Dračí pouto

Diskuze na fóru 'Obecné dotazy' zahájená uživatelem Patris012, 27/9/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Patris012

Patris012 Obyvatel fóra

Ahojte nejde se dostat na mapu přes dračí pouto nejde to mě s lvl 50 ale ani kamaradce s lvl 60 nějaka chyba??

2. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

zkoušela jsem to na své osobní lodi a bez problémů se na Kalytronův ústup dostanu. Píše Vám to nějakou hlášku? Odkud se snažíte skákat?

3. Patris012

Patris012 Obyvatel fóra

Piše nam to že tento předmět momentalně nemužeš použít ale zkusim dopřihody i mapy jestli to jde jen od 45/2 nebo 50/2 a vejš to sem asik nezkoušel :D

tak mě to nejde ani z bezpečneho přistavu 11 a ani z map 50/2 ale ješte se zeptam kamošky at to zkusi taky

4. Leo.

z přístavu nejde na bojové mapy skákat a z 50/2 to asi taky nepůjde, kalytronův ústup je určený pro Ztracenou flotilu takže bych to zkusila na běžné mapě 51-60

5. Leo.

Takže došlo ke změně, tahle mapa je dostupná až od levelu 51 protože patří k herním mapám Ztracené flotily a ta začíná až od 51 mapy.

6. Patris012

Patris012 Obyvatel fóra

oki super diky moc předam kamaradce at to zkusi :)

7. Leo.

zkoušet to může jen pokud má level 51+ jinak se tam nedostane

8. Patris012

Patris012 Obyvatel fóra

ona ma lvl 60

9. Leo.

tak by jí to mělo jít, ať zkouší skákat z map 51+

10. Leo.

kolega zkoušel skočit na bojovku z 42 mapy a odpočet se spustil, takže nezáleží z jaké mapy skáče. Pokud má problémy skočit tak at vyscreenuje co jí to píše a napíše na podporu.

11. Patris012

Patris012 Obyvatel fóra

ok diky předam