Chyba v chatu

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem یlipҚռoէ19۞۞, 24/6/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. یlipҚռoէ19۞۞

یlipҚռoէ19۞۞ Pisálek fóra

Dobrý den mám problém dostal jsem bann na 30 dnů za toto:
    Moderator: Přeju pškný den všem na sea
    Já: A těm co nehrajou přejme smrt

Může mi někdo vysvětlit jak můůžu za tento žertík dostat 30 dnů? To se jako moderátor zbláznil nebo co se děje? ?????
    Nebo mi to dali omylem ?

Dostal jsem to za vyhrožování, nikomu jsem nevyhrožoval...

2. AdmSity

AdmSity Osvícený autor

neviem čo je normálne priať niekomu smrť.. podľa mňa celkom oprávnený ban...

3. یlipҚռoէ19۞۞

To byl vtípek, jisteže nikom usmrt nepřeju ten kdo mi to dal je blázen

4. -tomaslm193-

-tomaslm193- Vycházející hvězda fóra

To je oprávnený ban, lebo si sa vyhrážal tým čo nehrajú. A za vtip to nepovažujem.

5. socient

socient Komisař fóra

Ak to je podla teba vtipne tak by si mal vyhladat odbornu pomoc :)

6. یlipҚռoէ19۞۞

No tak to byl blbý vtípek přiznávám ale 30 dnů? To můžou jít do prdele, už tak že se to seká

7. ٴٴٴٴĴįŗķą

ٴٴٴٴĴįŗķą Perspektivní autor

30 dní je nesmysl za tohle.. zkus napsat nekam na jinou podporu a vysvetlit jim to. Ta česka není normalní.. nenapíšu ze cesky podpore preju smrt ,abych nemel ban ,ale do komatu by upadnout mohli ....

8. یlipҚռoէ19۞۞

Už jsem psal na podporu, jenže tam než to vyřeší, tak to ten měsíc bude stejně trvat :)

9. یlipҚռoէ19۞۞

No tak na popodře jsem taky ničeho nedosáhnul prý, že jsem tam měl napsat smajlík, prdím na ně, možná jsem jim měl vysvětlit že budhisti považují smrt za přirozenou a nemají z ních strach, ale stejně by to asi nepochopili :)

10. Ŧקε†яik36czŦ

Ŧקε†яik36czŦ Znalec fóra

Čau,no já měl taky několikrát ban na chatu i foru,měl jsem ho i na 30 dnu a to bylo za jine slovíčka.Bylo to za nadávky(sprosté),byl jsem si a jsem si toho stále vědom,ale ty tady píšeš o smrti:( a je jedno jak to myslíš,prostě se o takových věcech nepíše ani nemluví.Takže bud rád,že jsi dostal jen 30 dnu.;)

11. یlipҚռoէ19۞۞

V budhimsu je smrt radostná událoost, je to součást života, za omezenost jiných nemohu :)

12. Ŧקε†яik36czŦ

Ŧקε†яik36czŦ Znalec fóra

Čau,tak se odstěhuj do Indonesie,a mužeš tam být v klidu,tady jsi v Evropě a hlavně na sea,kde platí pravidla takové jake jsou.;);)

13. socient

socient Komisař fóra

14. یlipҚռoէ19۞۞

Prosím o uzavření tématu.

15. ☆Đ-ĩ-Я-†-Ξ-И☆

☆Đ-ĩ-Я-†-Ξ-И☆ Perspektivní autor

Systém: Administrátor ti dal ban! Nevhodné správanie sa na chate voči hráčom (prianie smrti). Nakoľko účet bol banovaný za rasizmus na 30 dní, udelený 60 dňový BAN.

Proc mam ban kdyz jsem nic nepsal?se Slipknotem nemam nic spolecnehoa krive jsem obvinen z neceho co jsem neudelal

16. Mirek

Mirek Titán fóra

na přání zamykám, příště prosím podobné témata do jiné sekce,
    ban je oprávněný o smrti se nežertuje

pěkný den

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.