chyba s mazlickami

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem lukas-reper1, 5/10/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. lukas-reper1

lukas-reper1 Osvícený autor

ahoj dneska som zpozoroval chybu u mazlikou neviem ci to je iba umna alebo to je u kazdeho ale mne to teda nefunguje jak by malo mazlicek UNDINE (SchopnostiUtržené poškození: -10%
    Šance na zásah: +5%)bez krmiva na behe lodky pomne sutia 2734 cez stity s krmivom 10% 2293 no a potom som prepol na mazlika PHOBOS SchopnostiŠance na vyhnutí se zásahu: +15%Voodoo body: +25000 a s krmivom 10% cez stity po mne lodky sutia 2315 comu fakt nerozumiem praveze by to po mne malo strelat o 5% menej nejak to je chybne a umna to zadna chyba neni len jak nakrmim mazla tak to neukazuje jak by malo jak so mto skusal nemenil so mnic iba mazlikou a na oboch mazlikou som mal stejne krmiva co pridavali -10% na stitoch a 15 body skusenosti a stity som nevipinal vobec v kuse som ich mal zapnute

Naposledy upraveno: 5/10/14
  2. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj lukas-reper1, předám s žádostí o kontrolu.

3. AdmSity

AdmSity Osvícený autor

podľa mňa to nie je chyba.. keď si všimneš undine pridáva 10% menej obržaných škôd ale ten phobos (tak isto aj jotnar/tubokk) pridávajú 15% menšia šanca na zásah.. tj presnosť.. a tá má iný vplyv na dmg ako tie škody... zas tieto zvieratá s 15% menšou šancou na zásah majú väčší efekt pri hráčoch ale undine zas pri npc...

4. lukas-reper1

lukas-reper1 Osvícený autor

ne admsity pretoze ked mam priserk ybez krmiva ano phobos ma chrani viac nez undine ale v momente jak nakrmim mazla tak je undine lepsi a chrani ma viac nez phobos tomu nerozumiem inac so mhore zabudol pridat ze s phobos bez krmiva pomne sutia cca 2600 cize menej nez s undine bez krmiva 2734 to je podla mna zle pocitanie % abo co ja vem

Naposledy upraveno: 5/10/14
  5. Verbeia

Verbeia Global Team Leader Team Seafight

Bez ďalších dotazov, zamykám a presúvam do archívu.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.