Crafting

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem Ultimaweapon, 21/6/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ultimaweapon

Ultimaweapon Rádoby autor

Chcem sa opýtať-som rozobral 55-ky dela 5 stupen-dostal som zato hafo vecí,náhodou ktoré su potrebné na výrobu admiralskych del ale nedá mi to urobiť ani jedno-je to len chyba?

2. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

ano, jde o chybu. Je hlášená na centrále.

3. Patris012

Patris012 Obyvatel fóra

Zdravím chtěl bych se zeptat na získávání dílku na craft děl na výrobu voodo děla je potřeba výrobní recept a nemam tucha kde ho ukrást?? malé dřevěné jsem našel ale ten recept ne date info?? :)

4. Leo.

já zatím taky nezjistila kde je k mání. Ale neprohlížela jsem novou funkci do detailů. Protože tam ještě nejsou všechna děla, je možné, že tenhle recept bude k získání z jiných děl a nebo bude ke koupi za jinou měnu v košíku nebo v platební oblasti. Zatím nevíme jaké předměty půjde získat i z ostatních děl. Je možné, že na výrobu lepších děl bude potřeba koupit něco v platební oblasti.

5. Patris012

Patris012 Obyvatel fóra

No tak jestli to strči do platebky a nikam jinam tak si to sprominutim mužou strčit někam :D jako by nestačilo že vetšina děl jde koupit jen za penize a to malo co se da ziskat při akcich je teměř nedosažitelne :D ale uvydime nechame se překvapit

6. Dark_COBRA_CZ1

Dark_COBRA_CZ1 Velmistr fóra

Hold super update..ještě že máme test server :D

7. Sanroh-ČR

Sanroh-ČR Stálice fóra

Po zadani kodu od Seafight na FB jsem neco dostal, ale nikde to nemam :( A hlavne jen po jednom kusu.

SFCRAFTING19
    2019-06-21 19:49:09 1 x labels_CraftRecipes_ připsáno. Důvod: Platební balíček
    2019-06-21 19:49:09 1 x labels_CraftRecipes_ připsáno. Důvod: Platební balíček

8. Dark_COBRA_CZ1

Dark_COBRA_CZ1 Velmistr fóra

ale máš dík tomu se ti otevřelo craftění 2 typů děl .ně to teda funguje

9. Leo.

podle popisu jde o recepty na výrobu děl. Pro každý typ děla potřebuješ něco jiného abys je vůbec mohl vylepšit nebo vyrobit.

10. Sanroh-ČR

Sanroh-ČR Stálice fóra

Jenze ve skladu nemam nic o techto dvou polozkach a v Craftingu take nic navic nevidim :(

11. pindrusec

pindrusec Vážený autor

nic tam taky neuvidíš, jak píše cobra, odemklo to výrobu admíku a ještě nějakého děla , které předtím nešlo

12. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ve skladu to nenalezneš, nicméně když budeš mít všechny potřebné předměty na výrobu toho děla mělo by ti to jít. Původně tam byla ještě položka něco jako výrobní recept, která následně zmizela. Osobně mně to taky funguje. Nicméně za mě, toto nemá žádný význam pakliže se neudělají například 2 možnosti vylepšení děl. Jelikož rozložit 60 librák pro předmět který následně použiju na admirálské dělo no nevím. Pro některé hráče by bylo určitě lepší rozložit ho na nějaký krystal a něco.

13. Triathlonxoxocz

Triathlonxoxocz Zelenáč fóra

Zdravím, měl bych jednu otázku. Mám vyrobené 60ti librové děla a chci z nich udělat 60ti librové děla úrovně 1.
    Když jsem v dílně tak 60tky mi jdou vyrobit a ty vlastně potřebuji abych mohl z nich udělat úroveň 1 a k tomu 1000 zlata. Jenže vše mám a přitom mi to nejde. Když přejedu myší po tom obrázku, tak mi to tam píše, že k výrobě tohoto předmětu potřebuju správný recept. !!!
    Přitom ale požadavky pro tu úroveň 1 je mít 60ti librové dělo a zlato. Nechápu, můžete prosím někdo poradit. ?

14. AKLAKL

AKLAKL Perspektivní autor

jj,je to nefunkční jako většina update od BP,vyčkej půl roku a dají to do hromady,mezi tím budou 3je nová děla:D:p:D

15. Patris012

Patris012 Obyvatel fóra

a aktivovali ste si bonusovej kod na crafting?? mě to funguje http://prntscr.com/o9ddzv zkuste si zaktivovat bonus kod na craft pak by vam to mělo jit sledujte forum než si budete stěžovat :)

Naposledy upraveno: 2/7/19
  16. Triathlonxoxocz

Triathlonxoxocz Zelenáč fóra

Díky za odpověď, jen, já si nestěžoval, ale pouze se ptal na radu. :D Seafight jsem hrával asi před 10 lety a teď se k tomu zase vracím.
    Bohužel ale nevím, kde mám sehnat ten bonusový kód na crafting, včera jsem projížděl forko a jako nováček po dlouhé době jsem nikde nic nenašel co by mi k tomu pomohlo, jak to tedy můžu získat abych to měl vše v cajku. ? :) :D

17. Sanroh-ČR

Sanroh-ČR Stálice fóra

18. Leo.

Triathlonxoxocz nejdou ti vylepšit, protože na to pravděpodobně nemáš herní level.
    Každý stupeň vylepšení je teď podmíněný určitou výškou herního levelu.
    Podle
    NEOFICIÁLNÍHO INFA je to takto:

55-pounder Level 1 = Level 4+
    55-pounder Level 2 = Level 5+
    55-pounder Level 3 = Level 6+
    55-pounder Level 4 = Level 7+
    55-pounder Level 5 = Level 8+

60-pounder = Level 1+
    60-pounder Level 1 = Level 11+
    60-pounder Level 2 = Level 13+
    60-pounder Level 3 = Level 15+
    60-pounder Level 4 = Level 17+
    60-pounder Level 5 = Level 19+

Voodoo Cannon Level 0 = Level 1+
    Voodoo Cannon Level 1 = Level 1+
    Voodoo Cannon Level 2 = Level 1+
    Voodoo Cannon Level 3 = Level 1+
    Voodoo Cannon Level 4 = Level 1+
    Voodoo Cannon Level 5 = Level 1+

Admiral Cannon = Level 1+

Co se týče receptů pro výrobu děl, ty se týkají vždy pouze otevření děl jako takových. To jestli budeš moct vylepšovat na vyšší stupně už závisí od tvého levelu.

Kódy s těmito recepty a dalšími bonusy najdeš v Časté dotazy (obecné) - abecední seznam - Přehled bonusových kódů.
    Platných už jich ale moc není.

19. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Bez delší reakce zamykám.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.