Děla a zušlechťování

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem ~Cpt.McCoroner~, 5/9/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ~Cpt.McCoroner~

~Cpt.McCoroner~ Pisálek fóra

Zdravím. Mám takový dotaz. V křyšťálové jeskyni se dali vylepšovat 55-ti libráky na vyšší stupeň a v kovárně se dali vylepšovat admirálské děla na 60-ti libráky. Teď se dají děla vylepšovat pokud se nemýlím pouze v Tržišti. Tam se ale už dají vyrobit 60-ti libráky pouze z 55 libráků na 5. stupni a z admirálských děl už ne. Tak bych se chtěl zeptat jestli je to chyba, jestli ta možnost vylepšení 55-ti libráků na vyšší stupeň nebo vylepšování admirálských na 60-tky ještě bude. Pokud ne, tak mi prosím poraďte k čemu mi je teďka 55-ti librák na 4. nebo 3. stupni pokud ho nemůžu vylepšit, vyměnit ani prodat. A už vůbec si nebudu stěžovat že ty krystaly co do toho šli vyjdou vniveč, protože to už by bylo troufalé že...

Děkuji za odpověď.
    Coroner

***ANGELIKA*** tohle ocenil(a).
  2. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj ~Cpt.McCoroner~, bohužel k tomu nemáme žádné oficiální vyjádření. Jedině vyčkat, zdali přijde nějaké vyjádření.

3. ~Cpt.McCoroner~

~Cpt.McCoroner~ Pisálek fóra

Dík. Chtěl jsem se ještě zeptat jestli byla tahle změna předem hlášena nebo ne?

4. Poseidon

Ahoj ~Cpt.McCoroner~, kdybychom měli nějaké oficiální vyjádření určitě by zde podle pokynů bylo.

5. socient

socient Komisař fóra

Veď aj je :D

Kryštálová jaskyňa
    • Kryštálová jaskyňa bola odstránená a v blízkej dobe bude môcť muníciu a delá vylepšovať v obchodnej časti menu.

6. Rohlik27

Rohlik27 Rádoby autor

Zde je odkaz na cizi forum kde je napsané že se 55tky daji upgradovat v krystalové jeskyni. Myslím že po 2 měsícech by někdo mohl vědět ... "Kde se dají upgradovat 50tky a 55tky ?

7. Poseidon

Ahoj Rohlik27, není žádná informace o tom, že děla se dají upgradovat. Děla a munice, která se dá vylepšovat se nyní nachází v Tržiště - Tržiště. Jak můžeš vidět příspěvek na cizím foru je pěkně starý a záleží pouze na daném teamu zodpovídajícím na foru, zdali tento příspěvek smaže z důvodu neaktuálnosti jako se stalo u nás a nebo ho nechají.

8. Poseidon

Bez delší reakce zamykám.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.