Hala Slávy/Body skúsenosti

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem Sparrowsak[TEC], 18/6/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Sparrowsak[TEC]

Sparrowsak[TEC] Vážený autor

Chcel by som sa opýtať , resp. zistiť, ako je možné, že každý deň keď sa pozriem do Haly slávy, klesnem o 1-2 miesta, pritom ma nikto neobehne v BS, lebo hráč predo mnou má o 10mega BS viac... z toho mi vyplýva, že hráči,ktorý boli pernamentne zabanovaný, sú niektorý späť...

2. -tomaslm193-

-tomaslm193- Vycházející hvězda fóra

Lebo niekto dostal unban, a mal viac bs v tabuľke ako ty.

Sabuska tohle ocenil(a).
  3. Sparrowsak[TEC]

Sparrowsak[TEC] Vážený autor

pekne,som bol kedysi 600 v tabulke, a teraz som 705, takže 105 ľudí dostali UNBAN, pekne, nemám slov...

4. Sabuska

Sabuska Zelenáč fóra

Nechceš vědět co se děje mezi Board Adminy z jiných zemí :D dělaj si co chtěj :D

Ferko¤VIII tohle ocenil(a).
  5. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj -tomaslm193-, nešiř tu prosím nepodložené informace. Je to možné také tím, že v posledních akcí se dalo získat velké množství BZ. Další problém je též, že stále síň slávy a následné hodnosti atd stále nefungují jak by měli :(.

6. Geralt64

Geralt64 Velvyslanec fóra

Nevím o žádné z posledních akci, na které by se dalo získat velké množství BZ. Rozhodně ne přes 10M denně.

7. Ferko¤VIII

Ferko¤VIII Zelenáč fóra

stare dobre boterske casy sa vracaju len dotujte takym hracom hru lol

Naposledy upraveno: 19/6/15
  8. -tomaslm193-

-tomaslm193- Vycházející hvězda fóra

Ahoj Poseidon, na mojom serveri to tak funguje hráč zmizne na pár dni z tabuľky a do mesiace u niektorých prípadov aj skôr ma unban, a niektorý dostanú až po 3-6mesiacoch za použitie botu ale to je len pár jedincov, pretože ostatných zabanovať asi BP nevie, už niekoľko krát som nahlásil pár hráčov a stále si veselo botia.

9. Poseidon

Ahoj -tomaslm193-, bohužel uznávám, ale je problém některé boty dokázat. Nicméně je samozřejmě snaha ze strany BP co nejvíce upravit script aby postihl i tyto hráče.
    Ahoj Trucker.cz, tímto tě žádám buď konkrétní nebo budeš zabanován za nepravdivé informace.

10. Mad☆Farmář☆

Mad☆Farmář☆ Pisálek fóra

souhlas-dokud uplně neodstraní booty tak je ta soutěž irelevantní a nejlepší booteři za to ještě dostanou odměnu.

11. .WWW.

.WWW. Aktivní autor

Milý Poseidone,
    BP si upravuje hru tak jak se jim to hodí. Postihovat boty na glitze je jednoduché, stačí vrátit staré oznámení a lodní deník usvědčí botera sám. To oznámení bylo - Na mořské mapě si našel ......... . Dneska je to jen - Získal jsi ........ . Chtěl bych číst ty výmluvy jak hráč vysvětluje, že celou noc až do božího rána seděl u PC a glitzoval. Vím, že je těžké postihnout jen skript boterů, když spousta doplňků, které si lidé nainstalují do prohlížeče vykazuje shodu s programem pro boty. Ale co takhle vyrazit na moře a nachytat je přímo na švestkách. Zkusmo jsem nahlásil jednoho hráče, že glitzuje botem na mapě 1 i když vím, že má level vyšší jak 5 a čekal jsem co se bude dít. EDIT Hráč si vesele sbírá glitzy na jedničkových mapách dál. Tak co si o tom mám myslet?
    BP nebude přeci banovat hráče, ze kterých má zisk ( nakupují zdvonásobovače na glitzy at.)
    A proto, když BP spustí akci, která je závislá na BZ nebo EB, tak tím se vysmívá poctivým hráčům. Protože upřednostňuje hráče kteří podvádějí ale dělají přeci BP zisk, ne !!

