dalekohled

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem Ŧקε†яik36czŦ, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ŧקε†яik36czŦ

Ŧקε†яik36czŦ Znalec fóra

Čau,TL poděkuj v Germánii Hansovi a Helmutovi za odstraněne chyb,četl jsem to v tvém oznámení a bylo jich opravdu dost.To ale neznamená,že by měli usnout na vavřínech:D,je jich ještě dost neopravených konkrétně dalekohled v opevku.Vím že se tady o něm nedávno psalo,bylo tady dost názoru jak pro,tak i proti tomuhle vylepšení,ale prostě mi osobně to nefachá.Taky mi je šumafuk nějaké nové národní desingy za love a hlavně když není český či slovenský,myslím si,že naše národní barvy nezajímaji hráče ani na jiných cizích forech.Ještě by mě zajímalo,kdy a za co se budou měnit smlouvy o opravě jak se tady slibovalo a několikrát se už tady na to dotazovalo.o_O

Naposledy upraveno: 30/8/14
  2. Knowshon

Knowshon Pisálek fóra

jasne ze funguje dalekohlad, lenze je to taky nepatrny rozdiel ze si to pri hrani ani nevsimnes

3. kywa

kywa Obyvatel fóra

nevim za co dekovat kdyz pro mne to nejdulezitejsi neopravili drahokami za koupenou lod stale nemam akorat keci od podpory

4. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj kywa, díval ses do inventáře u klenotníka? Pakliže se drahokamy dopisovali našel je hráč tam ne přímo u designu.

5. Ŧקε†яik36czŦ

Ŧקε†яik36czŦ Znalec fóra

Čau Knowshon,mám dalekohled na 4 stupen a řeknu ti,že jsem to zkoušel hodně zpusoby(jak se říká-milimetr po milimetru)a věř mi,že nefunguje.A Poseidone,když už je řeč i o drahokamech,je možné,že jsem si nějak vymazal šutr konkrétně na rychlost z telemachose?:(

6. Poseidon

Ahoj Ŧקε†яik36czŦ, osobně jsem to nezkoušel. Ale v informacích o milníku stojí:
    A co je ještě důležitější – drahokamy je možné odstranit také jejich nahrazením. Proto pokud nechcete drahokamy ztratit, musíte je nejprve přesunout z lodi do inventáře a teprve poté na jejich místo vsadit nové!
    Takže pakliže jsi nahrazoval tento speciální drahokam tak je to možné.

EDIT:
    Tak jsem to nyní zkoušel na jedné z loděk a když jsem na loď chtěl přesunout jiný speciální drahokam přímo se i napíše:
    Nahrazením se uvolní svorky a aktuálně vsazený drahokam bude zničen. Interakce s otevřenými sloty je v zásadě bezplatná. Opravdu chceš drahokam nahradit?

Naposledy upraveno: 30/8/14
  7. Ŧקε†яik36czŦ

Ŧקε†яik36czŦ Znalec fóra

Čau,díky za odpověd,dělal jsem to hned na začátku kdy se s drahahokamy mohlo přesouvat,takže asi je to tak jak píšeš(je po něm).No nic,ted už se mi to nestáva,ale škoda ho.:(

8. kywa

kywa Obyvatel fóra

jo poseidone zrovna vcera sem to v inventari zkousel asi budu muset vyprudit znova podporu

9. Poseidon

Ahoj kywa, bohužel s tím podpora nic neudělá. Ta to pouze může předat a bude muset čekat buď až dostane nějaký pokyn a nebo to udělá provozovatel hry přímo sám. Ale je to divné asi jsi jediný protože bylo hromadné připisování pro tento design jak s ní došlo k potížím jedině asi zkusit vydržet.
    Ahoj Ŧקε†яik36czŦ, přesouvat je můžeš stále, ale musíš vždy nejdříve ten předchozí odebrat a pak na to volné místo vložit nový. To je tak ale psané už od začátku.

10. Patriot.cz.

Patriot.cz. Pisálek fóra

Ahoj. Jen mám menší dotaz Poseidone,nebo kdo tady budete s týmu. Když se naloguji do hry na hlavní stránku. Tak přechod mezi:třeba tavernou a kajutou trvá poměrně dost dlouho. Spíš se mi zdá,že hlavní stránka nějakou chvíli nereaguje. A když chci otevřít určitý oddíl,okamžitě stránka načítá jen tu základní. Např:Kajuta a do lodního deníku se nedostanu. Neukáže se výběr,ale okamžitě loguje na kajutu.
    Bonusové mapy: Zjistíl jsem,že po vhození mojo-perel,se bonusová mapa neukáže hned. Ani za hodinu,ale až po restartu.
    Když se naloguji na moře a hlavní stránka je nějakou dobu neaktivní,tak spadne herní server a musím ji znovu načíst. Toto se stává dost často.
    Nemám problémy s dalekohledem,tak pár -don,že jsem odběhl od tématu.
    Klidně to může S-Modrátor smazat. Jen jsem nechtěl psat zbytečně na podporu,když můžu sem.
    Silný vítr do plachet :)

11. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj Patriote,

neni lehké jednoznačně odpovědět, je to individuální pro každého hráče, přechod mezi kajutou a tavernou je u mě cca. 3-5 sekund a jednotlivé oddíly přibližně další 2 sekundy.

Dílky bonusové mapy v kotlíku se mi načítají okamžitě.

Ano, pokud je hlavní strana delší dobu neaktivní, tak se "odlogne" pozná se to např. na moři při nákupu munice, bez hlavní strany se jednoduše nedá munice koupit, ale tím nezdarem se již aktivuje hlavní strana a druhý pokus je již platný.

nechci to zjednodušovat, ale je to převážně v nastavení počítače každého hráče a těžko tě někdo pomůže, poradí univerzální radu, může to souviset s webovou odezvou.

pěkný den Patriote

a příště prosím do jiného/nového tématu

Naposledy upraveno: 1/9/14
    Patriot.cz. tohle ocenil(a).
  12. Verbeia

Verbeia Global Team Leader Team Seafight

Bez ďalšej reakcie, zamykám.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.