Dotaz na admirály

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem Geralt64, 23/11/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Geralt64

Geralt64 Velvyslanec fóra

Může mi prosím někdo vysvětlit, co to znamená?
    "Zlepšení: zvýšili jsme body pro VCMA Vojevůdce (VCMA Imperious) a VCMA Tyran (VCMA Tyrannous) z 1 na 2."
    Bylo to v Patch day 11/2018, pondělí 6:00 PM

2. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Bohužel to bychom taky rádi věděli, ale nikdo nám to nevysvětlil. Jde o zvýšení bodů pro jestřábí oka a zlatovlásky z 1 na 2. Dle potvrzení od jiných adminů si myslí, že je to defakto ponížení šance na vyskočení admirálů na půlku. Ale bohužel to není potvrzená informace ze strany BP.

3. Geralt64

Geralt64 Velvyslanec fóra

A já si zase myslel, že je to zvýšení šance na jeho vyskočení na dvojnásobek :) Ale jak znám BP, tak bude pravda, že je to snížení :(

4. Huns

Huns Rádoby autor

Taky to tak chápu, nyní tedy potřebuješ sestřelit 2 kusy jestřábího oka/zlatovlásky ,aby ti to připsalo 1 bod k admirálovi . :(

5. Tom

Tom Magnát fóra

Já osobně to pochopil také jako zvýšení šance na vyskočení , že za sestřelení oka/zlatovlásky se přičtou 2 body namísto ted´ jednoho.
    Ale jak píše kolega není to potvrzené ze strany BP a ani od hráčů , protože tyto lodě se tak často nestřílí tak není jednoduché to upřesnit.

6. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

Kolegové mají pravdu, ale nejde o šanci na vyskočení. K tomu aby se objevili tito admirálové je potřeba sestřelit určitý počet NPC k tomu určených. Počet potřebných NPC byl 500 ks. Po úpravě by každé NPC mělo mít místo jednoho bodu, dva body které se započítají, tzn, že by mělo být zapotřebí sestřelit jen 250 ks NPC aby vyskočil admirál. Jak ale psali kolegové nemáme to oficiálně ověřené.

Tom tohle ocenil(a).
  7. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Bez delší reakce zamykám.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.