Hlavna stranka

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem BlackOuts, 16/1/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. BlackOuts

BlackOuts Vážený autor

Neviete čo je s tou hlavnou strankov? Neviem či je to len moj problem alebo to robi každemu, ale načitava mi ju strašne dlho a ked aj chcem niečo kupit na hlavnej stranke tak to musim kupovat aj na niekolko razy (aj par minut to trva).Dnes som chcel nakupit dutu municiu a na ruke som mal 50Mega zlata a nechcel som to kupovat po 50000 na mape mora tak som to chcel cez hlavnu stranku a ponuku sa mi podarilo dat asi tak na 6 pokus. Už ma to riadne štve

2. kvako*svk*FMF

kvako*svk*FMF Rádoby autor

nezaškodi vymazat historiu prehliadača.. často aspon každi den mne to pomaha inak taktiež mi to robi ..po vyčisteni prehadzuje dane položky normalne a aj kupa municie normalne

3. BlackOuts

BlackOuts Vážený autor

No to je prve čo robim ked sadnem k PC tak davam čistit CClinerom.

4. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj BlackOuts, možná by nebylo špatné také napsat třebas i příště do příspěvku server mohl by to být problém i jeho. Nicméně pakliže používáš jako prohlížeč Google může to být zrovna důvod problému.

5. BlackOuts

BlackOuts Vážený autor

Ahoj Poseidon. Hram na GE1 a použivam momentalne taky neznamy prehliadač( The World) . Robi mi to aj v Opere ešte viac. Mozilu momentalne nemam a ani google chrom. S the worldom som nesmierne spokojny doteraz aj čo sa tyka hrania na mape mora len teraz posledny mesiac je horšie a horšie načitavanie hlavnej stranky a nakupu tovaru cez nu. Inač neviem či nahodou neni tento prehliadač postaveny na platforme Chromu. Možno tam može bit problem. Nerad by som sa vracal K prehliadaču Mozila lebo pri hre my dost často padala hra (hlavne pri akciach kde bolo viac lodi pokope).
    .

6. Joкer!73

Joкer!73 Zelenáč fóra

A máme před akci a po restartu opět nejde hlavní strana na GE2 a vyzkoušel sem na to 4 různé prohlížeče

železny.dědek.CZF tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.