Čierny trh

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem ☆Ŧŷηε☆, 14/3/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ☆Ŧŷηε☆

☆Ŧŷηε☆ Aktivní autor

Ďakujeme, že ste takí neschopní zistiť info o dátume a čase zatvorení čierneho trhu, že kvôli práve tomu hráči prišli o možnosť predĺženia boosterov Naleštené hlavne / Majstrovské nástroje na 10 dní (spolu tak o 20). Nakoľko len pred pár dňami skončila akcia "Kalypso" a hráči mali ponakupované boostery na X dní dopredu.

V oficiálnom oznámení sa písalo len:
    Konec akce: 13.3.2017 11:59:59 (SEČ)

Možno to nie je ani tak vašou vinou ale toho, kto tie oznámenia píše. V každom prípade by malo byť vašou prioritou zisťovať chýbajúce informácie a doplniť ich...

Takže ešte raz Ďakujeme a k tejto akcii nebola vytvorená ani diskusia, kde by sa na to napríklad hráči mohli opýtať !

2. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj ☆Ŧŷηε☆,

jaké informace dostaneme ty zveřejníme, pokud je u akce napsáno, že skončí 13.3.2017, tak platí pro vše. Není na tom nic divného, jen pohled na věc. Například akce "Svoboda" nebo "Bojovky" již více jak 3 roky to takto mají zavedené, jedná se především o krátké akce, stejně tomu je i s diskuzí, u krátkých akcí není, černý trh končí shodně a nikdo se nad tím ani nepozastavuje. Zkus koupit světelku 10 minut po akci Svoboda, nebo najdi diskuzi ...

Bojovkama myslím, Clash event, Marauderovo bojové dny, Na život a na smrt atd. zkus najít u těchto akcí diskuzi ...

Pokud jde o položení dotazu, najdeš minimálně dvě témata k dané akci, tam se mohl kdokoliv zeptat, ale nezeptal se nikdo. Myslím především proto, že akce byla velmi povedená na zisk a přeměnu fosforové munice z truhel.

Jednoduše :
    akce krátké (1-4 dny), bez diskuze - ČT shodný s akcí
    akce dlouhé až 30 dní s diskuzí a ČT z pravidla o 24 hodin déle

Přesto se zde budu opakovat, nenechávejte výměnu na poslední minutu akce a raději vyměňte před koncem na moři, určitě se vám to několikrát vyplatí.

pěkný den

3. ☆Ŧŷηε☆

☆Ŧŷηε☆ Aktivní autor

Práveže to tak nie je ako píšeš. Keď tam nebola informácia o tom kedy skončí ČT, tak som si myslel rovnako ako aj ty, že ho zatvoria zároveň s koncom akcie tj 13.3. 11:59:59, no nestalo sa tak a keď som dnes ráno prihlasoval tak sa ešte stále dali vymieňať veci za "Kau Cim Sticks" a "Kau Kim Case".

Tipujem že Čierny trh bol otvorený až do 14.3. 11:59:59.

Vedieť to dopredu tak počkám ešte 1 deň - to bola doba za ktorú mi mali skončiť naleštené hlavne a nechal by som si 450 kusov "Kau Cim Sticks" keďže 10-dňový Booster stál 150 Kau Cim Sticks (=15 Kau Cim Case) a malý 10x30 = 300 Kau Cim Sticks (3x10=30 Kau Cim Case). Tým padom namiesto 20 dní boostra mám teraz iba 10 kvoli tejto skutočnosti. Čiže keby to nechám ako hovoríš ty "na náhodu" som na tom podstatne lepšie lebo za všetky "Kau Cim Sticks" som kúpil fosforku a tých 150 kusov = 15 000 fosforky (pomer 1:100) mi nevráti predĺženy buff o ďalších 10 dní (10+10=20).

Teraz to už chápeš ? Včera som si ten BUFF na 10 dní kúpiť nemohol nakoľko som ho mal ešte na 1 deň, no dnes ráno by sa mi tam už objavil. Ale bez tej informácií som musel minúť všetky Kau Cim Sticks a Kau Cim Case už včera inak by som riskoval že ten buff nebudem mať ani len na tých 10 dní a prídem o 450 Kau Cim Sticks alebo teda 45 Kau Cim Case. Toľko by totiž stál buff na 20 dní...

A tiež je smutné že nevieš že Čierny trh včera naobed nezatvárali ani navečer, ale až o 1 deň neskôr, ktorý bol v tomto prípade "kľúčový" ale odpúšťam ti to :)

A ohľadom samotnej akcie dalo sa na nej zarobiť dosť, no bez dvojnásobku glicov ani nie a najviac z toho profitovali hráči čo mali min. 21 lvl kvôli zvýšenej šanci na zásah ktorá robila dosť veľký rozdiel a navýšenému počtu diel (ideálne samozrejme 30, aby si mohli obchodníkov vychutnať úplne sami...)
    Obchodník: 50 000 000 Hp odmena 130 000 perál +/- a 30 Glicov. Poštár: 1 000 000 Hp odmena 2000 perál +/- a 2 glice. Ale to už odbieham od témy a problému, ktorý by sa nemal viackrát opakovať.

