Dotaz Liga

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem BlackTigerCze, 3/5/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. BlackTigerCze

BlackTigerCze Pisálek fóra

Ahoj, chci se zeptat, proč se nemůžu dostat do Ligy Manta. Na povýšení mám splněné podmínky. Jsem v lize Barakud. Na kolonce postoupit do vyšší ligy mi to píše Error:Available leagues: Liga mořských koníků Tak co mám udělat abych se dostal do Manty?
    Děkuji za radu

2. ツ乂乂乂ΚΤΜツ

ツ乂乂乂ΚΤΜツ Perspektivní autor

niesom si istý ale myslím že liga sa dá zmeniť len určité dni po začiatku, musiš nazbierať po začati myslim 5mil a po pár dňoch tá možnosť zmizne

3. BlackTigerCze

No do ligy barakud jsem šel pár dní před koncem Ligy. Mám za to, že postoupit můžeš po 7 dnech v lize do další když jsou splněny všechny podmínky. V abecedním seznamu by se to mělo opravit, protože tam jim to vůbec nesouhlasí.

4. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj BlackTigerCze, co bys chtěl konkrétně opravit. Vždyť podmínky tam jsou napsané i to, že musíš být v dané lize 7 dní a jak jsi psal splnit všechny podmínky. A to jestli změnili počty bodů to opravdu nevíme pokud nám to nepošlou. Nicméně mně se informace pro přestup ukazují v pořádku.

5. ☆Samuelito☆

☆Samuelito☆ Vycházející hvězda fóra

Jednou z podmienok pre postup do vyššej ligy je sa aj umiestniť v 1/3 rebríčka celkového hodnotenia... Spĺňaš aj toto kritérium ? Tie hodnoty pre postup do vyššej ligy sú orientačné, resp. určujú najnižšiu hodnotu... V priebehu mesiaca sa to zvyšuje. Najmenej potrebuješ teda na začiatku ligy, tj. 15.

6. BlackTigerCze

Ano i tuto podminku splnuji. Dle tabulky v bezpecnem pristavu splnuji vse. Jen mi tam ukazuje tu chybu u mořských koníku ale já jsem v lize barakud.

7. Poseidon

Ahoj BlackTigerCze, zde ti na účet bohužel nevidíme tuto možnost má jen podpora. Je možné, že se jedná o nějaký problém u tebe. Ale já mám zkoušel normálně nakliknout ligu barakud a tam mám poté 2 možnost sestup nebo vzestup a tam vidím, kolik mám mít bodů a na jakém místě musím být v žebříčku abych mohl postoupit.

8. BlackTigerCze

• Doubleposting
    Poseidone na postup do ligy do Barakud je psano 100mega eli bodu a ja jsem do ni mohl kdyz jsem mel jen neco malo pres 20mega. Jsem v 1/3 v tabulce ze všech serveru a mam pres 10 mega bodu. V lize barakud jsem jiz nekolik mesicu v tom pripade i za tento mesic v lize jsem vic jaktyden :)

Poseidone ja muzu jen snizit ligu a u postupu do vyssi ligy mi to pise error v lize morskych koniku uz od vcera. Takze mam popripadne napsat na podporu?

Naposledy upraveno moderátorem: 3/5/17
  9. Poseidon

Ahoj BlackTigerCze, určitě na ní napiš. A prosím dle pravidel. 100 000 000 je hodnota, kterou musíš mít celkově nikoliv v dané lize ze které postupuješ. Tuto hodnotu nalezneš když si najedeš na danou ligu. Jestli nesedí hodnoty, které potřebuješ mít v lize pro přestup to opravdu netuším, nemáme jak zpětně tyto hodnoty zkontrolovat kloudně pokud je nedostaneme. Zajisté máš více než 20 mega elitních bodů celkových.

10. BlackTigerCze

Poseidone na foru je psane na ligu Barakud 100 000 000 eli bodů. Ke dnešnímu dni mám něco přes 32 milionu eli bodů a jakmile jsem splnil podminky v bezpečném přístuvu mohl jsem jít z koníků do barakůd ale do Manty mě to nechce pustit kvůli chybě v lize Koníků. Jinak děkuji za odpovědi a na podporu jsem napsal.