Naposledy upraveno moderátorem: 2/7/15
  12. Remiel

Remiel Mistr fóra

.www. Je to přesně jak píšeš, hráč který mě topil např. na 13/1 při obraně ostrova si v noci vesele glitzuje na jedničkových mapách. Kdykoli potkám botera nahlásím ho, zásobuji je i několikrát denně. A už mi přišla i odpověď. že použití bootů trvale skenují a za čas vyhodnotí. Přeloženo: je naprosto zbytečné posílat, neprověříme jednotlivé hráče. V začátcích jsem použila chybu na trámy (od extremisty a enemy mě nahlásili) a za tři hodiny (bylo to po 22hodině) jsem měla ban na tři týdny. Proč to nefunguje tak i nyní. proč se neprověřují jednotlivé účty po nahlášení??????? Proč byla odebrána důvěra jednotlivým týmům prověřovat účty????? Opatření, které udělali ve formě barevných glitzů funguje naprosto opačně. Normální hráč všechny glitzy podle barvy moře nevidí, ale boter ano. Osobně znám několik hráčů, kreří více jak dva roky používají prográmek na svitky a nikdy nebyli varováni, ani banováni. Za tu dobu, snad již mohli zástupci provozovatele s tím něco udělat.
    Je to přesně tak raději budou mít hráče který podvádí a koupí měsíčně víc jak 200 truhel do bokora, než poctivce, který jich koupí třeba jen 6 :(

Naposledy upraveno: 2/7/15
  13. Poseidon

Ahoj .WWW., soukromá pošta s podporou hry je čistě tvoje záležitost a na herní fórum nepatří viz pravidla. Pakliže se jedná o prověření členů podpory bohužel přesná pravidla a možnosti neznám. Nicméně těžko mohou ovlivnit zajisté pravidla nastavená provozovatelem hry bohužel.

14. jєssιєjaмєs_čяc

jєssιєjaмєs_čяc Stálice fóra

Ahoj, změny s glitzama o tom netřeba mluvit, to je jen zástěra pro lidi co o PC nic neví, aby byli uspokojeni atd. Pak s tim kdo platí a kdo ne to vůbec neni pravda. Je to čistě o náhodě kdo dostane BAN, a nerozhoduje o tom žádnej skript, ani blabla, ale rozhoduje o tom člověk. A většina těchto "člověků" tuhle hru taky hrají :) Takže na podpoře potkáváš svoje enemy :) Osobně si myslím že problém je v těchto lidech, takzvaných "zaměstnancích a nepřímých zástupcích BP"

15. Poseidon

Ahoj jєssιєjaмєs_čяc, žádám tě abys uvedl konkrétní důkazy jinak budeš za lživé informace potrestán.

16. .WWW.

.WWW. Aktivní autor

Milý Poseidone,
    nevím proč jsi smazal daný text, nebyla to přesná citace ale napsal jsem to svými slovy. Začátek textu zněl:" dostal jsem odpověď v tomto smyslu ........" . Nekopíroval jsem poštu.
    Takže ty vlastně bráníš hráčům aby zde vyjádřily svůj názor. Krásná práce. Ale není se čemu divit, jak se říká : " Koho chleba jíš, toho píseň zpívej ". Není liž pravda, že ?

Jinak v pravidlech se píše věcí, hlavně že je BP dodržuje.

(REACTOR) tohle ocenil(a).
  17. Poseidon

Ahoj .WWW., pravidla jsou nějak nastavená a nejedná se o žádné omezování tvého ani ničího názoru. Ale to máš to samé jako by hráč část vulgárního výrazu vytečkoval a bralo by se to jako OK to snad ne.
    Pravidla jaká má provozovatel nastavena já bohužel neovlivním, my máme na starosti jejich dodržování ze strany hráčů a pakliže se ti tato pravidla nelíbí máš samozřejmě možnost obrátit se přímo na provozovatele hry.

18. jєssιєjaмєs_čяc

jєssιєjaмєs_čяc Stálice fóra

Jedná se o celý tým Maďarska, ve kterém je S+ICM Bringing, který bez kontroly využívá logů na herní účty a upravuje je ve prospěch "někoho" to znamená jeho kamarádů ve hře; a jehož dalším vůdcem je hráč z GE2 který se schovává za jméno TL Siljagen. Za kontrolu by stál i Tým Rumunska, který má ochrannou ruku zase nad jinými hráči.. Ale to bych takto mohl vyjmenovat všechny země :)

19. Poseidon

Ahoj jєssιєjaмєs_čяc, máš nějaký konkrétní případ s hráčem, který by byl možné prohlídnout a případně předat dále.

20. Poseidon

Bez delší reakce zamykám.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.