Chybějící paluby

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem Ladusak.cz, 1/12/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ladusak.cz

Ladusak.cz Zelenáč fóra

Krásný den.
    Mám složitější problém. Něja se mi ztratily tři paluby. Mám perleťové paluby č.2,3,4,5,8,9 a 10. Ztratily se mi č.1,6 a7. Nejdou nikde koupit, ani v dražbě nejsou. Měl jsem je a zmizely mi. Poradíte, jak mám postupovat? Nechce se mi ani začínat od začátku, ani jezdit s maximálně sedmi palubami
    děkuji za odpověď
    Ladusak.cz

2. ☢Arrow☢

☢Arrow☢ Hrabě fóra

napis na podporu, pokud jsi je mel a ted ne, tak ti tady stejne nikdo nepomuze

3. Ladusak.cz

Ladusak.cz Zelenáč fóra

Mě se ale spíš jedná o to, že si je už nemůžu koupit. Kdybych o ně jen přišel a byly by zase k mání u obchodníka, tak se zas tak moc neděje, ale nikde už nejsou. Mám 10. perleťovou palubu a to by měl být max. Jenže, jak jsem psal, mi mezi tím chybí 1., 6., a 7. paluba. :-(

4. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj Ladusak.cz, na tvůj herní účet zde opravdu nevidíme tuto možnost má jen podpora. Ale psal zde již jeden hráč na foru, že se mu neukazuje k nákupu 7 paluba, takže je možné, že došlo k nějakému problému.

5. Ladusak.cz

Ladusak.cz Zelenáč fóra

Super a nějaká naděje je?

6. Poseidon

Ahoj Ladusak.cz, opravdu netuším nechci tu provádět nějaké spekulace. Každopádně náhled na tvůj účet má pouze podpora.

7. Ladusak.cz

Ladusak.cz Zelenáč fóra

O.K., tak uvidíme. kdyžtak po pěti letech začnu odznova :-/

8. Poseidon

Ahoj Ladusak.cz, nestraš. Přeji hodně štěstí ať ti to dobře dopadne.

9. LA_GRACE.CZ

LA_GRACE.CZ Zelenáč fóra

Předpokládám že si delší dobu nehrál a tak asi nevíš že si nejdřív musíš koupit paluby za zlato a pak je budeš mit možnost vydražit.
    Tuto možnost ti měl uvést již moderátor fora. Že se tak nestalo světší o kvalitě jeho práce. Takovéto drobnosi sem hráčům dělal sám do doby kdy sem za takovou pomoc dostal ban na chat na neurcito.
    Kup paluby za zlato a veřím že bude po problemu.
    hodně stěstí ve hře

Naposledy upraveno: 1/12/14
  10. Ladusak.cz

Ladusak.cz Zelenáč fóra

Vím, že nejprve musím koupit paluby za zlato! Píši to v prvním příspěvku. Ty paluby jsem měl, nejprve zlaté, pak jsem vydražil perlové, ale pak se mi záhy tři z nich ztratily!!!
    A já si NIKDE, opakuji NIKDE již nemohu koupit palubu za zlato. Obzvlášť ne č.1, 6. a 7. když zbytek mám.

11. ☢Arrow☢

☢Arrow☢ Hrabě fóra

napis na podporu at ti to proveri tady ti opravdu nikdo nepomuze akorat se tady zdrzujes

12. Ladusak.cz

Ladusak.cz Zelenáč fóra

Jojo, já tam už psal. To jsem jen reagoval na předchozí poznámku.

13. Ladusak.cz

Ladusak.cz Zelenáč fóra

O.K. vyřízeno, podpora pomohla. děkuji :)

14. ☢Arrow☢

☢Arrow☢ Hrabě fóra

zkus napsat i čim to bylo, třeba to pomuže dalším hráčům

15. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj Ladusak.cz,

jsme rádi, že se to povedlo, vyřešeno, zamykám

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.