chyba

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem Ŧקε†яik36czŦ, 9/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ŧקε†яik36czŦ

Ŧקε†яik36czŦ Znalec fóra

Čauky,chtěl bych nahlásit 1 chybku,když vydražím 1 věc,tak mi nejde dražit další.Dále bych chtěl vědět,proč když přeskočím jakoukoliv mapu a dám nákup munky,tak se mi objeví-tvé zadání je neplatné-?a musím dát zase zadání,už to tady dal jednou jeden hráč jako chybu.

2. †—Đrake®—†

†—Đrake®—† Analytik fóra

tvé zadání je neplatné- to nemusiš preskakovat mapu. to robi ked dlhšie nekupuješ, musiš to aktualizovat

3. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj Ŧקε†яik36czŦ,

nákup na moři souvisí s hlavní stranou, pokud delší dobu se nepřeloguje tak je zadání neplatné, dělá to všem, bez hlavní strany munici nenakoupíš vůbec, při přeskoku na jinou mapu by tě to dělat nemělo.

pěkný den

4. cz¤REBELS¤cz

cz¤REBELS¤cz Stálice fóra

ahoj Mirku mam problem ktery nema jak se zda podpora BP jakkoli resit jiz jsem psal opakovane a odpoved zadna jedena se o DMG a chat u dmg snizeni o nekolik procent a jako dalsi je chat ktery mi nejde dva mesice . dik za odpoved

5. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj cz¤REBELS¤cz,

chat je poměrně častou chybou, není vždy jednoznačné kde je chyba, nejprve bych vyzkoušel více počítačů u kamarádů příbuzných atd. a tím vyloučil chybu u svého počítače v opačném případě alespoń budeš vědět že to tím není. Při ranním restartu mívám dost často v okně chatu "autorized failed" a je to pouze chyba mého prohlížeče, kterou snadno opravím sám.

U poškození/DMG nechci střílet od boku, je to u každého hráče individuální musel bych vědět co vše vlastníš a spočítat si to. Nejčastější příčiny, vypršení bonusů palub, opravářů při Vb, přehozením mazlíka atd...

pěkný den

6. *booo*

*booo* Obyvatel fóra

rebels pokud ti nejde chat a měl si ho přetím vypnutej, tak otevři konfigurátor v nastavení a resetuj okno chatu - ale pokud jezdíš bez něj tak u toho vydrž o nic nepřicházíš

7. cz¤REBELS¤cz

• doubleposting
    ahoj Mirku chat mi jede ale nevim jak se dopocitat DMG . Booo no mas pravdu ale nekdy to neni spatne . No pokud mas tu dobrou vuli tak ti nastinim co vse vlastnim a budu rad za tvou pomoc . 257 - 60 lib praskove rohy - 5 design lvl -27 talenty - 12 % mazljka UNDINE 5% svitek sextant - 5% no a DMG - 6880- 7450 bez prachu

Jo a design LIMPERIAL

Naposledy upraveno moderátorem: 14/8/14
  8. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj cz¤REBELS¤cz,

dodržuj prosím pravidla, platí pro všechny.

DMG mi u tebe vychází dutou bez SP 6856-7453, se střelným prachem a TB 15 % na SP max. 9024 kritik 11280.

a ty 3 body je jen zaokrouhlení.

pěkný den

9. cz¤REBELS¤cz

Mirku moc dekuji za odpoved a vypocet je to teda presne tak to mam jeste jednou dekuji.

10. Verbeia

Verbeia Global Team Leader Team Seafight

Zodpovedané, zamykám.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.