CHYBA VE HŘE

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem dejwy, 30/5/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. dejwy

dejwy Zelenáč fóra

Dobrý den byl sem na mapě 2/3 a jsem teúprve lvl 2
    podle pravidel má být ochrana od do lvl 5 pokud neutočiš na hráče, npc lodě nebo obludy a pokud jen svbíráte poklady a glitzy měl by ste být před utoky chráněn... já sem zbíral a začal na mě jeden hrač utočit

2. *-intruder-*.cz

*-intruder-*.cz Perspektivní autor

Myslím,že ta ochrana je na 3h ,pak už tě lze střílet.Po potopení zas 3h na pohodu.

mecker88*cz* tohle ocenil(a).
  3. *booo*

*booo* Obyvatel fóra

na jednu hodinu to je tuším, ta ochrana

4. dejwy

dejwy Zelenáč fóra

aha dik a co sou zasahové body ? k čemu

dodatek : a ste si jisti že hodinu ? ja se ted přihlasil ani ne 5 minut na to mě jeden sejmul...
    nemaji nahodou nějakou chybu nebo hackery ve hře ? kde je teda ta ochrana když po přihlašení seberu 3 nebo 4 glitzy a hned du ke dnu ?

5. -tomaslm193-

-tomaslm193- Vycházející hvězda fóra

Zásahový bod je keď napríklad uberieš škodu npc alebo hráčovi 1213 tak si ubral hráčovi alebo npc 1213 zásahových bodov.

6. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj dejwy,

ochrana začátečníka je do 5 lvl, ale má pár zákonitostí, nesmíš vystřelit do NPC hráče ani příšery a je aktivní 1 hodinu, po hodině tě již hráč potopí, takto by to mělo jít, pokud nedojde k chybě/špatné aktivaci.

pokud máš na mysli zásahové body z glitzu (např. Tvá loď má teď o 1443 zásahových bodů více a vydává se na další cesty silnější), pokud máš opravenou loď tak je bohužel tento glitz k ničemu nic se ti nepřipíše, pouze když máš loď poničenou.

pěkný den

7. tacmi

tacmi Rádoby autor

dobrý den nejdou mi na ebenovou palubu nasadit děla , na podporu jsem již psal a odpověď jako obvikle ,zněň prohlížeč a BLA BLA.:mad:

8. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj tacmi,

ono se tomu směješ, ale ono to souvisí většinou s prohlížečem, nejdříve sundej všechny děla do skladu a spočítej jestli není jen chyba v grafice,

kolik máš mít děl na lodi a na palubách a kolik jich tam ve skutečnosti máš.

potom mi sem napiš výsledek, např. mám celkem mít 257 děl (117 + 10x12 + 2x10), na loď a na paluby rozmístim 247 děl a 10 mi jich zbyde ve skladu.

9. tacmi

tacmi Rádoby autor

děkuji Mirku za plnohodnotnou odpověď, určitě to vyzkouším .

10. tacmi

tacmi Rádoby autor

dobrý den tak jsem udělal s děly přesně podle rady Mirka a opravdu mi těch 10 děl nasadit na ebenovou nejde. Snad to někdo vyřeší.

11. ☆Đ-ĩ-Я-†-Ξ-И☆

☆Đ-ĩ-Я-†-Ξ-И☆ Perspektivní autor

Tacmi klikni na jine paluby pak opet na ebenovou a vloz dela kdyz se nepodari opakuj tuto akci vickrat (preklikavej mezi palubama)melo by to fungovat.

12. tacmi

tacmi Rádoby autor

tak překlikávám a nic, nevadí.

13. ☢Arrow☢

☢Arrow☢ Hrabě fóra

podle me tam ma tramy a snazi se tam narvat i děla....

14. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj tacmi,

rád bych téma uzavřel, nevím jestli se problém vyřešil, rád bych měl zpětnou vazbu.

díky za odpověď a pěkný den

15. tacmi

tacmi Rádoby autor

ahoj mirku děla mi nasadit stále na tu ebenovou palubu nejdou, neřeším to snad se to upravý samo

je tu tolik chyb, že ebenovka nemůže nikoho rozházet :)

Naposledy upraveno moderátorem: 24/6/14
  16. Verbeia

Verbeia Global Team Leader Team Seafight

Zamykám, problém je potrebné riešiť s podporou hry.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.