elitní body

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem kandoll, 4/1/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kandoll

kandoll Rádoby autor

zdravím vás, rád bych se zeptal na počet eli bodů, mám pocit že mi připisuje málo(třeba se pletu), bohužel v deníku zahltěném prachem a pláty těžko najdu minulou odmněnu za svitek. Získal jsi 77851 elitních bodů.- toto je zisk bodů za 40. vlnu raka.. mám eli booster, dvě figury na eli, společníka .. připadá mi že booster nefunguje jak má.. díky za případnou reakci

2. Libina11-KDN

Libina11-KDN Pisálek fóra

33 128 je za poslednú vlnu raka takže dostávaš 2.35x násobne viac (+135% bonus) nemyslím si že je tam chyba
    Mimochodom z raka dostávaš najmenej elitných bodov ak to porovnáš s inými bonusovými mapami, ktoré urobíš niekoľkonásobne rýchlejšie. Takže by si sa mal skôr zamerať na Pannu (Virgo) alebo Kozoroh (Capricornius)

3. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj kandoll,

spoluhráč ti odpověděl naprosto přesně a nemám k tomu co dodat.

pěkný den

4. Ahoj, už keď sme pri tom Mirek, odkedy je povolené používať 2 figúry rovnaké typu?? :eek:

5. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj ☆→ҚЯΛŦΘ§←☆™ᦒCZE*ᦒ,

pokud se ptáš na oficiální informace - žádné k tomu nemáme.
    Pokud to jde, jak píše hráč výše, je to na každém hráči jestli chce elitní body nebo zlato a jestli chceš vědět můj názor, mám na své lodi jednu tu a jednu tu od doby kdy byl systém zaveden a vyhovuje mi to tak.

Až budu na moři též vyzkouším, je to pro mě nová informace, také se zde rád něco nového dozvím ;).
    Samozřejmě by se dala má předešlá odpověď rozvést, ale to jsou informace, které se zde dají najít není to nic tajného a daný hráč se na to neptal (Tygří oko není u společníka ale u lodi, těch 15-20 % z čeho atd ... - jen zbytečná slova, když výsledek je na první pohled jasný).

pěkný den

6. Dve figúrky sa dajú nasadiť už dlhšiu dobu avšak ani samotné CM keď som sa pýtal nevedelo či to je chyba či nie a nejako sa k tomu dotyčný ani nemal aby to zistil keďže odpoveď som od neho nedostal ani po mesiaci.....osobne používam jednu a jednu len pre istotu, predsa len BP je BP :D :D

7. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Dvě figury se dají nasadit díky Loďařským plánům. Nicméně od kdy je možnost zakoupit si 2 stejné to opravdu nevím žádné oficiální informace nemáme.

8. Mirek

Mirek Titán fóra

bez další reakce, zamykám

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.