Damage

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem TiPi, 1/4/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. TiPi

TiPi Rádoby autor

Jak je možný že před restartem jsem dával max kritický 13840 a ted se na ten kritický ani nedostanu nic mě neskončilo vše do kritiku drahokam na 13% a ted max 13500 opět si BP něco změnilo ve svůj prospěch a nebo chyba?
    Tak spíš jim něco nefunguje já mám vše do kritiku a ted mě padá kritik pod 13k

A máte chybu na Capricornus,místo ostrovů čtverce:D:D
    http://s1.postimg.org/qiebaucb3/capricornus.png

Naposledy upraveno: 1/4/15
  2. BullĐoG

BullĐoG Perspektivní autor

No mě by taky zajímalo když mě někdo utopí a přihlasím, že mi zmizí minimapa a menu (hp ,střelba,vybavení atd) musím odhlásit a znovu přihlásit, kdepak se zase stala chyba ?

3. TiPi

TiPi Rádoby autor

Nefunguje mazlíček Brutus

4. SemtexC∞L

SemtexC∞L Perspektivní autor

TiPi tohle ocenil(a).
  5. TiPi

TiPi Rádoby autor

Jo to mě taky právě nesedělo no pěkně to zas podělali:(:(:(

6. Geralt64

Geralt64 Velvyslanec fóra

To mi hlava nebere. Jak si někdo vůbec může dovolit u již "prodané" věci změnit její vlastnosti? A hned si vlastně odpovím sám: BP může všechno a bohužel to dost často zneužívá :(:(:(

7. BullĐoG

BullĐoG Perspektivní autor

No snad měli dát info a já bych toho mazla po změně vrátil z5 za duše :mad:

8. Adm_Blade

Adm_Blade Magnát fóra

Nedávajte sem peniaze a vybavenie môžete niekedy ľahšie získať aj inou cestou, ale nie zas vo veľkej miere lebo nie vždy je to na ban.

9. ☢Arrow☢

☢Arrow☢ Hrabě fóra

• Cizí jazyk
    já vás nechci zklamat ale když se kouknu na oznamení k akci na de,aj,pl server tak se u brutuse v FAQ píše o šanci na kritický zásah,takže jsou jen 2 možnosti
    1.budto uvedene FAQ bylo zpětně změněno
    2.došlo k chybě v překladu u CZ/SK týmu

Naposledy upraveno moderátorem: 2/4/15
  10. TiPi

TiPi Rádoby autor

☢Arrow☢ to změnili protože jsem si ho včera dopoledne pořídil a měl těch +5 do kritiku a po patchday už měl šanci na kritik

11. ☢Arrow☢

☢Arrow☢ Hrabě fóra

mluvim o zahranicních FAQ, ne o tom co bylo v textu kdyz si ho kupoval, ten text k popisu dodává CZ/SK tým

12. TiPi

TiPi Rádoby autor

Ano ale když jsem ho ráno koupil tak mě přidával těch +5 dával jsem kritik 13400 až 13840 ted ten kritik mam max 13500 takže měl +5 na zahraničních FAQ je možný že už to změnili

13. -komi-

-komi- Rádoby autor

Ahoj Arrow,

nemáš pravdu, mazlík nejdříve byl na 5 % šance, po patchday začal přidávat 5% ke kritice, jak bylo v ofiko oznámení fungovalo do včerejška,(Tipi má pravdu), kdy byla změněna vlastnost i popis, pravděpodobně jako na ostatních fórech ...
    nic na tom nikdo nezmění, někdo si uvědomil, že při akci je to výhodnější, při duté munici není takový rozdíl, ale je to zase o tom počítání ...

pokud někoho zajímá jak to je u duté ...

5% šance

5 ran ze 100 střílím místo 10K kritik 14K to znamená na 100 ran o 20K HP více (4*5)

5% kritické škody

u mě při 40% kritiky je to max. cca. 14400-14600 * 40 = 24K HP více, ale upřímně kdo má 40% kritiku a hlavně stále ... každý jí má většinou kolem 32-35% a tam je výsledek zase jinde a nemluvím o admirálských dělech na BZ a EB (které používají žebříčkáři), tam je kritik velká 0 ...

tam by to byl jednoznačně 5 % mazlík na šanci, kritické poškození se z 0 špatně počítá (může tam být kamen 13% krmení 10% atd. ale to se nevyplatí ani o tom psát ;) ...

Úplně přesně se to spočítat nedá od zavedení rozptylu.

pěkný den

Naposledy upraveno: 5/4/15
  14. ☢Arrow☢

☢Arrow☢ Hrabě fóra

psal jsem pouze co jsem nasel na ostatnich forech,mazlika jsem nekupoval, mam drahokam na 13% takze jsem mazlika neresil

pokud ale doslo k popisovane zmene je to ze strany o jasný podvod

Naposledy upraveno: 2/4/15
  15. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj ☢Arrow☢, je to přesně tak jak píší i další hráči a musím tě zklamat, ale jedná se o oficiální oznámení tudíž žádný popis nedodává CZ/SK team. Nicméně tě prosím dodržuj pravidla děkuji.

16. -komi-

-komi- Rádoby autor

Ahoj Arrow,

by mě docela zajímalo, co tam mají teď :)

17. †—Đrake®—†

†—Đrake®—† Analytik fóra

-komi- misliš toto? - Schopnosti
    o 5% / Kritické škody
    +15000 / Body života

18. -komi-

-komi- Rádoby autor

Ahoj Draker,

to byla reakce na příspěvek #9, jestli mají na de, pl, aj stále "šance", jak tomu bylo před pár dny, kdy sem Arrow dával text v různých jazycích, asi je chybička i na zahraničních fórech a celá tato diskuze je už pase ;), mazlík funguje tak jak bylo z počátku oznámeno, jen zbytečné zmatky mezi a rozhodně v tom nebyl CZ/SK tým samotný...

pro lepší pochopení musíš přečíst celé vlákno, od začátku to bylo s mazlíkem zmatené, první den kdy jsem ho získal, jsem měl napsáno ve zvěřinci 5 % na kritické škody, ale přidával mi 5% šanci na kr. (upozornil jsem na to) po té byla změněna vlastnost, potom se změnil popis a vlastnost a teď nakonec se to opět změnilo z5 nejdříve vlastnost a nakonec i popis, kdo to sleduje a něco o tom ví, tak celkem 3x.

odpovím si sám, na cizích fórech už to mají také po 3tí změněno ...

pěkný den všem

19. TiPi

TiPi Rádoby autor

Hurá mazlíček brutus o5 dává +5% do kritiku záleží na jak dlouho:D:D

20. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Problém vyřešen, zamykám.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.