Naposledy upraveno: 14/3/17
  4. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj ☆Ŧŷηε☆,

díky za objasnění, takže se zlobíš, že černý trh skončil o den déle než měl. K tomu jsme informace neměli, možná je to smutné, že to nevím, ale všechno opravdu stále nesleduju. Také se stalo, že byl černý trh uzavřen o den dříve a zcela oprávněně se zlobilo hodně hráčů, to je podle mě horší situace. Jinak si myslím, že to byla chyba, měl skončit včera, vědět dopředu chybu, oznámit jí nebo jí zjišťovat jak píšeš, nevím jak by jsme to dokázali. Pokud toho někdo využil má můj obdiv, ale myslím si, že spíš zapomněl včera vyměnit a dnes mu to ještě vyšlo.

Pokud samozřejmě na jiném fóru najdeš, že měl černý trh skončit 14.3.2017 v 11:59 hod., přijmeme opatření aby se to již nestávalo.

5. ☆Ŧŷηε☆

☆Ŧŷηε☆ Aktivní autor

Pre Mirek :

Teraz je to už aj tak jedno, ale ťažko povedať, či sa jednalo o chybu alebo skôr o zámer. Podľa mňa druhá možnosť.
    Nakoľko je dátum ukončenia ČT dosť dôležitý práve pre nákup boosterov, tak si myslím že by nemal chýbať za žiadnych okolností ani u tejto akcii.

A to že bola akcia kratšia (len 3-dňová) neznamená podľa mňa, že čierny trh uzatvoria automaticky hneď ako aj na mori a to z jednoduchého hľadiska, že sa dala nahrať herná mena. (či už esencie, duše alebo teraz Kau Cim Sticks/Kau Cim Case)

Vtedy vždy nechávajú priestor pre hráčov minimálne 1 deň, aby stihli nakúpiť to čo chceli ako si to sám uviedol v #2. To že akcia trvala kratšie nerozhoduje. Ide o to, že tam bolo herná mena.

U Slobody nič také nie je lebo ako dobre vieme kryštále sa nestratia nikde :) Na ostatných fórach takisto chýba táto informácia, čo je dosť smutné. A u bojových akciách ani ČT neotvárajú, lebo munícia je dostupná iba v platobnej oblasti.

K tomu asi len toľko, čo sa týka ostatných fór, tak táto informácia neprišla s oficiálnym oznámením. Budem sa síce asi opakovať, no členovia teamu by také niečo mali ďalej zisťovať od centrály a dopátrať sa k odpovediam.

No a úplne na záver, keď som prezeral ostatné fóra, tak u každom diskusia ku tejto akcii vytvorená bola ;)

6. Hefajtos

Hefajtos Pisálek fóra

Fyne neprežívaj to toľko, je to len hra, a tý čo tvoria túto hru sú ludia ako každý iný takže su aj omylny tak ako aj ty. A keďže je to len hra pochybujem, že niekto takto nad tým rozmýšľa a ide sa tu rozsekať kôli tomu, že nemohol nakúpiť nejaký boster ktorý viac menej bude k zakúpeniu o pár dni znova. A keď máš také problémy tak si si mohol tu diskusiu sám založiť a poprosiť o to zistenie kedy bude ten čierny trh uzavretý. Isto by ti jeden z kompetentných obetoval tých pár minút na zistenie. A nedá mi to ťa upoorniť na menšiu chybu v tvojích prejavoch ohladne Poštára ten mal 1 milion HP ak sa nemýlim aspoň na mapách 20 a nižšie, hore som si teraz není istý.

7. ☆Ŧŷηε☆

☆Ŧŷηε☆ Aktivní autor

Pre Hefajtos :

1. Nie som "Fyne" ale Tyne :D je to len ozdobné písmo
    2. Dobrý postreh, NPC Poštár mal skutočne iba 1M Hp nič to však nemení na fakte že bez dvojnásobku a dobrej šanci na zásah tá akcia nebola taká dobrá a v novom Commonwealthe 26-30 ide získať aj tak viac perál aj ako pri zakúpenom dvojnásobku u spomenutej akcii.
    3. Upozorňujem len na chybu, aby sa v budúcnosti nezopakovala
    4. Sice Booster Naleštené hlavne sa tam určite v blízkej dobe znova objaví, no keby ho kúpim dnes na 20 dní stačilo by mi to na celú narodeninovú akciu a potom by som nemusel kupovať vôbec, iba ak v posledný deň kedy by zatvárali ČT a mohol by som kúpiť znova maximálny počet 20 dní a mal by som to takmer na celý budúci mesiac

8. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Bez delší reakce zamykám.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.