Chat v mozzile

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem Rohlik27, 19/12/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Rohlik27

Rohlik27 Rádoby autor

Mam poslední verzi prohlížeče mozzila firefox, i aktualizovanej flash player .. podle toho návodu co je tady kterej je poměrně zastaralej (jako 70% toho FAQ) tak jsem tak nějak nastavil i flash .. niceméně chat v mozzile mě vydrží "aktivní" asi tak 3 minuty a pak se musí pořád aktulaizovat .. nevidim co kdo píše .. když něco napíšu ja tak se vypiše znovu připojeni chatu a vydrží to tak 3 minuty a pak zas a takhle furt dokola .. děla to jen v mozzile .. nevim proč :)

2. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj Rohlik27, tak je nečti a nebo přispěj k jejich vylepšení. Věci do FAQ nejsou většinou oznamovány a tak na ně musí vždy hráči přijít. Nicméně nejsi připojen přes wifi?

3. Rohlik27

Rohlik27 Rádoby autor

Jen jsem si chtěl rejpnout do toho že by nebylo od věci čas od času aktualizovat .. ale tím se nechci navážet jen do CZ&SK ale anglicky forum to je tragedie.

Ale přez wifi nejsem. Resp mam klasicke stolní PC připojene kabelem k routeru.. rychlost něco okolo 15MB/s & stahovaní dat 1,3MB/s

Mužu ještě podotknout že při pokusu hrat hru ve chromu kde chat normalně jde hra po cca 30ti minutach spadne z ~ 32 FPS asi tak na 5-10 což je už teměř nehratelne..

Zkoušel jsem i další prohlížeče Safari, Seamonkey .. zde hra drží stabilně přez 30 FPS ale je zde opětovny problem s chatem.

4. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj Rohlik27, věci se aktualizují. Nicméně je potřeba je zjistit a nic ti nebrání v tom napsat sem kde je něco špatně. Pokud narážíš například na oficiální zadání akcí ano ne vždy jsou správná ale ta jsou dána provozovatelem.

Nicméně osobně hraji například na Google Chrome a problém žádný nicméně FPS se mi pohybuje až do hranice 50.

5. Rohlik27

Rohlik27 Rádoby autor

No měl jsem na mysli technické faq z dob dřívějších .. Nedávno jsme se tu taky setkali s tim že na cizim foru je stale odkaz ještě na krystalovou jeskyni a podobně. Tento typ FAQ jsem myslel .. ne konkretně akcí.

Jen by mě ale zajímalo co se svými prohližeči, popř. chatem, a FPS mam udělat .. V tom chromu to po několika minutach začně dělat neplechu. To jsem s tim vyzkošuel už snad vše. Jako je třeba toto
    Nevím jaky vliv na to jak moc se oknu moře věnuji.. ale přijde mi že se hře spadnou FPS po nějakej časovem intervalu a taky po tom když se například věnuji delší dobu FB oknu, foru nebo nečemu jinemi .. Pak kliknu na moře a hra zustane po 15FPS a nehne se to už .. musim aktualizovat okno (znovunačíst) moře a zas mužu jet chvili v pohodě ..

6. BlackOuts

BlackOuts Vážený autor

Rohlik27 skus si stiahnut prehliadač The World. Je to taky nejaky činsky prehliadač ma svoj flash player zabudovany . Ja od kedy ho použivam tak problemy so sekanim su uplne male - zaleži už len na kvalite PC. Pokial som požival chrom alebo mozilu tak mi to padalo stale a nedalo sa mi vobec hravat.

7. Rohlik27

Rohlik27 Rádoby autor

děkuji za radu, cením si toho ale není tomu tak dávno co mě PC posedl jistý čínský démon kdy mě tu přestlao fungovat i to co do té doby tvářilo že nefunguje. Takže čínu už neberu..
    Myslim si že to nebude uplně v prohlížeči, ale bude chyba někde jinde .. jen nevim kde a jak. U mě není problém že to pada, v jichých prohližečích to jde plynule .. ale nefunguje mě chat

8. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj Rohlik27,

nic proti tvému stylu, také se věnuji při hře všemu možnému, ale pokud například renderuji video, tak mi hra také nejde, bohužel provozovatel nikdy nebude brát ohledy na jiné procesy počítače ani na zastaralé PC, to je vždy na hráči. Věřím, že programátoři, které živí počítačové hry mají PC na úrovni a trochu jim potom uniká zpětná vazba, že ne všichni mají stejné možnosti, ale každý by se mněl asi trochu zamyslet nad tím, jestli při hře ještě může prohlížet FB, kde v současnou chvíli jde na pozadí xx dalších věcí a sledování všech příchozích aktualizace atd.

Důkazem toho všeho je např. PS4, konzole jsou jen k tomu určeny a asi v poruchovosti her jsou bezkonkurenční, možná kdyby se na nich dalo současně dělat xx dalších věcí, jako FB aj. už by tak super též nebyly.

Jinak zkoušet různé prohlížeče je asi nejlepší způsob.

pěkný den

9. Rohlik27

Rohlik27 Rádoby autor

Jde o to že i při tomto stylu při aktualizování herního moře hra dokaže cca pul hodiny běžet stabilně, ale pak se stejně něco podělá a už to zas potrati FPS .. nevim proč. Spíš proč v jinych prohlížečích je ta chyba s tim chatem ?

10. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj Rohlik27,

já Ti rozumím, bohužel sovislost mezi hrou a internetovým prohlížečem nevyřešíme. dříve jsme dostali oficiální informaci, že je hra optimalizována pro IE, Google chrome a Mozzilu od té doby samozřejmě se mohla řada věcí změnit, už jen to, že IE již plynule přešel na Edge atd.

Kdo se tím konkrétně zabývá, neřekne Ti nic jiného, než že se někde něco naplní, až to přesáhne danou mez, proč tomu tak je opravdu nevím, ale momentálně tyto problémy nemám, ale zároveň mám zastaralý OS Win XP, a neaktualizovaný flash, možná trochu nostalgie, ale pokud mi něco funguje nemusím mít hned něco nového jen proto, že to někdo má, nebo že je to nejnovější a "nejlepší" jde pouze o mé rozhodnutí nic víc na druhém počítači mám vše nové a také bez těchto problémů.

V minulosti jsem s chatem problémy měl, ale v součastnosti ne, pokud se někdo přidá pošleme výše.

pěkný den

11. Rohlik27

Rohlik27 Rádoby autor

No já si spíš myslim že je to v individuálním PC nastavení.. něco tomu tam braní ale já nemam nejmenší ponětí co.. Doufal jsem že by to tady mohl někdo vědět :/

12. Rohlik27

Rohlik27 Rádoby autor

Ještě třeba podotknout že chat se lagne jakmile jsem na něm neaktivni.. pokud do cca 5ti minut nic nenapišu vidim tam potom jen zpravu kterou tam někdo nechal těsně před lagem a relogne se až když chci něco napsat nebo kliknu do guild search

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.