Návrhy Diskriminace lodí do 7 levelu !

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem cskomando, 2/4/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
?

Mám level do 7ho levelu a chci si zahrát

1. ANO

43.3%
  2. NE

56.7%
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. cskomando

cskomando Pisálek fóra

Chtěl bych se zeptat zda se jedná o výsměch či diskriminaci na menší lodě mě a dalších spousty začátečníků, kteří se stejně jako já těší na velikonoční akci a hle ?!
    "Pirátští vládci se budou plavit od mapy 7/4 po mapu 20/1"
    To má být jako sranda nebo vážně ??!! Kdo prostě nemá povinně loďku víc jak 7 level nezahraje si akci ? Nezlobte se ale to je trošku zcestný ne ? Snad je to férová hra pro všechny a ne jen pro nejvyšší levely. Chci se zeptat zda se nechystá nějaká změna, pokud ne kam mohu napsat svou stížnost je mi jedno jestli v angličtině či ne, tu práci si dám ať je to kamkoliv do bigpointu !
    Díky za odpověď

Ps: jedná se o akci Pirátští vládci (3. 4. 2015 - 7. 4. 2015)

XxXdevilXxX=UYF tohle ocenil(a).
  2. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj cskomando,

diskriminace to neni, každý má možnost mít 7 lvl, klidně první den hraní, je jen na tobě jestli si ponecháš výhody např. ochranu začátečníka, sluneční mapu nebo admirály Sinkléry. Stejně jako např. Marduk je na mapách 19-20 a pro ostatní je to nepřístupné.

Stěžovat si můžeš na hlavní straně dole v tiráži máš adresu přímo na provozovatele, zvol němčinu nebo angličtinu a uveď pádné argumenty.

pěkný den

Patriot.cz. a Tihounek83 tohle ocenili.
  3. cskomando

cskomando Pisálek fóra

Nějaký kontaktní email kromě: Zodpovědný za ochranu mládeže a Zodpovědný za ochranu osobních údajů není ? (Pochybuju, že se tahle stížnost týká těch adres emailových)
    Třeba do jejich kanceláře nebo na obecný aspoň ? Aby to bylo aktuální, adresa je zbytečná dlouhá zpětná reakce ještě placená.

4. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj cskomando,

všechny dostupné kontakty jsou uvedeny v tiráži, je na tobě jakého způsobu využiješ, dopis je nejvíce osobní, případně můžeš ještě využít web firemního portálu uvedený v tiráži, kde najdeš další kontakty společnosti nebo můžeš zavolat, je to jen na tobě, tvé právo.

pěkný den

5. »**Sp!ko**©®«

»**Sp!ko**©®« Zelenáč fóra

• doubleposting
    mirek suhlasim s tebou a nabuduce by som dal udelat akci od 15 lvl vysse nebot kolik je tu takovych co si schvalne nechavaji ochranu anebo netahnou lvl hore jenom kvuli skunecni.to by tady bylo vyplakavani ze neni akce pro ne ,ale ze uz dva roky jezdi na slunecni to neplacou.anebot tenhle cskomando tady vyplakava ze nei akce pro nej ale kdyz terorizuje male bezcechace co zacali hrat to neplace to je pak vypisovani na chatu jakej je on hrdina

ale o tomhle tom sem uz psal ze by bylo fajn dat podnet k vytvoreni noveho behe,anebo slunecni,anebo nejaky mesicni mapy s pristupem 19 a 20 herniho levelu

Naposledy upraveno moderátorem: 6/4/15
    Tihounek83 a harpuna tohle ocenili.
  6. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj »**Sp!ko**©®«,

prosím dle pravidel herního fóra.

pěkný den

7. Patrik.*Sk*.

Patrik.*Sk*. Perspektivní autor

niežeby boli radi že maju pokoj a nik to netopi a možu si v klude hrať, ono sa to bude ešte sťažovať na diskriminaciu a pritom si za to môžu sami, že tam dole farmaria, je to tak ako pisali vyššie nik vas dole nedrži

Tihounek83, harpuna a kywa tohle ocenili.
  8. cskomando

cskomando Pisálek fóra

»**Sp!ko**©®«

Nepleteš si mě sněkým ? Nevím o tom, že bych se na globálu vytahoval, když jsem sám začínající lama...

9. †—Đrake®—†

†—Đrake®—† Analytik fóra

cskomando ty si normalny ? stažuješ sa že to neni akcia pre teba lebo nemaš LVL 7. A čo si doteraz spal alebo čo. ved si registrovany od 7 decembra 2014. jak to tu niekdo pisal LVL 7 sa da spravit za jeden den a keby aj nie za jeden tak za 4 mesiace čo si registrovany si to mohol dotiahnut aj na LVL 15 a nie na 7LVL. ked si vypočitavy tak bud zalezeny na jednotkovych mapach

Tihounek83 tohle ocenil(a).
  10. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Bez delší reakce zamykám. Pakliže máš nějaká návrh na vylepšení samozřejmě můžeš dle pravidel v dané sekci. Ale jinak souhlasím s názory zde. Kdyby to takto bral každý pak opravdu není pro hráče žádný důvod dělat si level 15 a výš.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.