chat

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem Spuny55, 31/12/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Spuny55

Spuny55 Zelenáč fóra

Zdravím,
    chtěl by jsem se zeptat proč mi nefunguje chat.

2. *Gergy*(FMF)(IPA)

*Gergy*(FMF)(IPA) Pisálek fóra

to je v pohode :) ja dostal predevčírem ban na 7 dni za slovo "Ahoj" :D

3. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj Spuny55,

nejdříve vždy napiš server na kterém hraješ ať můžeme vyzkoušet nebo to mohou potvrdit další hráči.

pěkný den

4. delo66

delo66 Pisálek fóra

mne tiež nefunguje už asi mesiac, ban nemám, písal som i na podporu dal som aj IP adresu no zatiaľ bez zmeny :(

5. ~Cpt.McCoroner~

~Cpt.McCoroner~ Pisálek fóra

Celkem často se mi stává že mi nefunguje chat, nevím proč, dnes jsem zkusil opravdu vše, ale nic nezabralo. Hraji na Globální Evropě 1. Děkuji za odpověd, případně nějakou radu.

6. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj ~Cpt.McCoroner~,

chybu jsme již nahlásili, rozhodně nejsi sám, někdy pomůže odlogovat z moře, zavřít a znovu na hlavní straně spustit hru. Někdy změna prohlížeče. Bohužel není to stoprocentní, chová se to u každého uživatele trochu jinak. Osobně to řeším úplným odlognutím a pročištěním PC, tak aby si nepamatovatal předešlé nastavení. Po té mi to již naskočí, ale je to otravné, doufám že bude brzy oprava.

pěkný den

7. Geralt64

Geralt64 Velvyslanec fóra

Většinou mi pomůže F5, ale někdy třeba 3-4x za sebou. Už se mi stalo, že po několika F5 chat naskočil, ale nedalo se na něj psát. Další F5 to spravilo. Doufám, že to brzo spraví i BP.

Bibi tohle ocenil(a).
  8. .gori.

.gori. Pisálek fóra

• Používání vulgarit a urážek
    opravte to EDIT !!! je to dulezita vec !!!

Naposledy upraveno moderátorem: 15/4/18
  9. *==danger==*

*==danger==* Pilný autor

mně už nepomáhá ani to slavný F5 xDD , koukám ,že tu má většina BAN na CHAT ,xDD,

10. Agramon

Agramon Pilný autor

cus, chat stale nefunkcni, resi to nekdo ?

11. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

Problém s chatem mají jen někteří hráči z některých serverů, tím je složitější zjistit kde přesně je chyba, ale centrála má hlášený tento problém a pracuje na jeho opravě.

12. Agramon

Agramon Pilný autor

ahoj,pripominam,ze chat stale nefunguje,alespon u me

13. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

O jaký problém jde o hlášený, že ti zmizí celé okno či ti nenaběhne chat?

14. Agramon

Agramon Pilný autor

ahoj,chat nenabehne

15. Agramon

Agramon Pilný autor

Ahoj, cca 2 mesice mi nefunguje chat - nenabehne. Muze na to nekdo kouknout ?

16. delo66

delo66 Pisálek fóra

Mne na G4 nefunguje chat asi pol roka, už som to 2 x písal na podporu. Posielal som im aj IP adresu, no nič sa nevyriešilo a už tomu ani neverím, že mi niekedy pôjde. Ban som nemal zatiaľ žiaden.

17. ondraz.cz

ondraz.cz Stálice fóra

obcas mi taky nejde ale pomaha mi jet na nastaveni,konfigurator a tam dat chat reset. blbne mi to kdyz se prihlasuji na jinem prohlizeci nez li normalne

18. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj Piráti,

pokud jde o chat, je to problematické řešení. Pokud nejde nikomu, tak není problém nahlásit k opravě, ale pokud to nejde konkrétnímu uživateli, tak to nikdo neprověří. U mě osobně občas blbne také, ale pokud odhlásím, pročistím a znovu naloguji, tak již jde normálně.

Jediné co bych doporučil, zresetovat chat a zkusit hru na jiném počítači, vyloučí se tím chyba konkrétního PC.

pěkný den

19. Agramon

Agramon Pilný autor

Ahoj, dik moc. Vypada to ze pomohl reset v konfiguratoru.

20. digimon2001

digimon2001 Zelenáč fóra

mužu se zeptat proč mně nefunguje chat Systém: Authorization failed!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.