Děla

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem Lamaze20, 8/11/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Lamaze20

Lamaze20 Pisálek fóra

Mám dotaz, o kolik se mi zvýší DMG, když vyměním 30 admirálských děl za voodoo děla? Nějak to nemůžu najít, jestli existuje nějaké vlákno. díky

Tesil tohle ocenil(a).
  2. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj Lamaze20,

je to dost široký dotaz, základ je třeba rozdělit na druh munice, kritiky.

dutá munice základní rána bude naopak o 60 bodů menší
    elitní munice bude max. o 750 bodů větší
    kritika bude max. o 2,5 % častější a vyšší

pokud tě zajímají ty čísla, zeptej se můžeme to rozebrat.

pěkný den

3. Lamaze20

Lamaze20 Pisálek fóra

OO, díky. A ty čísla se týkají 30 děl nebo ne

4. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj Lamaze20, šlo ti o výměnu za Voodoo děla tudíž se jedná o popis co ti to udělá když tam dáš těch 30 Voodoo děl, jelikož ty jsou zaměřeny na elitní munici.

5. Monostr

Monostr Perspektivní autor

pro slaby hrace jsou určitě výhodná admirálská děla. pro neplatiče 60 (zušlechtěné) a pro platiče je aktuálně dobrá kombinace 50:50 ohnivý bouře a kladiva osudu

6. Geralt64

Geralt64 Velvyslanec fóra

Mono promiň, ale rozhodně je lepší kombinace bouře a voodoo děla, než bouře a kladiva, aspoň podle mně.

7. AdmSity

AdmSity Osvícený autor

určite je lepšia kombinácia voodoo delá + niečo z tých 2.. je otázne na čo to chce človek používať.. ak na hráčov tak určite ohnivé búrky.. ak na profit a dmg tak kladivá (kladivá dajú dmg za hodinu o niekoľko 10 k vyšší ako ohnivé búrky+hráč vystrieľa o dosť menej munície čiže o to vyšší profit)

Tesil tohle ocenil(a).
  8. magorsea

magorsea Pisálek fóra

najlepsie dela na boj su cisto len ohniva burka bez kombinacie si to vypocitajte robi to rozdiel i o 120k hp

Tesil tohle ocenil(a).
  9. Geralt64

Souhlas magorsea, bohužel sehnat bouře na full je trochu problém, hlavně když nám je BP z jedné akce ještě pořád dluží a pravděpodobně už nám je nikdy nedá.

10. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj Piráti,

tohle téma je častým dotazem a není na něj jednoznačná odpověď, každé dělo má své +-, admirálská eli. body/dutá, voodoo "dostupnost", kladivo DMG, bouře rychlost a vycházet se dá jen z toho, jací hráči proti sobě stojí, myslím si že hráč s bouří na 1 lvl ani s tímto kulometem nesundá hráče, co má kladivo na 5 lvl. (až bude možné). Těch kombinací je velká řada, ale jak píše Geralt64 není lehké mít potřebný počet děl.

pěkný den

11. magorsea

magorsea Pisálek fóra

ahoj mirek ja si zas myslim ze dela ohniva burka na 5lvl su lepsie nez kladiva osudu na 5 lvl jasne uz v tychto stupnoch kladivo osudu znici viac hp za stejny cas ale neni to o moc a k tomu mas i vyhodu castejsiej streli pri listach to mozes vyuzit krasne alebo mas skoro 2nasobnu sancu rychlejsie zmrazit nepriatela rychlejsie ho omamit lamacom alebo vodo erupciou.... 297 diel kladiva osudu su silnejsie oproti 297 burkovych o (podle kamenu a nejakych detajlu) jen o 25k hp moj vypocet: s 297x delama burka by som strielal +- 42 455 na ranu s 297x kladivama +- 82550, s 297x burkama za cas 27.3 sekund (13x strela) by som znicil 551 915 hp s kladivama osudu za stejny cas 27.3 (7x strela) 577 850 co je o 25935 hp viac ale vyhoda rychlejsieho strelania robi svoje jak u listach tak i u municiach...pri 70strelach s kladivama(273 sekund) vs 130strelach s burkama tiez 273 sekund su kladiva osudu vyhodnejsie +- 259 350 co je (u mna) dost malo na tolko strel moje vypocty nesu 100% presne ale zalezi aj na tom ako dotycny bojuje pri ferovke su lepsie kladiva pri strategickom boji alebo 1 vs 10 + hracou su lepsie burkove dela 1 vyhodu ale kladiva maju a to je to ze spotrebujes skoro raz tolko menej municie ...( ale ten co neriesi perly atd ) mu to je sumak :) ale to si urcite vedel viem ze si v tom dobry ale stejne jak u vsechnych nastaveniach je i v tomto +- ( u mna +) :) a mozno moje vypocty su cele zle ak ano tak ma opravte tiez niesom dokonaly som jednoduchy chlap s jednoduchym myslenim :)

