Chybně připsaná munice po aktivaci bonusového kódu

Diskuze na fóru 'Technické problémy' zahájená uživatelem crabat, 19/2/21.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. crabat

crabat Rádoby autor

Ahooj piráti,
    dnes jsem si aktivoval poslední bonusový kód viz. výpis z deníku
    2021-02-19 08:22:07100000 x Munice „Lamač srdcí“ připsáno. Důvod: Platební balíček2021-02-19 08:22:0715 x Akční klíč připsáno. Důvod: Platební balíček2021-02-19 08:22:0710 x Ztracená láska připsáno. Důvod: Platební balíček2021-02-19 08:22:0710 x Zářící duše připsáno. Důvod: Platební balíček2021-02-19 08:22:0720 x Prokleté duše připsáno. Důvod: Platební balíček

a následně se objevilo v deníku tohle a o část jsem zase přišel

2021-02-19 11:15:0829400 x Munice „Lamač srdcí“ připsáno. Důvod: Kostěné esence2021-02-19 11:15:063400 x Munice „Lamač srdcí“ připsáno. Důvod: Prokleté duše2021-02-19 11:15:042400 x Munice „Lamač srdcí“ připsáno. Důvod: Zářící duše2021-02-19 11:15:0215 x Klíč od truhly připsáno. Důvod: Akční klíč

Někde se stala chybka? - Globál Amerika3

2. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Chybka no maximálně na tvé straně jestli se nepletu. Poukázka je k akci a je dávána se začátkem akce vždy, v dobu co jsi zadával poukázku na tvém serveru ještě neběžela i přesto, že již na jiných ano a proto byla poukázka. Kdyby sis zadal poukázku až po začátku akce tedy ve 12 na tvém serveru nedošlo by k výměně, která byla před začátkem akce právě z toho důvodu.

3. crabat

crabat Rádoby autor

Takže za to co umožnil provozovatel bez ohledu na časy serverů můžu "maximálně" já? To není nic jiného než alibismus a neřešení ze strany provozovatele. Já rozhodně termíny "možností" neurčuji a ani neovlivním, jak mám poznat co se může a co nemůže když to provozovatel určí jako "spustitelné" a tudíž proveditelné. Proč spustitelnost není vázána na časy serverů (fakt tohle je na mé straně?) ..... teda jestli se nepletu já. Na rovinu, nejde mi o to se dohadovat kdo má víc másla na hlavě ale o to že co se stalo není v pořádku. Tvá reakce není zrovna vysvětlující problematiku ( i kdybych udělal chybu opravdu vědomně ) ale jednoznačně ofenzivní což nepřináší dobré světlo v tuhle instituci. Pojďme nestát proti sobě, nebylo by to lepší?

4. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

Servery nejsou označeny, evropa, asie, amerika pro nic za nic. Tyhle servery jsou určeny pro hráče v té lokalitě. To že si ty žijící v evropě vybereš server ameriky, kde je úplně jiný čas je tvoje volba, ale musíš tím pádem počítat s potížemi, jako že akce u tebe nezačne ve 12 jako u ostatních na evropských serverech ale třeba až o 8 h později. S tím je spojeno i všechno co se týká akce. Akční kód se má logicky zadávat až po začátku akce. Naše forum je také určeno pro hráče evropy takže když my dáme na forum kod, tak už u nás akce běží.