Cesta do jámy lvové

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem Geralt64, 9/9/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Geralt64

Geralt64 Velvyslanec fóra

Zakládám k výše uvedené akci nové vlákno vzhledem k tomu, že pro Poseidona akce skončila a oficiální diskuzi uzavřel. Pro mně (a spoustu dalších hráčů) akce neskončila. Skončí pro mně až tehdy, kdy mi budou připsána děla, která jsem vyhrál a nedostal. Proto se ptám: kdy k tomu dojde? Ať můžeme konečně akci opravdu ukončit :p

2. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj Geralt64, to už záleží na provozovateli bylo mu to od několika teamů přidáno. Kdy a zdali se rozhodne připsat tato děla už je čistě pouze na něm. Tudíž je zbytečné aby toto vlákno bylo které nic nevyřeší.

3. AdmSity

AdmSity Osvícený autor

ZDALI? ok ja somnemal vyhrať žiadne delá... ale ako môže BP povedať že MOŽNO pripíšu niečo čo oficiálne oznámili.. by ma zaujímalo ako by sa tvárili keby dostali o 20% menší plat len tak zrazu a šéf by im povedal že "možno" im dá plnú hodnotu

4. Geralt64

Hlavně nic neřeší provozovatel, podpora apod. BP řeší jedině platební oblast :mad::mad:

5. Poseidon

Ahoj AdmSity, ale to jsem napsal já. Nebudu tu slibovat, že ta děla dostanou daní hráči tohle už je na provozovateli aby buď spustil script a nebo povolil tuto možnost podporám. A pakliže to neudělá nikdo s tím nic nenadělá proto jsem napsal zdali. Bohužel až je to pro mě nemilé jsou i případy, kdy hráč dostal úplně něco jiného a odměnu správnou nedostal.
    Takže akorát ve výsledku založil Geralt64, zbytečný příspěvek který se po nějaké době opět zamkne a nic nevyřeší. A to, že údajně někomu se děla dorovnala bez toho aniž by někdo řekl a bylo prokazatelně kdo a komu a dalo se tím argumentovat u provozovatele aby teda dal povolení připsat děla k tomu se nikdo nemá takže je to těžké. Hlášení je několik a nyní to opravdu čeká na povolení provozovatele pro podpory či skript.

6. Geralt64

Jen pro připomenutí: kdy už konečně dostaneme ty děla za žebříčky v minihrách?

7. ki!!erka_CZ

ki!!erka_CZ Vycházející hvězda fóra

Ahoj Geralt64,
    tez cekam na pripsani tech del miniher, uz je to dlouha doba a stale nic, doufam to tak neustane dlouho. :(

8. Poseidon

Ahoj Geralt64, pokud vím připisovala se děla pouze za konečný žebříček. Za žebříčky miniher ne a jestli se budou ještě řešit opravdu nevíme.

9. AdmSity

AdmSity Osvícený autor

haha geralt aj killerka dúfam že si robíte len srandu že chcete niečo čo BP sľúbilo :D zametie sa to pod koberec ako 90% všetkého ostatného

10. ki!!erka_CZ

Tak je 2 mesice po akci a stale nic :] jak hodlate pokracovat ? Cekam na 54 del a tedka z clashu ste me nedali zase behemotovu opravovaci hul...tohle je moc...

11. Geralt64

Děla jsem taky stále nedostal :mad: První 2 nebo 3 dny se děla normálně připisovala. Teprve potom připisování skončilo. Takže na začátku to normálně fungovalo. Teprve později se to "rozbilo". Dost dobře nechápu, jak může něco fungovat a najednou ne. Já čekám "jen" cca na 20 děl (a dost mi to vadí, porotože ohnivé bouře jsou podle mně nejlepší děla ve hře), ale jak znám BP, tak už jsem se smířil s tím, že nic nedostaneme. :(

12. Poseidon

Ahoj problém s děly byl hlášen několikráte. Bohužel bez reakce.

13. ki!!erka_CZ

Poseidon, tak pokud je to bez reakce v tom pripade to urgujte kazdy den, protoze tohle je moc, protoze prakticky hraci vidi problem v ceske podpore kdyz nedostanete vyjadreni k tomu co nastalo, pak uz to nemusi byt support pro hrace ale muzete si delat prakticky co chcete.

Remiel tohle ocenil(a).
  14. fundarkangels.cz

fundarkangels.cz Stálice fóra

ježiši tak jim dejte co chtějí a třeba100 násobně;),beztak to za chvilku budouhrát sami :p

15. Poseidon

Ahoj ki!!erka_CZ, myslím, že zrovna ty bys měl nejlépe vědět jak to v teamu chodí. Urgování každý den opravdu nic neřeší protože to se děje několikráte za týden. A samozřejmě to vidět může stejně jako každá další země. Pakliže jsi nespokojen s podporou jako takovou můžeš samozřejmě napsat přímo provozovateli. Když myslíš, že tím něco vyřešíš.

16. Geralt64

Je to již skoro 2 měsíce a chybějící ohnivé bouře stále nejsou připsány. Prosím členy teamu o urgenci na centrálu s dotazem, co bude BP dále v této záležitosti dělat. Ať oznámí, jestli se věc řeší nebo na nás kašlou a nic nedostaneme.

17. Poseidon

Bez delší reakce zamykám.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.