Drahokamy a Krystaly

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem Dav-Kop, 11/10/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Dav-Kop

Dav-Kop Zelenáč fóra

Dobrý den. Už nějakou dobu se snažím najít odpověď na můj dotaz ale nějak se mi nedaří. Tlačítko " hledat " naprosto selhává a v FAQ se o tom nic nepíše.

Tedy k dotazu.
    Z jakých lodí, mimo akčních, vypadávají DRAHOKAMY. Chápu že vypadnou z NPC Santa Maria, ale bohužel 1 000 000 HP, je kapku mimo mé možnosti.
    Takže, jsou na mapách i NPC, které nejsou akční a je možnost z nich Drahokamy získat i mimo akcí tedy celoročně bez omezení akcemi ?

A další, spíše jen doplňující dotaz, bych mněl ke KRYSTALŮM.
    Jaká je přesně pravděpodobnost vypadávání Krystalů z lodí. Mám levl 3 a i když tady sestřeluju jeden Ratpack za druhým, ještě mi nevypadl ani jeden. A Admirál Sinclare, mi taky ještě žádný nepřinesl i když už jich mám sestřelených asi 11. Píše se že šance je větší když budu střílet na mapě odpovídající mému levlu, ale nějak jsem nezaznamenal že by to k něčemu bylo ( mimo toho že se na mně napakujou trubci co si honí ego na nízkých mapách )

2. davidkriz1

davidkriz1 Vycházející hvězda fóra

Ahoj,
    Drahokamy se dají získat při akcích a pokud si koupíš nějaký design, který má některé drahokamy vsazené.
    Krystaly z NPC nepadají, dají se koupit v tržnici, získat při různých akcích a pokud budeš mít štěstí, můžeš je získat z glitzů a z truhel.

3. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj Dav-Kop, jen doplním informace od davidkriz1. Drahokamy vypadávají nyní z akčních lodí a i občas během jiných akcí, stačí vždy sledovat případné FAQ. Drahokamy je též možné si občas zakoupit či získat z některých Bokorových pohárů, ale to je potřeba se vždy podívat na oznámení k dané akci.
    Co se týče NPC Santa Maria, nemusíš ho sestřílet celé, je možné, že ho někdo sestřílí, ale nedá se na to spoléhat.
    Krystaly jako takové z většiny NPC nepadají. Může dojít k štěstí, kdy ti vypadnou krystaly z admirála a dělí se mezi hráči. Ale nepadají z každého je to opravdu o štěstí. Někdo ho může mít po 11 někdo po 100 a pod.

4. Dav-Kop

Dav-Kop Zelenáč fóra

V podstatě jsem se dočetl to, že bez investice minimálně 5 000 Kč, tak nějak nemám šanci se dostat k lepším příležitostem jak získat krystaly a drahokamy.
    Je to vlastně takový začarovaný kruh. Abych si mohl zastřílet na akční NPC co mi dají krystaly a drahokamy ( které jinak nezískám ) tak napřed musím nějaké krystaly a drahokamy umístit na loď, popřípadě vložit do talentů a upgrade palub, aby mi to střílelo víc a dál a lépe, čímž se dostávám zase na začátek, kdy mi vlastně žádné NPC tyto krystaly a drahokamy nedá, protože bez nich ( krystalů a drahokamů ) nemám šanci takového protivníka byť třeba jen škrábnout.

Zajímavá strategie od BP.
    Nedivím se že hra upadá.
    Škoda no. Mohla to být zajímavá hra.

5. Ŧקε†яik36czŦ

Ŧקε†яik36czŦ Znalec fóra

Čau,no kápl jsi na to docela rychle,takže určitě nezačínej tady a najdi si jinou a určitě lepší hru.Možná ti i závidím,že já nebyl tehdy tak chytrý jako ty ted.

6. Korkorán69

Korkorán69 Pilný autor

Dav-Kop nejak mam pocit,ze si pletes diamanty a krystaly

7. Dav-Kop

Dav-Kop Zelenáč fóra

Korkorán69 : nepletu

Krystaly, potřebuju na talentové body. Oguna, Legba a Agve - aby mi to střílelo víc, dál a z větším % úspěchu na salvu. Když mám střílet něco co má milion HP, tak i 2% ke střelbě ušetří čas a střelivo.

Drahokamy, potřebuju do lodě, abych si zvýšil HP a Voodoo štít + mněl větší % u střelby atd. Když mně má sestřelit něco co dává 500 na ránu, tak i 2 000 Voodoo a 5 000 HP docela pomůže.

Ŧקε†яik36czŦ tohle ocenil(a).
  8. Verbeia

Verbeia Global Team Leader Team Seafight

Bez ďalšej reakcie, zamykám a presúvam do archívu.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.