Fotbalový event

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem Geralt64, 3/9/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Geralt64

Geralt64 Velvyslanec fóra

Proč nemůže být, tak jako to bývalo většinou dříve, fotbalový event třeba od čtvrtka do pondělí? Nebo jen do neděle? Dát ho jenom na dva dny a to ještě od půlnoci do půlnoci ve VŠEDNÍ den mi nepřipadá (pro většinu hráčů, kteří by ho chtěli využít) zrovna ideální.

2. Knowshon

Knowshon Pisálek fóra

nechapem preco je futbalovy event len vtedy ked hra repre nemecka

3. AdmSity

AdmSity Osvícený autor

no lebo BP sú nemci :D

4. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj Geralt64, mě spíš udivuje, že akci dalo vůbec. Jelikož fotbalový bonus již neměl být.

5. Lucie

Lucie Rádoby autor

Jak casto se ten event objevuje?Aspon teda v oznameni se pise event.

Naposledy upraveno: 4/9/15
  6. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj Lucie,

pravděpodobně, jsi začínající hráčka, proto trochu vysvětlím, tento event/akce není o tom, že na moři jezdí eventové NPC, ale že fotbalová munice, která má poškození 75 bodů, má při této "event akci" 150 bodů, (lépe řečeno o 75 bodů více). Někteří hráči v minulosti např. stříleli bonusové mapy, někteří používali na enemy soupeře, na behe na admirály atd.munice fungovala na vše (né vždy) a škody jsou opravdu značné, myslím že až Tě někdo napadne v tomto dnu fotbalovou municí, tak to nepřehlédneš.

Důležité, je ještě zmíňit poškození je pouze v eventový den, pokud si necháš munici na další dny už bude mít jen základní poškození.

pěkný den

Naposledy upraveno: 4/9/15
  7. Geralt64

Myslím si, že bonus na fotbalovou munici funguje stále dál, jen není akce s násobením nakoupených perel za vstřelené góly. Aspoň tak jsem pochopil "konec fotbalového eventa" já.
    Tebe Mirku jen trochu opravím: v minulosti dávala fotbalová munice bonus jen do NPC a do hráčů ne. To, že funguje i do hráčů, se objevilo teprve nedávno. Doufám, že se nepletu ;)

8. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj Geralt64,

ano, nebylo to tak vždy, doplním to, díky.

pěkný den

9. PatrisCz

PatrisCz Rádoby autor

vždyt to ani event neni boha jeho ještě sem nikdy neviděl event kde se nachazi jenom munice a nic vic to je tak těžky to nazvat fotbalova akce na munici?? prej event hahahaha takhle sem se dlouho nezasmal :D :D

10. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj PatrisCz,

fotbalová akce na munici nebo fotbalový event :) je to samé co Seafight a Seafarm, jen můj názor můžem si tu hrát s písmenkama a smát se tomu až do vánoc na podstatě tohoto eventu/akce se nic nezmění.

Pokud Ti jde o změnu názvu, založ téma s anketou dle pravidel ve správné sekci.

pěkný den

11. Geralt64

PatrisCZ, proč by to nebyl event? Dle slovníku: event = událost, akce, případ, soutěž. Takže proč ne "fotbalová akce"?

12. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Bez delší reakce zamykám.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.