornwell Pisálek fóra

Ahoj czktmichal.redbull, pokud nejsi upozorněný, tak je jasné že se přihlásíš. Ale dle mě by se měl BP zachovat tak, že dočasně zablokuje log do hry. S vyjádřením než se vše vyřeší.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.