Chyba v úkolech

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem Geralt64, 5/9/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Geralt64

Geralt64 Velvyslanec fóra

Mám dotaz na ostatní hráče, jestli se někomu projevuje stejná chyba, jako mně. Jde o to, že když si vezmu nějaký úkol, který spočívá v nastřílení daného HP nějakému NPC, tak se mi do nastříleného HP nepočítá poslední rána, kterou NPC potopím. Např. když dělám nahoře úkol nastřílet 5M NPC Zpěvný pták, tak mi dříve stačilo sundat jich 7 (6 x 750.000 + z posledního 500.000 - s rezervou). Dnes jich musím sundat 10-11, abych úkol splnil :(
    Chybu jsem hlásil na podporu, prý to prověří.
    Mám svojí vlastní chybu :) nebo to mají i další hráči?

2. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Problém určitě postihuje i další hráče alespoň co jsem zkoušel já tak mohu potvrdit.

3. _-mdmd72-_

_-mdmd72-_ Pisálek fóra

tiez mam ten problem

4. Elopsoid

Elopsoid Pisálek fóra

Ano Gery , mám to samé..

5. Mike*van*Ghorenast

Mike*van*Ghorenast Perspektivní autor

jj aj u mna rovnaky problem

6. PIIDA-ČR-

PIIDA-ČR- Pisálek fóra

dobry den chtel bych se zeptat dnes byla zpustena znovu sezona a vcera jste odebrali korunky,prizen kralovny atd,,a dnes se zacinaji ukoli skoro od znova ,,ale kdyz jsem se dostal za prvni uroven tak se mi tak ci tak prizen kralovny nepricetla ,ani korunkynic ,,mam dotaz proc?

7. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

v prvé řadě své dotazy piš do správných vláken, Toto bylo založeno kvůli jinému problému. Co se týče odebírání a dalšího postupu v sezóně, poslala jsem dotaz jestli vše bylo správně odebráno a zaktivováno, ale je víkend takže dřív jak v pondělí určitě nic nového vědět nebudeme.

Problém s odebraným HP za poslední ránu, které se nazapočítá do úkolu jsem už hlásila na centrálu.

8. Geralt64

Stále žádná reakce od BP? Úkolů, kdy je třeba nastřílet určité HP je docela dost (jsou i na nových mapách) a stále to poslední ránu nepočítá. Znamená to střílet o 1-2 NPC více, než by bylo potřeba.

9. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

Tady jde o chybu jako takovou, ty hlásíme do programu, ve kterém si je potom programátoři převezmou a opraví. Poté nám opravu většinou oznámí v Patch Day. V jakém pořadí chyby opravují neovlivníme, ale samozřejmě nejdřív opravuje závažné chyby jako je momentálně nehratelnost na MS1.

10. Geralt64

OK, díky za info

11. Poseidon

Takže aktuálně mohu potvrdit, že je vše ok.

12. Geralt64

Také jsem zaregistroval. Můžete vlákno zamknout.

13. Poseidon

Ok na přání zakladatele zamykám.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.