Delá navyše

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem **Mr.*Y*o*s*I*.Sk**, 7/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. **Mr.*Y*o*s*I*.Sk**

**Mr.*Y*o*s*I*.Sk** Zelenáč fóra

dobrý den,prosim vas,je mozné opravit aby sa dali predat alebo vyhodit delá,ktore mam navyše? rád by som si urobil poriadok v sklade. dakujem a ostavam s pozdravom

2. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj **Mr.*Y*o*s*I*.Sk**, bohužel ne všechna dělat prodat jdou. To není žádná chyba, ale záměr stejně jako nebylo možné prodat paluby a podobně. Co se týče prodeje děl, není nic snažšího než si na hlavní stránce dát Obchodní - Zbraně a vybrat prodat zbraně.

3. O2tu

O2tu Stálice fóra

a treba dopisat ,ze sa daju predat len liečive dela ine nepredaš :p

4. Poseidon

Ahoj O2tu, nejen ta i 50 libráky například.

5. O2tu

O2tu Stálice fóra

ahoj no tie ja už davno nemam tak asi preto ich tam už nevidím :)

6. **Mr.*Y*o*s*I*.Sk**

**Mr.*Y*o*s*I*.Sk** Zelenáč fóra

• Zbytečná citace
    no ja sa potrebujem zbavit pár del,ale ktore su uz na niektorom leveli,uz nejdu predat

Naposledy upraveno moderátorem: 8/3/15
  7. Poseidon

Ahoj **Mr.*Y*o*s*I*.Sk**, bohužel prostě některá děla prodat nejdou. Dále tě prosím vyvaruj se zbytečné citaci viz pravidla.

8. jєssιєjaмєs_čяc

jєssιєjaмєs_čяc Stálice fóra

Ahoj, tento problém se dá vyřešit tím, že místo cz fóra si dáš při přihlášení jazyk Angličtina, tím se ti naloguje hra v angličtině, a dostaneš se jako člen EN fóra, kde napíšeš do dotazů, že chceš nenávratně vymazat tolik a tolik děl, k tomu připíšeš souhlas s vymazáním a budeš k tomu potřebovat elitní body jako potvrzení. GTL Seren ti to ráda vymaže

Naposledy upraveno: 8/3/15
  9. Poseidon

Ahoj jєssιєjaмєs_čяc, děkuji alespoň za informaci předám dále k prověření. Ano na fórum se sice dostane, ale zásahy na herním účtu smí pouze podpora a to pouze dle daných pravidel. Tudíž bohužel mu to nemůže udělat.
    Nicméně jak jsem již psal zásahy může dělat pouze podpora tudíž bych to zkusil jedině tam.

10. jєssιєjaмєs_čяc

jєssιєjaмєs_čяc Stálice fóra

Ahoj Poseidon, dělej si co chceš, ale pokud mluvíš o pravidlech, tak bys je nejprve mohl na fóru přesunout tam kde mají být! :). Co se týče mazání dat na účtu, když hráč požádá a dá souhlas se zásahem na účtu, tak tam moc daných pravidel není, pokud tam není pravidlo na uchování dat. A nevím proč by to nemohly dělat i GTL na fóru bůhvíjakým způsobem, když na podpoře napíšou že teď to nepůjde, když jsem psal na českou.

11. Poseidon

Ahoj jєssιєjaмєs_čяc, tak jednak pravidla jsou tam kde bylo určeno, ne kde určí hráči. To, že si je jiné fórum dá jinam já už neovlivním. Co se týče základního pravidla hráče CZ/SK řeší podpora dané země a pakliže by tato možnost byla což by měla podpora vědět tak to určitě bez potíží udělá. Ale jak jsem již psal CZ/SK podpora jelikož je to její hráč. A opravdu si nechci dělat co chci, ale jsou nějaká pravidla nastavená a ta se mají dodržovat. Nicméně hráč se ptal v první řadě na možnost prodeje děl a na to odpověď dostal si myslím. A, že mu je podpora smaže opravdu není prodej. Ale nemíním se tu dohadovat.

12. Remiel

Remiel Mistr fóra

ahoj jєssιєjaмєs_čяc tím, že jsi to zde uvedl, jsi GTL Seren do velmi prekérní situace a vystavil jí útokům nejmenovaných. jak jim musel čelit můj dlouholetý zahraniřní přítel, když se mi snažil pomoci s funkčností účtu.

13. Poseidon

Bez delší reakce zamykám.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.