chod hry

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem Lucie, 3/12/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Lucie

Lucie Rádoby autor

Ahoj Bando, mám menší otázku na BP.
    Měsíc co měsíc jsou furt nějaké akce z kterých vznikají další a další chyby.
    Nepochopím to, proč je furt dáváte, já vím že je hráči chtějí furt a furt dokola ale konečně ZAMYSLETE SE!!!
    behem posledního mesíce jsem narazil na tolik chyb že bych si z ních udělal toaleták, který mi vydrží na pul roku.

Menší seznam některých chyb :
    1, jsem na moři, sunadají mě, chci se opravit a hele, nejde to, 20 logautů, pul hodina pryč a furt se nemůžu opravit. a ano, hp mám, jelikož mám premko.
    2, začne mě střílet nějaký hráč, zapnu strelbu, a ejhle munice klesá ale jeho hp nekleslo ani o 1, divné co?
    3, ukoly v přístavu? nejdou vizvedávat pulce globálu.
    4,milník? boostery? zdá se snad někomu, že to funguje už konečně jak má? kliknu na to, mám premko na třeba 330 dní, za 2 mnuty už ho mám na 291 a za dalších 5 minut na 711 a přitom, pravé číslo na kolik dní ho mám se tam nikdy nezobrazilo.
    5,Lagování hry.. nejsem tu sice každý den, ale nepamatuji den, co by se to mě nelagovalo a nebo, že bych to nečetl od někoho na globálním chatu. hlavně při akích u hlavního NPC.
    6, Opět naši povedení piráti, asi jsou moc na mol že nechtějí- nechtěli sloužit.

No, to asi radši stačí

jde mi jen o jedno - zamyslete se-
    přestate vytvářet ty vaše hodnoty kterým se vismívá skoro celý JAKÝKOLI globál
    na měsíc si sedněte a zbavte nás VAŠEHO neumění nevitvářet chyby.
    Děkuji mnohokrát.

za pravopis se omlouvám, neumím, neznám
    viz BP

2. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj Lucie, samozřejmě chyby se hlásí a určitě se také pracuje na jejich opravách. Bohužel ne vše se daří opravit tak rychle.

3. jєssιєjaмєs_čяc

jєssιєjaмєs_čяc Stálice fóra

Ahoj Poseidone, :) upřímně si řekněme, co to tam sedí za programátory? Buď v tom maj už od začátku takový zmatky, že ani neví kde co opravavit a když něco opraví, tak se tím zkazí zase něco jiného, anebo jednoduše nynější programátoři nic neumí.
    Myslím že když je tu regovaných 40milionů účtů, tak by se to mohlo přirovnat k takovému internetovému GTA Online. Tam jsou také problémy typu "bugy, hackeři atd", ale když něco ovlivňuje hratelnost tak závažně jako třeba tady v Sea, tak vše ostatní odloží a mají opraveno hned druhý den.
    Navíc mi prostě přijde, že co se týče nějakého porovnání je to na stejný brdo -> profesialitu můžeme zanedbat (protože je to přímo úměrné při grafice a systému této hry) a časová náročnost řešení těchto problémů by tudíž měla být aspoň v řádu podobná. Ne že se tady bude opravovat v lodním deníku pár slov asi 2týdny, ale to už je jenom o ...
    Prostě chybí preciznost

4. McGromer

McGromer Pisálek fóra

Takové a mnohem horší chyby, nejsou jen v SF.
    Jsou v každé hře od BP.
    Dark Orbit : už několik týdnů opravují chyby u střelby.
    Farmerama : už několik LET ( ! ) se upozorňuje na chyby v zobrazování některých předmětů.
    Rising Cities : od samého začátku této hry ( přes 2 roky ) se nevyřešily chyby v zobrazení oběktů na plochách.

V každé hře ( ce jsem zaznamenal tak se začaly dost vyskytovat chyby i v Pirate storm a dalších které nehraju ) se navíc ještě řeší 50 dalších chyb a problémů.
    Když se někdo trochu rozjede a začne se ptát víckrát než jednou za týden, tak si většinou vyslouží body nebo ban.