11. ~Cpt.McCoroner~

~Cpt.McCoroner~ Pisálek fóra

Milí BlackTigerCze,

máš pravdu že se dalo dostat do vyšší ligy ikdyž jsi nesplňoval podmínku celkového počtu elitních bodů (pro barakudu 100 mega elb a pro mantu 500 mega elb). Například já se do manty dostal bez toho abych tuto podmínku splňoval hned po jejím zavedení, myslím však že to byla nějaká chyba, mněl sem v té době pouze něco přes 250 mega a stejně mi šlo na postup kliknout a samozřejmě mně to i do ní hodilo. Předpokládám že ve stejné době ses ty dostal do barakud. Moje teorie je, že teď už to nefunguje a tudíž musíš splňovat všechny podmínky včetně celkového počtu elitních bodů což je pro mantu 500 milionů. Také když si tě vyhledám v lize tak nevidím u tvého jména postupovou šipku jako u hráčů kteří podmínky splňují. Takže abych to shrnul, tvůj dotaz je o tom že se chceš dostat do ligy mant, ikdyž nesplňuješ potřebné množství celkových elb pro vstup, a chyba je to dle tvého názoru proto že do barakudy ses i tak dostal?
    Omlouvám se jestli to zní urážlivě, není to záměr, ale na tvém místě bych byl rád že si v barakudě. Pokud máš ovšem celkový počet elb nad 500 milionů tak považuj toto možné vysvětlení tvého dotazu za bezpředmětné :)
    Ps.: Být tebou neztrácím tu čas a valím admirálama co to jde, 470 milionů bodů chvíli potrvá :)

S pozdravem,
    ~Coroner~

12. BlackTigerCze

Ahoj Coroner však já to beru spíše jako radu a né nějak urážlivě ;) Uvidíme co na to podpora a pokud mě přezaní do Koníků , tak to budu brát. Jsem férový hráč a rád hraju Fair play :D

~Cpt.McCoroner~ tohle ocenil(a).
  13. H.M.S.BOUNTY-SET

H.M.S.BOUNTY-SET Aktivní autor

Já před 14 dnema jsem šel do barakud a to mam jen 80 mega ELB.:) ale do mant uz mi to nejde.:)

Joкer!73 tohle ocenil(a).
  14. ~Cpt.McCoroner~

BlackTigerCze
    Jsem rád že to bereš jako radu, když jsem to po sobě znova četl přišlo mi že by ses mohl urazit :) Stejně jestli tam jdeš jen kvůli bonusu z ligy, což by bylo pro tebe konkrétně jen nějaké to procento na dmg, torchu hp a vb nebo jak to je, tak se ti to nevyplatí, já trávím na sf hodně času a stejně je problém dostat se do první 1000, takže kvůli věcem z ligové síně tam nechoď, nestojí to za to. Být tebou zůstal bych v barakudě, tam se dá z toho nějaké to dělo vytěžit (za předpokladu že nemáš full voodoočka nebo líp :) ). Ale jestli chceš jen placku za jméno tak to je tvoje věc že :)

BlackTigerCze tohle ocenil(a).
  15. BlackTigerCze

~Cpt.McCoroner~
    Kvůli odznaku tam nechci, chtěl jsem hlavně vědět , jaké věci jsou v ligové síni. Jestli bych stěma věcma tam nebyl na tom lépe než v barakudě.V barakudě stejně čekám na dělo 5měsíců, tak jestli mám čekat na voodoo děla v barakudě nebo v Mantě , tak je to jedno teda pokud tam jsou :)

16. ~Cpt.McCoroner~

BlackTigerCze
    Ano jsou tam, 5ks za 5 mincí, taky 2 ohnivé bouře za 5 mincí, pár boosterů, císařský měšec za 6 mincí, pak malý měšec (krotitele šelem) pro mazlíky za 6 mincí a pak už jen munice, amulety a dračí ohně. Ale líp tam na tom nebudeš, jediné co bys asi využil je bonus na dmg 1% :)

17. BlackTigerCze

Může se zamknout. Děkuji

18. ***tom**UEK

***tom**UEK Vycházející hvězda fóra

kde je tam maly mesec krotitel selem? ja tam mam jen cisarsky mesec

19. ~Cpt.McCoroner~

"Kořist krotitele", hned nad císařským mešcem s kořistí, pokud se bavíme o manta lize.

20. ***tom**UEK

***tom**UEK Vycházející hvězda fóra

aha tam sem jeste nesel do ni :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.