Naposledy upraveno: 6/12/15
    Mirek tohle ocenil(a).
  12. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj magorsea,

pěkně napsané, hodnoty jsem nepřepočítával, ale přibližně to tak bude pokud používáš stejně jako já průsečík. Nic nového nenapíšu jen budu opakovat, 5 lvl. každého děla je cca. 4 x 150 děl navíc, to je v případě bouřky zásadní věc a druhá věc je všechny okolnosti souboje, není to fér, ale pokud hráč např. s kladivem které má/bude mít extra bonus 160 na jedno dělo střelí hráče bez obrany, bude to hodně drtivé (312 děl * akce 150 fotbalka 160 bonus až 120 % základní bonus na kritik = cca. 150 000 za 3,9s), zatím je to budoucnost, ale ta se rychle blíží. U bouře je to hodně o té strategii, přesně jak píšeš přeskoky jsou klíč k úspěchu, výdělek a šetrnost je v kladivu.

děkuji za příspěvek v jednoduchosti je dokonalost :)

pěkný den

13. Geralt64

Já jsem zastáncem bouří a trochu bych ti Mirku oponoval: myslím si, že hráč s full kladivama nikdy nesundá hráče s full bouřema. Rozdíl v době nabíjení je obrovský - 3,9s resp. 2,1s. To je poměr ran skoro 1:2. Nevím to určitě, ale myslím si, že kladivo nemá dvojnásobný dmg než bouře.
    Výdělek a šetrnost = kladivo, to souhlasím, ale pokud se někdo chce umísťovat v akčních žebříčcích, kde jsou body za dmg, pak je to opět jedině o bouřích. Mluvím z vlastní zkušenosti: hráč s dmg o 15-20k vyšší než já (akční municí) mi nabízel, ať s ním střílím eventy. Říkal jsem si: to víš, že jo, máš větší dmg, budeš dostávat body a já ti jen budu šetřit munici, a s díky jsem odmítnul. Pak jsme ale k jednomu eventu přijeli spolu a začali střílet současně. A já ho díky bouří přestřílel a body za dmg jsem dostal já.
    Mám udělané na lodi 2 kombinace děl (myslím bojových, pak mám ještě admirály a rege děla): 1. 109 bouří + 188 voodoo na 2, doba střelby 2,47s, 2. 46 kladiv na 1 + 251 voodoo na 2, doba střelby 2,88. Rozdíl v dmg je zanedbatelnej (cca 4-5k akční municí), ale ta rychlost je znát. Pokud bych střílel eventa na perly sám, pak kladiva (ale kdy se mi to povede - skoro nikdy), ale jinak ne. Kladiva se teď dají použít na "verandy" na zisk perníků, ty skoro nikdo nestřílí.

14. Chcem sa spýtať, keď mám Voodoo delá, 60l kde je doba nabíjania 7sek (odrátame Opevko rampa 6st., elitný otroci) vychádzaju nám nejaké sek. ktorým sa skráti streľba, a teraz pokiaľ k nim pridám delá búrky tak sa streľba skráti všetkým delam alebo ako v tomto prípade často strieľajú?

V podstate, ak mám dela normálne a pridám k nim tie búrky ako často strieľajú a či strieľajú naraz alebo búrky zvlášť a dela s druhým časom zvlášť??

15. Geralt64

Čas se zprůměruje a všechny děla střílí stejně tím průměrným časem.

16. Lamaze20

Lamaze20 Pisálek fóra

Díky za Vaše odpovědi.

17. Ṽalkýrja

Ṽalkýrja Pisálek fóra

Nejlepší jsou 60 na 5 ,protože jsou zadarmo! Když si něco v týhle hře koupíme za real tak to stejně BP za půl roku znehodnotí tak proč to kupovat?? Je to těžká komerce tadle hra, navíc když je war tak se to stejně seká a je to nehratelný + když půjdete 2 a budete mít jen 60 na 5 tak utlučete i Geralta a bouře ani kladiva mu stejně nepomůžou :) Takže asi tak ...

18. AdmSity

AdmSity Osvícený autor

Valkyrja nehrám s geraltom na serveri ale viem co to je za hráča.. Takže si myslím že 2 hráčov ktorí majú Iba 60 ký by zvládol aj Keby mal len voodoo štít :D

19. Ṽalkýrja

Ṽalkýrja Pisálek fóra

Pokud nebudou oba levý a budou mít velký HP tak ho utopí....stačí aby ho jeden zamrazil, ledovka je v truhlách zadarmo.

20. AdmSity

AdmSity Osvícený autor

hej.. lenže tí ktorí majú len 60 ky tak automaticky predpokladám že tí veľké hp mať nebudú a ani ľadovku z truhiel.. keďže voodoo delá (a dosť veľa) boli v minulých akciách za úlohy...

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.