Na jakoukoliv zmínku o chybách, se všude doporučuje čistit, restartovat a měnit prohlížeče atd. i když je všem jasné, že to prostě nepomáhá.
    SF už hraju spíše rekreačně, protože jsem se třeba v Sobotu nemohl vůbec přihlásit do hry a 1.12.2014 mi to nepřipsalo odměnu v kalendáři - odklikl jsem a vyhodilo mně to ze hry. Když jsem se přihlásil, tak mi nešel otevřít kalendář.

Někde jsem četl ( bohužel nemůžu zveřejnit odkaz na cizí stránky ) že BP vyměnilo spoustu programátorů a že tím se vyskytly problémy z odhalováním chyb.
    Není mi úplně jasné v čem je to přesně problém.

Ano ADMINI za to nemůžou.
    Přesto bych řekl že mají jakousi " moc " pobízet RT k nápravám třeba tím že budou na podobné chyby upozorňovat ne 1x za měsíc, ale třeba 5x za týden.

Nejsem programátor, ale nevěřím tomu že je tak těžké opravit pár chyb, které se většinou vyskytnou při dodání nějaké novinky do hry.

PS : kdybych Já v práci odváděl tak mizernou práci, tak bych byl už dávno na pracáku. A to dělám jen v obyčejném skladě, prachobyčejného skladníka.

jєssιєjaмєs_čяc tohle ocenil(a).
  5. -_-*Dr.Blood*-_-

-_-*Dr.Blood*-_- Rádoby autor

Ahoj,
    Mohl by mi nekdo rict jak to je s tema voodu koulema?
    Když do mně střili voodu koulema tak mi ubiraji VB a taky ZB...a když ja strilim voodu koulema tak jim ubiram jen VB.

6. davidkriz1

davidkriz1 Vycházející hvězda fóra

Voodoo úder bere voodoo body a zároveň HP
    obyčejné voodoo koule berou voodoo body a poté až HP

7. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj -_-*Dr.Blood*-_-,

informace o munici máš zde

pokud se ptáš přímo na "voodoo koule" tak tam je to 75b+50b ze štítu a po té co zničíš štít tak 75b ze základu, u voodoo úderu a požírače je to jinak.

pěkný den

8. davidkriz1

jen bych ještě doplnil Mirka, pokud má hráč voodoo štít a HP tak mu bereš 75 na štítu a 50 na HP, pokud hráč již voodoo nemá tak mu bedeš 75+50 = celkem 125

9. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj davidkriz1,

už dlouho jsem nedpovídal tobě
    :), bohužel se pleteš 125b bez štítu platí pouze u voodoo úderu u voodoo koulí ne, tam jen 75b.

pěkný den Davide

10. davidkriz1

Ahoj, ano normální koule dávají 125 pouze na voodoo štít, z tvého předchozího příspěvku to spíš vypadalo že mluvíš stále o voodoo úderu :)

11. Solieter

Solieter Zelenáč fóra

Mám prohlížeč OPERU . Byla provedena novinka , že moře se otvírá na stejné liště jako hlavní stránka. Když z moře přejdu na hlavní stránku a opět zpět na moře s lodí se nedá nijak hýbat na nic nereaguje a já musím dát F5 k obnovení. Proto žádám programátory , aby tuto novinku zrušili jako zcela nefunkční.

12. jєssιєjaмєs_čяc

jєssιєjaмєs_čяc Stálice fóra

Ahoj Dr Blood, davide, Mirku atd.. Nevím proč tu rozjíždíte offtopic dotazy a tím znepřehledňujete téma. SM/FM odvádíte špatnou práci taktéž, stejně jako školka BP

13. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj jєssιєjaмєs_čяc, témata neaktivní se pravidelně zamykají a pakliže někdo odpoví do tématu tak jako co mám ho snad ihned zamknout zbytečně.Nikdo tě nenutí abys toto téma četl. Někdo se rozhodl napsat do tohoto příspěvku svůj názor a je to jeho právo.

14. lukas-reper1

lukas-reper1 Osvícený autor

muzete si skopirovat link okvorit nove okno a vlozit to tam a bude to stejny jako pred tym

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.