Děla

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem Lamaze20, 8/11/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ja mám cca. 80 voodoo zvyšok 60l a nijako mi nechýbajú :))

len ma zaujímalo, že keby mám burky ako sa ten čas zosynchronizuje s inými delami :))

2. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj Geralt64,

oponování je na místě, vždy se může názor někam posunout a je to ku prospěchu všech, co se chtějí něco dozvědět. Jen v krátkosti odpovím, točíme se okolo toho pořád dokola, pokud budou proti sobě hrát 2 hráči se stejnými účty a jen s rozdílem děl kladivo vs bouře, je jasný výsledek v tom nechci polemizovat, mám stejný názor.

Nevím jestli se dá v současné době koupit v platební oblasti naráz 600 těchto děl, vycházím z toho, že kladivo šlo koupit, bylo v bokoru, bouře pokud se nepletu byla především za žebříčky a jednou zde myslím jedna hráčka psala, že jich měla za akci cca. 50 ks, ale to je spíš asi ojedinělé.

A směřuji tím hlavně k tomu: jaké dělo je více reálné získat? možná se pletu a je to bouře ...
    např. voodoo děla se dají snadno získat a předělat, dokonce i hráči co do hry neinvestují mohou mít těchto všech děl poměrně dost a nemůžu souhlasit s výše napsaným názorem "zadarmo" není nic. já osobně mám asi 60 voodoo děl zcela zdarma.

Abych se vrátil zpět k tvému příspěvku rychlost je nesmírně důležitá, o tom žádná, ale myslíš že např. zítra vyhraješ se svojí kombinací 109 bouří zbytek voodoo 2 st proti 312 dělům "kladivo" na 2 st.? (za předpokladu stejné HP, obrana a ost. herní věci ...)

Ahoj Expert,

přesně jak Ti odpovídají hráči, čas se průměruje podle zastoupených děl v současné době na 2 desetinná místa, nejlépe je to vyzkoušet přehazováním na moři, kde se čas již znázorňuje a mění dle použitých děl, jedna z funkcionalit implementovaného milníku, která se povedla. jednoduše řečeno základní čas děl 90 % pirátů je 2,7s, kladivo prodlužuje (2,7-3,9), bouře zkracuje (2,7-2,1) tento čas podle jejich počtu.

dobrou noc

3. Geralt64

Geralt64 Velvyslanec fóra

Výpočet času střelby je celkem jednoduchý, např. jako mám já 109 bouří a 188 voodoo:
    109 bouří střílí po 2,1s = 109 x 2,1 = 228,9
    188 voodoo střílí po 2,7s = 188 x 2,7 = 507,6
    celkem 736,5 děleno počtem děl 297 = 2,48s - čas střelby je 2,48s (doufám, že je to správně)
    Mirku, myslím, že i bouře šli koupit, navíc z bokora nedostaneš děla každý měsíc, bouře se dají vyhrát v akcích (pokud je BP připíše a jak víme, ne vždy se to stane), takže si myslím, že šance získat bouře a kladiva je celkem vyrovnaná. Osobně se nebojím, že bych v dohledné době potkal hráče, který by měl 312 kladiva na 2 (tzn. 468 kladiv na 1 resp. 702 kladiv normálních - jestli dobře počítám). Ale ani tak bych se nebál. Na jeho 2 střely bych já dal 3. Bylo by to zajímavé, škoda, že to jen tak asi nevyzkoušíme. A než někdo bude mít 312 kladiv na 2, tak já už budu mít bouří taky víc, aspoň doufám ;) Nemůžu si nerýpnout: třeba o těch cca 20, které mi BP dluží z jedné akce (a nedluží samozřejmě jen mně).
    Valkýrja - nechci se vytahovat, ale 2 lodě s 60kama si troufnu stopit. Pokud bychom všichni jen stáli a stříleli, tak asi ne, ale za použití všech dostupných možností (jako amulety a při přesile hlavně kouřovka) to jde. 1 proti 2 jsem už byl mockrát (a určitě všichni z vás taky), někdy to vyjde, někdy ne. Je to hodně i o umění hráče :p

4. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj Geralt64,

princip výpočtu máš správně, věřím že Ti to tento čas na moři ukazuje, děl je třeba 702 (702:3*2=468:3*2=312), máš to správně.
    bylo by to zajímavé, za 32 sekund dáš 12 výstřelů on by dal 8 což je to samé jako 3:2, máš pravdu, že to nevyzkoušíme a také by mě to hrozně zajímalo. :)

Výpočet je takto, jen pro rozšíření znalostí těm, které to zajímá:

tvé základní poškození obyčejnou elitní municí 45 000 (bonus 1199+7144) = bez bonusů 36 657 (např. 55/5 dělo)
    "kladivo" budu vycházet z tvého základu 36 657 (312 děl ... 38 508) plus bonus 32 760 = 71 268
    při poměru 3:2 není tak velký rozdíl, ale je to hlavně tím, že již máš silná děla

45000 * 3 = 135 000
    71268 * 2 = 142 536 (2/3 munice)

a jen pro názornost děla 60/5 také nestačí vystřelit 3x, cca 40 000 * 2 = 80 000 (to je 2 vs 1)

.... nepočítám kritik a speciální munici .....

upozorňuji, že je to pouze můj výpočet a jen pro názornost, nemusí být na 100 % :) a je to hooooodně o umění hráče, stát na místě jsou hned dvě vlastnosti pominuté.

pěkný den

5. Mirek

Mirek Titán fóra

bez další reakce, zamykám

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.