darovaní/kupovaní předmětů mezi hráči

Diskuze na fóru 'Uživatelský koutek' zahájená uživatelem ☜ჯSpeedyჯ☞2, 9/11/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
?

chcete moct darovat spoluhráčům předměty

1. ano chtěl bychmít možnost zadarmo daorvat spoluhračům předměty

48.1%
  2. ano chtěl byhc moct za penize darovat/kupovat ostatním hráčům předměty

1.9%
  3. nelibí se mi to je to nefér

8.5%
  4. absolutně nesouhlasím

41.5%
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -*Mystical*-

-*Mystical*- Zelenáč fóra

hodím mu zopár gulí na palubu

2. BlackOuts

BlackOuts Vážený autor

Ja bi som to inač navrhol. Tie dela a ine veci čo su s platobky a su navyše, tak by sa mohly darovat jednej jedinej lodke na inom servery.Predsa sme si ich zakupili a ked BP dava nove balički rychlostou blesku tak nech to nestoji len tak neviužite. Musela bi to bit len lodka s totožnou IP adresou.

3. No skôr by som uvítal možnosť previesť delá už keď tak tak v rámci účtu iba v zmene serveru - čiže napr. ja hrám GE 1 - tak si ich presuniem na GE 5 toto by možno šlo ale prevádzať ich iným hráčom alebo v rámci IP to ee.

1. V rámci IP sa to tiež nedá spraviť pretože ty môžeš prihlásiť kamarátovu loď zo svojej IP svoju detto a už máš rovnakú IP :))
    2. Prevádzať delá na účty druhých hráčov - blbosť dôvod tu:
    - vytvorím si účet v maďarsku (poľsku) čož nemám ďaleko (resp. hráč z tejto krajiny ktorý hrá a má danú platobku) - nakúpim delá o 40% lacnejšie - dajme tomu že tam stoja delá neviem balíček 40€ u nás 70€....hráč ich nakúpi a čo myslíš čo spraví ?? :D

Ja osobne by som z tým začal obchodovať :D :D Ja to kúpim za 40? teba to stojí 70? Tak mi daj 55€ a ja ti ich presuniem na loď - ja mám zarobených 15€ a on má o 15€ lacnejšie na 1 balíček čož má stále výhodnejšie ako kupovať cez BP :) :)

*Angie*EU2 tohle ocenil(a).
  4. Geralt64

Geralt64 Velvyslanec fóra

Podle mně je celá debata i návrh k ničemu. BP to stejně nikdy neudělá, takže není o čem diskutovat :)
    Znamenalo by to nižší zisk a navíc se tam nabízí mnoho možností na zneužití.

*Angie*EU2 tohle ocenil(a).
  5. Ja sa im to snažím iba vysvetliť či už zo strany BP ale aj zo strany zneužiteľnosti ale keď niekto nechápe :D :D

6. blood007CZ

blood007CZ Zelenáč fóra

a proč neudělat něco jako aukci a když se někomu něco nehodí tak to prodá na té aukci za perly/zlato to mi přijde dost dobré i pro nové hráče že budou mít šanci se k nějakým dělům taky dostat

7. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

věř mi, že nebudou. Noví hráči nebudou mít tolik zlata aby mohli přehazovat hráče například na lv 10, kteří už si to zlato vydělají snadněji.

8. DROBEČE58CZEU21

DROBEČE58CZEU21 Zelenáč fóra

Ispirujte se v jiné bigpoint hře farmerama

9. Svijanskákněžna

Svijanskákněžna Rádoby autor

Já bych byla i pro výměnu ,aby to nebylo zcela zdarma

10. Leo.

Výměna asi není moc praktická, protože smysl ankety pokud jsem ji dobře pochopila je zbavit se věcí, které už hráč na vyšší úrovni nepotřebuje a dát možnost někomu slabšímu tyto věci získat. Nedovedu si představit co by třeba hráč na 5 lv mohl nabídnout hráči na 45 lv, co by ještě neměl a potřeboval.

11. Leo.

Návrh odeslaný na centrálu.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.