Chceme sa Vám formou bonusového kódu ospravedlniť za zlý výkon hry posledné dni

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem _Bigoš_(K*P), 3/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. _Bigoš_(K*P)

_Bigoš_(K*P) Perspektivní autor

Aktivoval som si kód STAINLESSSTEEL14 , kľúče som síce dostal, ale po 75000 HP ani slychu. Ostáva mi jediná možnosť, pekne sa poďakovať aspoň za tie kľúče, že?? :(

2. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj _Bigoš_(K*P),

jsi první s tímto problémem, pro jistotu vyzkoušej pročistit pamět prohlížeče, úplný odlog a znovu nalogování jsi určitě zkoušel, ale přesto pokud Ti ani toto nepomůže kontaktuj podporu, mají možnost Ti překontrolovat celkový stav HP, nebo případně nahlásit chybu s použitým kódem v prodlouženém období.

pěkný den

3. †—Đrake®—†

†—Đrake®—† Analytik fóra

to sa mohly ospravedlnit aj lepšie . tento kod mam použity už ani neviem ako dlho, hadam ešte za čias Františka Jozefa :)

4. _Bigoš_(K*P)

2015-02-27 18:26:43
    20 x Kľúč od truhlice pripísané. Dôvod: Platobný balík
    2015-02-27 18:26:43
    1 x AddBuff_17_45 pripísané. Dôvod: Platobný balík
    tu je vypis z denika a na lodi nic

5. ΛΖLΛB

ΛΖLΛB Stálice fóra

Tak většina kód už použila když měl platit jen do konce února a to fungoval, ale ted funguje tak, že se připíšou jen klíče a hp už ne (osobně vyzkoušeno).

6. Remiel

Remiel Mistr fóra

No možná ti přibyly sloty,na která máš možnost dát trámy (5 milník). Bohužel, tento kód jsem taky již aktivovala dávno. Škoda, žeje to odměna jen pro některé hráče :(

7. lukas-reper1

lukas-reper1 Osvícený autor

hrozna omluva...najhorsia omluva jaka jen kdy byla :D

Remiel tohle ocenil(a).
  8. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj _Bigoš_(K*P),

kód opravdu nefunguje, včera jsem vyzkoušel na Asii ve 20:30 hodin a také se mě nepřipsal, předal jsem dále k nápravě. Mě osobně se kód líbil, ale použil jsem ho hned první den, ale jak je vidět né každý čte fórum nebo hraje každý den.

pěkný den

9. _Bigoš_(K*P)

• zbytečná citace
    ahoj Mirek
    no ja nevidím dôvod prečo by som mal kódy použiť hneď v prvý deň ich platnosti keď každý má nejakú dobu trvania, ja som ho použil 27.2 deň pred skončením prvej!!!! platnosti (20.01 - 28.02).a nemal som ani dôvod ho použiť hneď kedže som mal HP z pergamenov. A k tomu čítaniu fóra len toľko, že hneď po 7mich minútach čo ho tu myslím že Verbeia dal som o ňom informoval hráčov na hernom Chate.

Naposledy upraveno moderátorem: 4/3/15
  10. lukas-reper1

lukas-reper1 Osvícený autor

Mohli si to odpustit a dat nam radsej kod s 1 klucom,ako predlzit kod, ktory pouzil kazdy.Mne to ani neprekaza i keby nedali nic, no .... nedavam ludom prazdnu flasu, ktoru vypili, uz pred tym.Nereagujte na toto, nechce sa mi nic riesit bleblablublo baba.

Remiel a _Bigoš_(K*P) tohle ocenili.
  11. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj Bigoš_(K*P),

dodržuj prosím pravidla herního fóra, ano máš pravdu, každý může hrát jak umí a nikdo mu do toho nemá kecat, pokud je to dle pravidel. Pokud jde o čtení fóra, asi by jsi se divil, kolik hráčů použilo starý kód třeba na mazlíka nebo opraváře se zpožděním několika měsíců a přitom hráli celou dobu.

pěkný den

12. _Bigoš_(K*P)

zamkni to toto nemá význam

13. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj _Bigoš_(K*P),

napiš na podporu hry, vysvětli o co jde a napiš do tiketu, že Tě tam posílám.

pěkný den

14. *€ŞKâŢÖ®*(CSR).cz!

*€ŞKâŢÖ®*(CSR).cz! Perspektivní autor

opravdu nechápu-snad by měli dát oškodnění alespon 100 mega perel a ne kod starý měsíc fakt dutý opakuji dutý jak 100 mega bambusú

15. †—Đrake®—†

†—Đrake®—† Analytik fóra

To si spravili s nas srandu o mesiac dopredu ,lebo nevedely či bude hra ešte 1 aprila existovat. Inač poznam jedneho blazna čo to začal hrat na den blbcov :) 亗†_Đrakε®_†亗 - Pirát od: 2008-04-01:p

™Žїђad₤o^ tohle ocenil(a).
  16. _Bigoš_(K*P)

napísal som na tu podporu a nemožné sa stalo skutkom :
    Spevnenie ušľachtilou oceľou
    získane 2015/03/06 20:01:24
    zostávajúci čas ~14 dní/dni

Takže teraz to už môžeš fakt zamknúť
    a Ď :)

17. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

No vidíš, že to mělo smysl. Vyřešené zamykám.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.