Dotazy

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem Geralt64, 5/8/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Geralt64

Geralt64 Velvyslanec fóra

Mám pár dotazů:
    1. již delší dobu se mi stává, že začnu střílet třeba NPC, ikona střelby je šedivá (nejde použít), aktivní je zastavení střelby, rozsvítí se mi ikona mého cíle, ale nestřílím. Musím střelbu "zastavit" a znovu zahájit. Pak už střílím normálně. Stává se mi to jak na moři, tak na svitku. Co to je?
    2. proč nedostávám bojové body, pokud někoho dostřelím raketou? Je to chyba nebo úmysl? Taky to tak funguje už delší dobu.
    3. design Európa má speciální kámen, který se mi zobrazuje jako "seafight.labels.Gems:191". Je mi celkem jedno, že nevím, jak se kámen jmenuje, ale bonus tohoto kamene je +30% Léčivý bonus předmětu akce. Co to znamená?
    PS: i booster na BZ se mi teď zobrazuje jako "seafight.labels.Buff:2" Na moři při sebrání truhly i v přehledu boosterů na lodi.

2. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj Geralt64, pakliže jde o špatné zobrazování o tom víme, zobrazuje se špatně více věcí. Bohužel je to jedna z více chyb po včerejší změně cechu.
    3 , 2 Co se týče kamenu byl nám předán úplně jiný kámen, tudíž předám dotaz dál jaké akční předměty se všechny berou.
    A máš zápis o potopení není možné, že by ti někdo hráče ukradl.

EDIT: Takže kámen by je prý opravdu u designu Amolit: +30% k léčivému účinku akčních předmětů nemáme v tuto chvíli žádný seznam těchto předmětu, nicméně mělo by se jednat například o Tritonovo požehnání.

Naposledy upraveno: 5/8/15
  3. Geralt64

bod 1 trvá už delší dobu, nezačalo to po restartu
    bod 2 - ano, hráče jsem dostřelil já, nikdo u něj nebyl a mám ho i v deníku, taky to trvá už déle, pokud dám do hráče poslední ránu dutou municí, dostanu méně bodů, než když dám poslední ránu elitou, taky trvá déle

4. AdmSity

AdmSity Osvícený autor

geralt to s tou dutou že dá menej bodov myslím že aj má byť..

5. Poseidon

Ahoj Geralt64, no k té duté sice nemáme oficiální vyjádření, ale je fakt, že je to takto od počátku. Můžeme samozřejmě předat dotaz dál třebas dojde ke snížení na hodnotu za dutou. Nicméně tu raketu vyzkoušíme a předáme dál případně. Není možné, že je to chyba od zavedení raketového mistra?

6. Geralt64

Poseidone, nejsem si jistý, jestli rakety dříve nedávaly žádné body nebo jen míň bodů. Hlídám si, abych poslední ránu dal elitou, tedy pokud mi dotyčný ten den ještě nedal 2x body z boje, takže nevím. Teď, právě díky raketovému mistrovi, se mi poslední rána raketou povedla a body jsem nedostal.

7. hugosamo

hugosamo Perspektivní autor

Cau Poseidon, nevies prosim, kedy bude spusteny ten blšák?
    Dik.

8. Poseidon

Ahoj hugosamo, teď nevím co máš konkrétně na mysli?

9. ™Žїђad₤o^

™Žїђad₤o^ Pisálek fóra

jaký blešák, co je to

10. Poseidon

Bez delší reakce zamykám.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.