Děla

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem ***štěpánek***, 1/8/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ***štěpánek***

***štěpánek*** Zelenáč fóra

Ahoj
    Chtěl jsem se zeptat, jaké je maximální množství střílejících děl? A jak pracuje tento pirát :Level 1 Commonwealth Sellsword.
    Protože mám ted 299 děl a po přidání tohoto piráta bych mel mít : (Weapon slots ,což chápu jako zbranové sloty tedy myslím +30 děl) A pak ještě (Npc hit propability + 40 % to je myslím jasné pravděpodobnost zásahou o 40 % vyšší.)Když tohoto piráta dám z leva ze skladu do prava do výbavy ,nic se nestane nic nikde nepřibude místa na děla nebo třeba na trámy.Je možné že maximální počet aktivních děl je maximálně těch 299.
    Ale včera v jednom okamžiku jsem měl opravdu aktivních 329 děl ,střílel jsem obyčejnou municí 15k s prachem bylo to super,ale možná to byla chyba ve hře.Nevím jeli to možné míti tolik děl .

Dík za odpovědi

2. AdmSity

AdmSity Osvícený autor

na to aby fungoval musíš byť na mape 21 a vyššie. neviem aké sú bonusy na tých vyšších mapách.. ale bez nich a bez bonusu z ligy je možné mať 309 diel. 20 diel je bonus z manta ligy tj 329 + 30 za toho vojaka commonwealthu. tj 359, ale ako som písal je možné že sa dá dať ešte viac ak sú na tých 23-25 mapách nejaké špeci bonusy.

3. ***štěpánek***

Ano máš pravdu ,je třeba být na 21 mapě a ty děla opravdu mohu přidat.
    Děkuju za radu

4. Borec

Borec Perspektivní autor

mozes si potom kupit aj 40 slotov naviac miesto 30

5. ***štěpánek***

A jak? na ještě vyšších mapách?

6. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

7. ***štěpánek***

8. Poseidon